Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz sende cok korkaksin abboooww , benim anneannem olsa iri yarı karısın şu bedeninden utan uşak dogurmaya ne var derdi
Vallaaa bu konuda biraz korkağımm yalan yokkkk, kızzzz ben birisi düşme anını anlatsa korkaral dinlerim bide bunların başıma gelicğeini düşününce afakanlar basıyo

Kaynana sağlığa zararlıdır nokta

bunlar da Hakan Çoker'le 100 soruda normal dogum kitabından dediklerime benzer şeylerden bahseden 2 sayfa. Benim doktorum bu kitabı okumamı tavsiye etti. Ben de çok begendim. Sizi de okumuş kadar yaparım artık bu gazla

Ne yaptınız? Meraktayım :)

Benim de son 1 saatim, ofiste kendimi yedim tüm gün. Neyse az kaldı :)
2884 gr, 49 cm. Dönmüş bebiş. Normal doğum için sevindim ama doktorumun rızası yok, kilolu gebelik olduğu için. Birde tedavi gebelik olduğundan riske atmak istemedi. Çatı kontrolünden sonra karar verelim dedi. 37 artıda çağırdı tekrar. Nst de de iyi çıktı. O şekilde. Sizinde inşaallah güzel haberler aloroz.

Birde hareket takibi yapmamı istedi. Her gün 10 kez hareket etmesi gerekir, sana orada olduğunu hissettirsin dedi. Takipte kal dedi

Kiz sende cok korkaksin abboooww , benim anneannem olsa iri yarı karısın şu bedeninden utan uşak dogurmaya ne var derdi
Bende 175 cm e 100 kg oldum.Herkes sen irisin cok rahat dogurursun dıyor.O kadar cok duyuyorum kı bu lafı benı acayıp gerıyo.Ustumde kı bu irisin rahat dogurursun sorumlulugu ya doguramazsam ınsanların dedıgının tam tersı olursa gergınlıgını ustumden atamıyorum.Annem dahil herkes ustume gelıyor.

Bu gün buradaki bebek mağazalarını gezdim bu takımdan aradım yok yok yarın da eski çarşı tarafına gidecem bakalım inşallah bulurum

Kız ne alaka boyla dogumun Bende 175 im ama hic kolay doguramadım oglumu

Bende 1.70 im ebede bana aynisini dedi alttan cok rahatsiz ediyorsun dedigim icin kalk dedi senden omce senin gibi biri geldi mis gibi dogurdu ondan neyin eksik şimariklik etme falan dedi guya gaz veriyorlar bizlere ama ters tepiyo

Peki sebebi neymiş doktor bisey söyledi mi?Bu defa da sütüm olmayacak diye düşündüm göğüsler kuculunce

Doğum konusunda konuşmayı çok seven bir toplumumuz var. Herkesin fikri var
Bana da sanki normal doğum değil de bungee jumping yapacakmışım gibi davranıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…