- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.161
Hahahahahah aynen vallaYigidin malı meydanda yazdik ettik işte,sinnsirella gibi girip bakıp kaçanlar utansın demi kiz yoncambenim
Kiz sende cok korkaksin abboooww , benim anneannem olsa iri yarı karısın şu bedeninden utan uşak dogurmaya ne var derdiHahahahahah aynen vallaonların suçu beni korkutmıcaklardı
İyiyim sağol yaaa,Nasilsin kuzu? Muz kasar bulgur a dayanin kilo alsın isteyenlertecrubeyle sabit
Vallaaa bu konuda biraz korkağımm yalan yokkkk, kızzzz ben birisi düşme anını anlatsa korkaral dinlerimKiz sende cok korkaksin abboooww , benim anneannem olsa iri yarı karısın şu bedeninden utan uşak dogurmaya ne var derdi
6-7 olunca yorucu kısım başlıyormuş galiba. Onu ebe söylemedi tabii, şartlamayayım kendimi diye4 cm açıklık vardı ben de. Adet ağrısı bılr onun yüz katı :)
Ama işte 5-6-7... bilemem o kısımları
Kaynana sağlığa zararlıdır noktaAy bende çok kilolu olsun istemiyorum. Vitaminleri tam olsun gelişimi normal olsun zayıf olsa da olur.çünkü benim bünyem de öyle. Kayınvalidem de kilolu olcak diyip sinirimi bozuyor . En son ben kilolu bebek sevmem yemeyeyim o zaman hiç bi şey dedim yine anlamıyor ye ye kilolu bebek iyi toparlar sağlıklı olur diyorKoç burcunun verdiği şeyle inatlaşıyorum ama yoruldum eşim He de geç diyo yapamıyorum valla doğumdan sonra kesinlikle kayınvalidemin yanımda olmaması lazım
Sadece sancılar siklasiyor. Zor değil o kısımlar da6-7 olunca yorucu kısım başlıyormuş galiba. Onu ebe söylemedi tabii, şartlamayayım kendimi diyeonu yaşayanlardan öğrendim.
2884 gr, 49 cm. Dönmüş bebiş. Normal doğum için sevindim ama doktorumun rızası yok, kilolu gebelik olduğu için. Birde tedavi gebelik olduğundan riske atmak istemedi. Çatı kontrolünden sonra karar verelim dedi. 37 artıda çağırdı tekrar. Nst de de iyi çıktı. O şekilde. Sizinde inşaallah güzel haberler aloroz.Ne yaptınız? Meraktayım :)
Benim de son 1 saatim, ofiste kendimi yedim tüm gün. Neyse az kaldı :)
Birde hareket takibi yapmamı istedi. Her gün 10 kez hareket etmesi gerekir, sana orada olduğunu hissettirsin dedi. Takipte kal dedi2884 gr, 49 cm. Dönmüş bebiş. Normal doğum için sevindim ama doktorumun rızası yok, kilolu gebelik olduğu için. Birde tedavi gebelik olduğundan riske atmak istemedi. Çatı kontrolünden sonra karar verelim dedi. 37 artıda çağırdı tekrar. Nst de de iyi çıktı. O şekilde. Sizinde inşaallah güzel haberler aloroz.
Bende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.Kiz sende cok korkaksin abboooww , benim anneannem olsa iri yarı karısın şu bedeninden utan uşak dogurmaya ne var derdi
Çocukluğuna inmek lazimm askoo,normal degilsinVallaaa bu konuda biraz korkağımm yalan yokkkk, kızzzz ben birisi düşme anını anlatsa korkaral dinlerimbide bunların başıma gelicğeini düşününce afakanlar basıyo
Eki Görüntüle 3076177 alın size hastane çıkışıyılların bebek mağazası var burda, öğlen arası oraya gidip didikledim. Bu 5 parçayı 37.50ye aldım kumaşı da nasıl incecik, pamuk, yumuşacık
Kız ne alaka boyla dogumunBende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.
Bende 1.70 im ebede bana aynisini dedi alttan cok rahatsiz ediyorsun dedigim icin kalk dedi senden omce senin gibi biri geldi mis gibi dogurdu ondan neyin eksik şimariklik etme falan dedi guya gaz veriyorlar bizlere ama ters tepiyoBende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.
Aynen malesefÇocukluğuna inmek lazimm askoo,normal degilsin
Aman eskilerin bize gaz verme şeklî işteKız ne alaka boyla dogumunBende 175 im ama hic kolay doguramadım oglumu
Peki sebebi neymiş doktor bisey söyledi mi?Bu defa da sütüm olmayacak diye düşündüm göğüsler kuculunceMaşallah ne gıybet yapmışsınız.
Oku oku bitmedi
Bende bugün devlete gittim pertim çıktı.
Protein kaçağı testi ilk başta yanlış çıktı onu nekle ıvır zıvır derken sabah 9 akşam 4 hastabedeydimSonunda deger yüksek çıktı ama tansiyon takibi yapacağım. Aşırı yoruldum. Doktor baş dönmesi, baş ağrısı, gözlerde karıncalanma filan olursa gel dedi hemen. Çantan hazırda kalsın kenarda dedi. Hayırlısı dedim
.
Normalmiş canım ben dün sordum.
Bende de aynısı oldu.
Bunu duyan ben Cuma denize gider
Doğum konusunda konuşmayı çok seven bir toplumumuz var. Herkesin fikri varBende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.
Not aldimAynen malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?