- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.561
Su çok rahatlatıyor neredeyse epidural etkisi yapıyor çok az hissediyorsun sancıyı ben de doğum vaktine kadar sancımı suda çekeceğimBenimki genelde suda doğurtuyo desem yeridirçok rahatlattığını duydum ben de bir de benim ssvd yani rahatlatır biraz olursa Bir de suda olunca yırtılmalar daha az oluyomuş
Benim doktorum da suda doğum üzerine eğitimler veriyor ama aynısını dedi bebeğin kalp atışlarını dinlemek gerekiyor açıklık kontrolü gerekiyor suda zor olur ve doğum anı için hijyenik değil tavsiye etmem dedi. Ama sancı esnasında çok rahatlatıyor gevşetiyor sıcak su.Benimkisi suda ssvd üzerine yapılmış çalışma yok, o yüzden tercih etmiyorum dedi. Sürekli nst takıp bakıcaz suda zor olur gibilerinden bir şey de söyledi sanki. Ama önümüzdeki randevuda tekrar konusucam bakalım. Ben de su olayını istiyorum rahatlatır bence de.
Biz de hurma ezip diline değdirmiştik çay kaşığının ucuyla da zemzem vermiştik eve geldiğimizde. Hastanede de emzirdim ama süt olmuyor hemen o yüzden mama istemiştik iki üç kez hemşirelerden şırıngayla vermiştik. Sütüm iyice inene kadar arada şırıngayla mama takviyesi yaptım sarılık olmadıYaaaaa hastanede sarılık geçirp kalıcsğına iyi gelirse bi kaşık şekerli su vermekden bende çekinmem
Ya buna o kadar güldüm kiRüyamda eşim bugün doğurman gerekiyor.
Yoksa görümcen senden önde doğuracak diyordu
Kalktım cidden biraz sancı var
Dedim hayır rüyam şuan gerçek olmamalı
Yaaa gözün aydınnn maşallah ikizlere göre haftan çok iyi inşaallah sorunsuz sıkıntısız alacaksın kızlarını kucağına güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Ayy maşallah bu gün güzel haberler üst üste. Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah bebişiniMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sancın yok gibi canım 6 yazan sancı oluyor ben geçen hafta gittim 20lerdeydi hep sancın yok dediler bu durumda senin hiç yokGirdim ilk nts meanlamıyorum ne olduğunu
6 değil 4müşSancın yok gibi canım 6 yazan sancı oluyor ben geçen hafta gittim 20lerdeydi hep sancın yok dediler bu durumda senin hiç yok
Sağlıkla büyüt bebeğini inşallahMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun. Sağlıkla doğsunlarKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Evet aynen tarif ettiğin yer.Aynen canım büyüklerden boyle gördük
Benim ki gecici değil ya ondan korktum çatı ağrısı bu mu acaba bilmiyorum
Kizlar tam dış dudağın olduğu kısımlar değil mi orada sanki etin altında bir kemik varmış gibi iki dış dudak aşırı ağrıyor acıyor ama kemik ağrısı yani resmen
Mümkün değil benim babam bi ameliyat oldu belden aşağı uyusturuldu o kiloda adamı bile 5 6 kişi çarşaf ile yatağa çekti abim altını giydirdi ama poposu gram kalkmadı öyle hissizlik oluyor mümkün değil yani
Ayyyyy sezeryan derken normal doğum olmuş masaallah çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün bol bol sütün olsun inşallah darısı bize tam kaç haftalık doğdu ve kilosu kaçtı acaba canım bir de altta dikiş atıldı mı?
İlk doğumun ne zamandı canım bende Ssvd istiyordum ilk doğumumdan bu yana tam 3 yıl geçti doktorumda ssvd yapıyor normalde ama benim gebelik hikayem çok uzun olduğu için bu riski almak istemediBenimki genelde suda doğurtuyo desem yeridirçok rahatlattığını duydum ben de bir de benim ssvd yani rahatlatır biraz olursa Bir de suda olunca yırtılmalar daha az oluyomuş
Benimde 21 deKontrolum var 20 sinde
Aman allahımKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Bende çıkmadıÜst taraf kalp atışı aşağısı sancı kısmı
Tamam senide yazarım canımCanım benimki de inşallah bir aksilik çıkmazsa 38+6da 7 Temmuz da olacak
Sancım fln yokmavi olan sancı göstergesi galiba
bildiğimden değil buralardan öğrendim
Yok bende sancı flnUsteki bebisin kalp atisi 120-160 arasi olmasi gerekiyor latakki sanci 40 ustunde ciddiye aliyorlar sanci diyorlar
Aynen sancım 2 kere çıktı kağıtta şuanlık uok, ama nts den sonra zor yürüdümmm kasık ağrım çokkkkSancın yok gibi canım 6 yazan sancı oluyor ben geçen hafta gittim 20lerdeydi hep sancın yok dediler bu durumda senin hiç yok
Maşallah2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz
Maşallah canım ne yedin içtin öyle bebişini kilosu çok iyi2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz
Valla ilkinde prensesler gibiydim bunda cok ödem oldum daha da dogurmam benAynen öyle, çok garip gelebilir ama çatalı tutarken bile bir süre sonra darlanıyor sanki. Sinir sıkışması yaşıupruz son zamanlarımızda..
Bende fiyona olarak yatıp shrek olarak kalkıyorumAy
Ben her gun sabah oyleyimeşime bugün premsesler gibi yatip shrek in eşi fiyona gibi kalkiyorum dedim güldük baya
Bence hiç üzülme 2700 kardeşim doğmuştu maşallahı vardı yani küçük olmuyolar oyuzden zaten doğumada var yine 3200 fln olur bebişinMaşallah canım ne yedin içtin öyle bebişini kilosu çok iyibenim de hep bir hafta önden gidiyordu kilosu bu kontrolde bir ayda 400 gr kadar almış çok az yani. 2950gr kilosu iyi ama az aldığı için üzüldüm. Ben de 10 kilo aldım toplamda.
Sağlıkla gelsinler minnoslarKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?