- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.581
Muz deyince tüylerim dikenleniyor artıkBence hiç üzülme 2700 kardeşim doğmuştu maşallahı vardı yani küçük olmuyolar oyuzden zaten doğumada var yine 3200 fln olur bebişin
Valla bak zayıflıyorum bu aralar iştahımda kesildi ama bebek alıyo sadece herhaldeBebeğim kilo almasında tek şey muz, süt, kaşar unutma
Suan yok o zaman olan ıslaklıkBu durumunuz geçti mi, idrar miymiş?
Dünden beri WC sonrası iç çamaşırında ıslaklık oluyor benim de.
Benimde yürürken kasıklarıma çok baskı oluyor artık yürüyemiyorum pek bendeBende çıkmadı
Tamam senide yazarım canım
Sancım fln yok
Yok bende sancı fln
Aynen sancım 2 kere çıktı kağıtta şuanlık uok, ama nts den sonra zor yürüdümmm kasık ağrım çokkkk
Bence hiç üzülme 2700 kardeşim doğmuştu maşallahı vardı yani küçük olmuyolar oyuzden zaten doğumada var yine 3200 fln olur bebişin
Valla bak zayıflıyorum bu aralar iştahımda kesildi ama bebek alıyo sadece herhaldeBebeğim kilo almasında tek şey muz, süt, kaşar unutma
Nst ye girmeyen bir ben kaldım galibaGirdim ilk nts meanlamıyorum ne olduğunu
var demedim ki,o gösterge sancı değerini gösteriyo senin de yok gibi bişi zatenBende çıkmadı
Tamam senide yazarım canım
Sancım fln yok
Yok bende sancı fln
Aynen sancım 2 kere çıktı kağıtta şuanlık uok, ama nts den sonra zor yürüdümmm kasık ağrım çokkkk
Sanada oğluna da maşallah2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz
27 sinde randevu ozaman gireceğimben de varımm
benim bugündü randevum ama doktorun cenazesi vardı pazartesine kadar yok. nst isteyecek miydi bilmiyorum27 sinde randevu ozaman gireceğim
Benimde bayrama kadar doğurmak kalbimden geçen ama bakalım 3.dogum çabuk olur diyorlar ama belli olmazcanım senle günümüz aynı dün doktora bayrama gelir diye korkuyorum burda olmazsanız falan dedim bayrama kalmaz doğurursun sen dedi bana çatı muayenesi yapmıştı ona istinaden mi söyledi bilmiyorum
oyy maşallah küçük tospik beye2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz
42 ye kalırsam sende erken dogurursan yine beklemezsinHepiniz rahat rahat doğuran ben beklerim sizin yerinize
35 ten sonra bağlıyorum dedi banabenim bugündü randevum ama doktorun cenazesi vardı pazartesine kadar yok. nst isteyecek miydi bilmiyorum
2. 3. Doğumlar ilk doğuma benzemez bi bakmıssın pıt diye doğmuşBenimde bayrama kadar doğurmak kalbimden geçen ama bakalım 3.dogum çabuk olur diyorlar ama belli olmaz
bence de ya ne kaldı ki sona geldik:)))35 ten sonra bağlıyorum dedi bana
gittiğimde 36 olacak 1 yada 2 kere bağlanır doğururuz zaten
27 3 ü arası doktorum yok umarım o ara pit demez.2. 3. Doğumlar ilk doğuma benzemez bi bakmıssın pıt diye doğmuş
Bayramdan hemen önce gelecek bence, o kadar mesaj gönderdin ki evrene doktorun izinden gelecek hemen minnakın da gelecek bak görelim42 ye kalırsam sende erken dogurursan yine beklemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?