Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah yardımcın olsun hayırlısı ile bebişlerine kavuş

Çantamı hazırlamaya başladım şükür bebeminkileri yıkadım ütüledim 3 takım yaptım yeter diye düşünüyorum 1 tane müslün battaniye koydum bez ıslak mendil pişik kremi pamuk koyarım kendime 2 gecelik boydan birde sabahlık koyarım gögüs kalkanı ve kremi depend yeter gittiğim üstle gelirim emzirme sütyenimide içime giyerim bu sefer az ve öz götürcem küçük elektrikli cezvem var onu götürür bolda 3 bir arada bitter çikolata tamam ertesi gün gelirim evime insaallah hersey yolunda gider

Ayy yeni beybiler mi geliyor sağlıkla gelsinler

Sağlıkla kavuşun canım haberlerini bekliyoruz

Vee okullar çok şükür ben dogurmadan kapandi Dr dan da tatil izni çıktı. Nst ve ultrason sonucuna göre yakın zamanda doğum olmayacağını düşündü ve yanılma ihtimaline karşı gideceğimiz yerdeki tüm kıyı seridindeki hastaneleri gösterdi ins gerek olmaz dedik, uzatmadik
Şimdilik tek sorun ne giyeceğim şükürler olsun

Ahh ne heyecanlı
Sağlıkla gelsinler 36. Haftadalar hiç korkma

Sağlık ocağında verebilir mıyım dedim. Doğum öncesi olduğu için mecburmus hastanede olması. Ücretten düşülüyor dedi
Anestezi doktoru inceliyor bildiğim kadarıyla, ameliyat hazırlığı olarak alınıyor o yüzden başka yerden kabul edilmez diye düşünüyorum

maşallah
evet pek belli olmuyo fotodan:)))
Aynen olmuyo pek
Her hastanenin işleyişi farklı ben sadece anestezi doktoru ile görüştüm ondan sordum canım
Bizi görüştürmedi dediğin gibi farklı herhalde
Benden kan istedi. Doğum ücretinden düşülüyor dedi.
Aaaaaa iyiymiş hiç öyle bişi demedi
Ben verdim. Sigortamin muayene hakkı dolmuş. Keşke bir tanesini sona ayirsaymisim. 560 TL verdim
Ooooo baya fazlaymış bizde muayene ücreti vermicez diye seviniyoz

Sağlık ocağında verebilir mıyım dedim. Doğum öncesi olduğu için mecburmus hastanede olması. Ücretten düşülüyor dedi
Sağlık ocağında oldu olur mu diyecektim bende yada devlet hastanesinde sen yazmışsın
Senin doğum ücretinden düşüyorsa çok iyi bizim öyle olmaz

Öğretmen arkadaşlar sorum size dün Dr um 37. Haftada çalışamaz raporu alıp götüreceksin okuluna dedi. Ama müdür gerek yok dedi. Bilen el atabilir mi bu arada seminer haftasının sonunda 37 olacağım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…