Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki genelde suda doğurtuyo desem yeridir çok rahatlattığını duydum ben de bir de benim ssvd yani rahatlatır biraz olursa Bir de suda olunca yırtılmalar daha az oluyomuş
Su çok rahatlatıyor neredeyse epidural etkisi yapıyor çok az hissediyorsun sancıyı ben de doğum vaktine kadar sancımı suda çekeceğim
Benim doktorum da suda doğum üzerine eğitimler veriyor ama aynısını dedi bebeğin kalp atışlarını dinlemek gerekiyor açıklık kontrolü gerekiyor suda zor olur ve doğum anı için hijyenik değil tavsiye etmem dedi. Ama sancı esnasında çok rahatlatıyor gevşetiyor sıcak su.
Yaaaaa hastanede sarılık geçirp kalıcsğına iyi gelirse bi kaşık şekerli su vermekden bende çekinmem
Biz de hurma ezip diline değdirmiştik çay kaşığının ucuyla da zemzem vermiştik eve geldiğimizde. Hastanede de emzirdim ama süt olmuyor hemen o yüzden mama istemiştik iki üç kez hemşirelerden şırıngayla vermiştik. Sütüm iyice inene kadar arada şırıngayla mama takviyesi yaptım sarılık olmadı
Rüyamda eşim bugün doğurman gerekiyor.
Yoksa görümcen senden önde doğuracak diyordu
Kalktım cidden biraz sancı var
Dedim hayır rüyam şuan gerçek olmamalı
Ya buna o kadar güldüm ki arkadaşım görümcesiyle aynı gün doğurdu oğlu bir yaşına girecek görümcesinin kızı 3 yaşında. Arkadaşıma diyormuş ki bir yaş doğum günü kutlama ne gerek var zaten hatırlamaz kendi kızına cafe kiralayacakmış çünkü
Yaaa gözün aydınnn maşallah ikizlere göre haftan çok iyi inşaallah sorunsuz sıkıntısız alacaksın kızlarını kucağına güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy maşallah bu gün güzel haberler üst üste. Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah bebişini

Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsunlar

Evet aynen tarif ettiğin yer.

Benimki genelde suda doğurtuyo desem yeridir çok rahatlattığını duydum ben de bir de benim ssvd yani rahatlatır biraz olursa Bir de suda olunca yırtılmalar daha az oluyomuş
İlk doğumun ne zamandı canım bende Ssvd istiyordum ilk doğumumdan bu yana tam 3 yıl geçti doktorumda ssvd yapıyor normalde ama benim gebelik hikayem çok uzun olduğu için bu riski almak istemedi

Aman allahım güzel haberlerle gel inşallah

Üst taraf kalp atışı aşağısı sancı kısmı
Bende çıkmadı
Canım benimki de inşallah bir aksilik çıkmazsa 38+6da 7 Temmuz da olacak
Tamam senide yazarım canım
mavi olan sancı göstergesi galiba
bildiğimden değil buralardan öğrendim
Sancım fln yok
Usteki bebisin kalp atisi 120-160 arasi olmasi gerekiyor latakki sanci 40 ustunde ciddiye aliyorlar sanci diyorlar
Yok bende sancı fln
Sancın yok gibi canım 6 yazan sancı oluyor ben geçen hafta gittim 20lerdeydi hep sancın yok dediler bu durumda senin hiç yok
Aynen sancım 2 kere çıktı kağıtta şuanlık uok, ama nts den sonra zor yürüdümmm kasık ağrım çokkkk

2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz

Maşallah canım tosuncuk bu

Maşallah canım ne yedin içtin öyle bebişini kilosu çok iyi benim de hep bir hafta önden gidiyordu kilosu bu kontrolde bir ayda 400 gr kadar almış çok az yani. 2950gr kilosu iyi ama az aldığı için üzüldüm. Ben de 10 kilo aldım toplamda.

Bence hiç üzülme 2700 kardeşim doğmuştu maşallahı vardı yani küçük olmuyolar oyuzden zaten doğumada var yine 3200 fln olur bebişin
Valla bak zayıflıyorum bu aralar iştahımda kesildi ama bebek alıyo sadece herhalde Bebeğim kilo almasında tek şey muz, süt, kaşar unutma

Sağlıkla gelsinler minnoslar güzel haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…