- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.621
Evet mochi de çok iyiymiş ilk etapta şuna bi bakarımGüle güle sağlıkla kullanın inş
Mochi alacağım bende baktım çok lazım oluyor ozaman elektrikli bakarım fiyatları çok ucuk lazım olacak mı bilmeden okadar para vermek istemedim
Allah yardımcın olsunKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Hayırlı olsun bebeğin yaaMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ayy yeni beybiler mi geliyorKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Sağlıkla kavuşun canım haberlerini bekliyoruzKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Gözün aydın canımMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benden kan istedi. Doğum ücretinden düşülüyor dedi.Haftaya tahliller isticekmiş benden doğuma 1 haftda kalaaa, onların ücreti ayrımı oluyo , yoksa ücretsizmi oluyo biliyomusunuz
Ben verdim.Haftaya tahliller isticekmiş benden doğuma 1 haftda kalaaa, onların ücreti ayrımı oluyo , yoksa ücretsizmi oluyo biliyomusunuz
Bana bir şey demediler hiç öyleBenden kan istedi. Doğum ücretinden düşülüyor dedi.
Sağlık ocağında verebilir mıyım dedim. Doğum öncesi olduğu için mecburmus hastanede olması. Ücretten düşülüyor dediBana bir şey demediler hiç öyle
Ahh ne heyecanlıKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
İyimis senin kiSağlık ocağında verebilir mıyım dedim. Doğum öncesi olduğu için mecburmus hastanede olması. Ücretten düşülüyor dedi
Anestezi doktoru inceliyor bildiğim kadarıyla, ameliyat hazırlığı olarak alınıyor o yüzden başka yerden kabul edilmez diye düşünüyorumSağlık ocağında verebilir mıyım dedim. Doğum öncesi olduğu için mecburmus hastanede olması. Ücretten düşülüyor dedi
Aynen olmuyo pekmaşallah
evet pek belli olmuyo fotodan:)))
Bizi görüştürmedi dediğin gibi farklı herhaldeHer hastanenin işleyişi farklı ben sadece anestezi doktoru ile görüştüm ondan sordum canım
Aaaaaa iyiymiş hiç öyle bişi demediBenden kan istedi. Doğum ücretinden düşülüyor dedi.
Ooooo baya fazlaymış bizde muayene ücreti vermicez diye seviniyozBen verdim.Sigortamin muayene hakkı dolmuş. Keşke bir tanesini sona ayirsaymisim. 560 TL verdim
Sağlık ocağında oldu olur mu diyecektim bende yada devlet hastanesinde sen yazmışsınSağlık ocağında verebilir mıyım dedim. Doğum öncesi olduğu için mecburmus hastanede olması. Ücretten düşülüyor dedi
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?