- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.841
Normal canim evet o yuzden belli bisey yok henüz, acilma olana kadar bekleyecegimNaberr canımSen ozaman net tarih alırsın dicem de normal istiyorsun galiba sen dimiii kocan bey geldi mii bu arada kavuştn muu
Yoncaaa sen hangi hastanede dogum yapacaksin ve ucreti nekdr canim sakncasi yoksa bilgi verirmisin benim annem karsida ve beni dogumda o bakmaya gelecekti ee diyorumki orda bir hastane bulayim orda dogurayim ben anneme gideyim daha mantikliBugun işlerim var pek giremeyeceğimmm fazla konuşmayın he
Benim isim bitti valla konusmaya geldimBugun işlerim var pek giremeyeceğimmm fazla konuşmayın he
Eve giderken ben de alıcam yetti artık yaŞu dondurmayı bulanın atasina babasına rahhmeeet yeeee
Daha sen diyetmi yapiyorsun arada kacamak olarak karpuz ve dondurma ye beni sinir etme kadinEve giderken ben de alıcam yetti artık ya
Hadii gözünaydnNormal canim evet o yuzden belli bisey yok henüz, acilma olana kadar bekleyecegimbu sefer sen benden once gidiceksin sen dogumu nasil istiyordun
Dün gece geldi cok şükür
Bu hafta karpuz yedimDaha sen diyetmi yapiyorsun arada kacamak olarak karpuz ve dondurma ye beni sinir etme kadin
Ne karpuz ne de dondurma yedimDaha sen diyetmi yapiyorsun arada kacamak olarak karpuz ve dondurma ye beni sinir etme kadin
Sagol canimHadii gözünaydnben sezeryan istyrmm ama doktor saolsun hiç o konulara girmedi daha sadece bir kere sordum 1temmuz 15temmuz arası dedi. Bide bu önden gitme konusunu sormştm ya onunla kafanı Karıştrma şmdi ona sonra bakıcaz dedi nezaman bakıcak acaba cok merak ediyorum
o şimdi hastaneye gidiyodur randevusu var,ben yazayımYoncaaa sen hangi hastanede dogum yapacaksin ve ucreti nekdr canim sakncasi yoksa bilgi verirmisin benim annem karsida ve beni dogumda o bakmaya gelecekti ee diyorumki orda bir hastane bulayim orda dogurayim ben anneme gideyim daha mantikli
Bir ucgen dilimdemi yeme dedi , kiyamam yavvNe karpuz ne de dondurma yedim
Aksine doktorum son ayda daha dikkatli olalım dedi
Doğum sonrasının dört gözle bekliyorum
Benim yerime de götürrr
Çok ciddi şeker problemin yoksa bence de az bir sey yeNe karpuz ne de dondurma yedim
Aksine doktorum son ayda daha dikkatli olalım dedi
Doğum sonrasının dört gözle bekliyorum
Benim yerime de götürrr
Aynenn sorcam yine bakalm hakkımzda hayrlısı artıkSagol canim
Cumartesi konuyu ac bari ne diyecek , nst de gireresin artik bakalim ne diycek
Daha neleeeerrr1 saat önce kizimi parka indirdim kizimi salincaga bindirdim diger salinagada ben bindim ,bi teyze dediki kizim ne yapiyorsun bebegin gözü şaşı olacak in çabuk o salincaktan demesinmi
Ayy avrupa anadoludan daha pahaliymis ya burda dogurur oraya gelirim ozmn anamao şimdi hastaneye gidiyodur randevusu var,ben yazayım
normal 6000 tl,sezaryen 7000 tl
Zeytinburnu Avrasya Hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?