- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.541
Grubun ikizleri geliyor heyecanlandım ben bile. Cuma günü geliyorlar bir de, inşallah hiçbir sorun olmadan yanına alırsın annesiKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Tebrik ederim, hayırlı olsun hikayeni bekliyoruz. Benim için doya doya kokla bebişiniMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim yardımcın olsun sağlıkla gelsin ikizlerimiz dualarımızla yanındayızKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Hepiniz rahat rahat doğuran ben beklerim sizin yerinizeİçimde herkes doğuracak ben topiği bekleyeceğim hissi var
Amin ne güzel bi doğum olmuş maşallahMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu durumunuz geçti mi, idrar miymiş?Kızlar dr.uma yazdım daha görmedi
Birkaç gündür benim iç çamaşırım hem az az ıslak oluyor idrar mı akıntı mı su mu bilemedim yazayım dedim görünce gel derse bi giderim
Turnusolla falan bakar belki
Aynen benim de sancı az çıktıEtkilemiyor ,benimki kudurup duruyor ama sanci çok az çıkıyor
Gözün aydın canım sağlıklı huzurlu ömrü olsun inşalllahMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
MaşallahMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merak etme sonu çekenlerden olurum benİçimde herkes doğuracak ben topiği bekleyeceğim hissi var
Sağlıcakla gelsin minnoşlarKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Üst taraf kalp atışı aşağısı sancı kısmıGirdim ilk nts meanlamıyorum ne olduğunu
Canım benimki de inşallah bir aksilik çıkmazsa 38+6da 7 Temmuz da olacakBende dün gece gün alanları kırmıza boyayıp yazmıştım hepsini hazır olsun diye, doğuranlar oluyo
mavi olan sancı göstergesi galibaGirdim ilk nts meanlamıyorum ne olduğunu
Aynen canım büyüklerden boyle gördükSeninle çoğu şeyimiz benziyo zaten zem zem suyuda alıcam ben oda var , o sarı tülbentte var çantadada benimde
Doktoruna mı yazsan acaba? Çünkü bilemedim
Benim ki gecici değil ya ondan korktum çatı ağrısı bu mu acaba bilmiyorumBenim de bazen oluyor cok siddetli degil ama vurup geciyor bazi gunler hic olmuyor. Bebek baskı yapmıstır belki kemiklerimiz isyan ediyor resmen. Ben telaş yapmamıstım.
Selam kızlar,
bebek kanala girmiş o korkunç ağrının sebebi oymuş. Açılma yok ama rahim ağzın yumuşamış dedi
Kizlar tam dış dudağın olduğu kısımlar değil mi orada sanki etin altında bir kemik varmış gibi iki dış dudak aşırı ağrıyor acıyor ama kemik ağrısı yani resmenİki üç gündür aynı ağrı bende de var. Özellikle bir süre oturduktan sonra kalkınca çok fena ağrıyor. Kalça ve bacağın birleştiği eklemler de keza öyle. Bu da yeni çıktı başımızadaha neler göreceğiz acaba?
Mümkün değil benim babam bi ameliyat oldu belden aşağı uyusturuldu o kiloda adamı bile 5 6 kişi çarşaf ile yatağa çekti abim altını giydirdi ama poposu gram kalkmadı öyle hissizlik oluyor mümkün değil yaniDimi çok saçma geldi bana belden aşağım uyuşuk kendim geçmem imkansız gibi
Ayyyyy sezeryan derken normal doğum olmuş masaallah çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün bol bol sütün olsun inşallah darısı bize tam kaç haftalık doğdu ve kilosu kaçtı acaba canım bir de altta dikiş atıldı mı?Merhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım senle günümüz aynı dün doktora bayrama gelir diye korkuyorum burda olmazsanız falan dedim bayrama kalmaz doğurursun sen dedi bana çatı muayenesi yapmıştı ona istinaden mi söyledi bilmiyorumİçimde herkes doğuracak ben topiği bekleyeceğim hissi var
Usteki bebisin kalp atisi 120-160 arasi olmasi gerekiyor latakki sanci 40 ustunde ciddiye aliyorlar sanci diyorlarGirdim ilk nts meanlamıyorum ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?