Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Naberr canım Sen ozaman net tarih alırsın dicem de normal istiyorsun galiba sen dimiii kocan bey geldi mii bu arada kavuştn muu
Normal canim evet o yuzden belli bisey yok henüz, acilma olana kadar bekleyecegim bu sefer sen benden once gidiceksin sen dogumu nasil istiyordun

Dün gece geldi cok şükür

Bugun işlerim var pek giremeyeceğimmm fazla konuşmayın he
Yoncaaa sen hangi hastanede dogum yapacaksin ve ucreti nekdr canim sakncasi yoksa bilgi verirmisin benim annem karsida ve beni dogumda o bakmaya gelecekti ee diyorumki orda bir hastane bulayim orda dogurayim ben anneme gideyim daha mantikli

Normal canim evet o yuzden belli bisey yok henüz, acilma olana kadar bekleyecegim bu sefer sen benden once gidiceksin sen dogumu nasil istiyordun

Dün gece geldi cok şükür
Hadii gözünaydn ben sezeryan istyrmm ama doktor saolsun hiç o konulara girmedi daha sadece bir kere sordum 1temmuz 15temmuz arası dedi. Bide bu önden gitme konusunu sormştm ya onunla kafanı Karıştrma şmdi ona sonra bakıcaz dedi nezaman bakıcak acaba cok merak ediyorum

Sagol canim
Cumartesi konuyu ac bari ne diyecek , nst de gireresin artik bakalim ne diycek

Yoncaaa sen hangi hastanede dogum yapacaksin ve ucreti nekdr canim sakncasi yoksa bilgi verirmisin benim annem karsida ve beni dogumda o bakmaya gelecekti ee diyorumki orda bir hastane bulayim orda dogurayim ben anneme gideyim daha mantikli
o şimdi hastaneye gidiyodur randevusu var,ben yazayım
normal 6000 tl,sezaryen 7000 tl
Zeytinburnu Avrasya Hastanesi

Ne karpuz ne de dondurma yedim
Aksine doktorum son ayda daha dikkatli olalım dedi
Doğum sonrasının dört gözle bekliyorum
Benim yerime de götürrr
Bir ucgen dilimdemi yeme dedi , kiyamam yavv
Arada ye biseycik olmaz ,nefis bu yazik bebene onun icin ye

Ne karpuz ne de dondurma yedim
Aksine doktorum son ayda daha dikkatli olalım dedi
Doğum sonrasının dört gözle bekliyorum
Benim yerime de götürrr
Çok ciddi şeker problemin yoksa bence de az bir sey ye
Yememek bence daha kötü ya

Kızlar emzirme sütyeni henüz almadım önerdiğiniz markalar var mı daha önce kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi sıcaklarda da sıkmayan rahat birşey önerirseniz sevinirim

o şimdi hastaneye gidiyodur randevusu var,ben yazayım
normal 6000 tl,sezaryen 7000 tl
Zeytinburnu Avrasya Hastanesi
Ayy avrupa anadoludan daha pahaliymis ya burda dogurur oraya gelirim ozmn anama benim gittigim yerde zorunlu sezeryan 3200 istege bagli 4 bin ve her konuda cok memnun kaldm ben ilk dogumda hijyen hizmet bebek hemsireleri. Doktor bir tane memnun kalmadgm birsey olmadi

Selam kızlar ben geldim biraz gec oldu anca Gezdim biraz

Dedigim gibi ultrasonla bakmadı,alttan test falan icin biseyler yaptı. Rahim agzına baktı iyi gayet dedi. Boğmaca asısını tavsiye ediyorum dedi yapalım mi diye sordu bende yaptırdım. Son olarakta kan verdim bu kadar 2 hafta sonra tekrar cagırdı.

SevimliKedii kız çam sakura yorumlarina bakayim dedim şikayet varda aşağılara indikce devlet hastanesi fobim artti bu gidisle benim hastane 20 binde alsa kredi cekip gidecem heralde yok annneeem develtler niye boyle Allahim devlette dogurmak zorunda olan arkadaslarmi. İyi kisilerle karsilastirsin insAllah cicek gbi dogum yapin bi avazda kurtulup evinize dönün amiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…