Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Grubun ikizleri geliyor heyecanlandım ben bile. Cuma günü geliyorlar bir de, inşallah hiçbir sorun olmadan yanına alırsın annesi
Tebrik ederim, hayırlı olsun hikayeni bekliyoruz. Benim için doya doya kokla bebişini

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin ikizlerimiz dualarımızla yanındayız

Amin ne güzel bi doğum olmuş maşallah sağlıkla büyütün canım geçmiş olsun darısı vakitli saatli bizlere olsun inşallah

Bu durumunuz geçti mi, idrar miymiş?
Dünden beri WC sonrası iç çamaşırında ıslaklık oluyor benim de.

Gözün aydın canım sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşalllah

Maşallah hayırlı uğurlu olsun Allahım analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin canım gözün Aydın

Sağlıcakla gelsin minnoşlar Hayırlısı ile kucağna alırsın inşallah canım

Ay maşallah maşallah İkizler mi dersin, sezaryeni beklemeyen normal doğumla gelen bebiş mi dersin
Ben de akşam ilk defa nst için gideceğim. Dünkü kiraz faciasından sonra inşallah doğurup gelmem
Kalkıp doğum çantasına 3-5 parça eşya koyayım bari

Seninle çoğu şeyimiz benziyo zaten zem zem suyuda alıcam ben oda var , o sarı tülbentte var çantadada benimde
Aynen canım büyüklerden boyle gördük
Doktoruna mı yazsan acaba? Çünkü bilemedim

Benim de bazen oluyor cok siddetli degil ama vurup geciyor bazi gunler hic olmuyor. Bebek baskı yapmıstır belki kemiklerimiz isyan ediyor resmen. Ben telaş yapmamıstım.
Benim ki gecici değil ya ondan korktum çatı ağrısı bu mu acaba bilmiyorum
Selam kızlar,
bebek kanala girmiş o korkunç ağrının sebebi oymuş. Açılma yok ama rahim ağzın yumuşamış dedi

Kizlar tam dış dudağın olduğu kısımlar değil mi orada sanki etin altında bir kemik varmış gibi iki dış dudak aşırı ağrıyor acıyor ama kemik ağrısı yani resmen
Dimi çok saçma geldi bana belden aşağım uyuşuk kendim geçmem imkansız gibi
Mümkün değil benim babam bi ameliyat oldu belden aşağı uyusturuldu o kiloda adamı bile 5 6 kişi çarşaf ile yatağa çekti abim altını giydirdi ama poposu gram kalkmadı öyle hissizlik oluyor mümkün değil yani
Ayyyyy sezeryan derken normal doğum olmuş masaallah çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün bol bol sütün olsun inşallah darısı bize tam kaç haftalık doğdu ve kilosu kaçtı acaba canım bir de altta dikiş atıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…