- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.641
Ben öğretmen değilim memurum ama ben sordum ,eğer o 5 haftayı tamamiyle aktardiysan yani 37 hafta başındaysan çalışamaz raporuna gerek yok dedilerÖğretmen arkadaşlar sorum sizedün Dr um 37. Haftada çalışamaz raporu alıp götüreceksin okuluna dedi. Ama müdür gerek yok dedi. Bilen el atabilir mi bu arada seminer haftasının sonunda 37 olacağım
Hayırlı olsunMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sizle yaklasik dogum gunlerimiz ayni 37+0da yani carsamba gunu 2850 dedi iri bir bebek bekleme dedi. Normal degil mi kilolariMaşallah canım ne yedin içtin öyle bebişini kilosu çok iyibenim de hep bir hafta önden gidiyordu kilosu bu kontrolde bir ayda 400 gr kadar almış çok az yani. 2950gr kilosu iyi ama az aldığı için üzüldüm. Ben de 10 kilo aldım toplamda.
Sizle yaklasik dogum gunlerimiz ayni 37+0da yani carsamba gunu 2850 dedi iri bir bebek bekleme dedi. Normal degil mi kilolari
Benim de hep ilerde giderdi kilosu son 3haftadir 1 hafta geriden geliyor. Oysaki süt muz kaşar ceviz badem hurma kaju ve diger meyvelerden de yiyorum ayiptir soylemesi niye boyle oldu anlamadim.Normal canım ama benim bir hafta ileriydi hep bu sefer böyle olunca ona üzüldüm yoksa maşallah kiloları
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokAhh ne heyecanlı
Sağlıkla gelsinler 36. Haftadalar hiç korkma
Ay hadi gözün aydın darısı bizlerin basına. Saglıkla buyut bebelerini insallahKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Maşallah minnoslarKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Çok heyecanlıyım şu zaman konusundaYok sadece baş aşağı demedi doktor ,kanala girmiş dedi .Hatta son gittiğimde de sordum dedim ki bu bebek kanalda ya doğum yakın mı demek dedim .yok dedi doğum hakkında bir şey söyleyemeyiz, 1 günde bile her şey değişir pat diye dogurabilirsin dedi .
Sonra ben araştırdım biri kk de yazmış ki benimki de kanaldaydi 40.haftada doğurdum diye.
Ahh aramıza hoşgeldinKızlar bugün sürekli aşağı doğru baskı yaptı yurudukce.Kanala inmeye zorluyor sanırım. İnşallah hafta sonu supriz yapmaz. Dünden beri kendimi ağırlaşmış hissediyorum. Çok zorlamadan gündelik hayatimi surduruyordum. İse gidiyor ama fazla gezinmeden orlturdugum yerden kalkmadan işlerimi yapip geliyordum. Evde bir şey yapmıyorum çok fazla. Bu sebeple de son derece dinctim. Yürürken sıkıntım yoktu. Bir şeyler yaparken sıkıntım yoktu. Ama bugün reemnyuruyemez oldum. Enerjimde yok
Muhtemelen inmistir. Neden hala calısıyosunKızlar bugün sürekli aşağı doğru baskı yaptı yurudukce.Kanala inmeye zorluyor sanırım. İnşallah hafta sonu supriz yapmaz. Dünden beri kendimi ağırlaşmış hissediyorum. Çok zorlamadan gündelik hayatimi surduruyordum. İse gidiyor ama fazla gezinmeden orlturdugum yerden kalkmadan işlerimi yapip geliyordum. Evde bir şey yapmıyorum çok fazla. Bu sebeple de son derece dinctim. Yürürken sıkıntım yoktu. Bir şeyler yaparken sıkıntım yoktu. Ama bugün reemnyuruyemez oldum. Enerjimde yok
Ya yerim onlarıKızlar toplu cvp
İnan bende bilmiyorum tam olarak neden sezeryan olduğumu, sorunlu bir gebelikti İst. Çapada tedavi görüyorduk 32. Haftada sancım geldi sonra suyum 4-5 saat tek başıma doğumhanede çığlıklar attım kimse gelip ilgilenmedi sonra birden sezeryana aldılar. Öyle kötü bir süreç yani. Ama geçenlerde eski dosyalarımı karıştırırken gördüm de bebek makat gelişli yazıyordu. Bebeğin ters geldiğini de doğum sırasında fark etmiş olmalılar zira kimse gelip bakmadı bile öncesinde.Hahahha aynen öyle kalan 4 haftayı seve seve taşıyabilirben çok bunaldım ya valla daha 36 haftalık oldum ama 40 haftayı beklersem diye aklım çıkıyor. 1 ay daha dayanamıcam
Yani bence doktor tercihiyle alakalı ya. Benim doktor Yusuf Olgaç, instagramdan takip et canım ssvd yaptırıyor sık sık.
Ama normal doğması için de o kanala girmesi lazım bir maddeyi elemiş oluyorsun
O koyver gitsin diyor da ben nasıl koyvericemben talep ederim ya psikolojik rahat olmam lazım güzel ıkınmak için ay oraya gelelim de bir allahın izniyle
Bir de bençok korkuyorum ya. Ebe de bi liste göndermiş ev ödevi gibi maşallah yani
Benim senden daha az canım arası; temmuz 2020 de doğurmuştum. Anca 2 yıl oluyor daha. Neden sezeryan olmuştun ki?
Bizimde aynı aşağı yukarı bnmde bebiş kilo almamış bnde üzüldüm ama dedim sıkma canını önemli oşan kilosu değil. Gelişimi iyi olsun ywter. Ama dediğiniz gibi heo bnmde ilerden giderdi ilk kez böyle olunca tabi bi şok yaşamadım değil.Sizle yaklasik dogum gunlerimiz ayni 37+0da yani carsamba gunu 2850 dedi iri bir bebek bekleme dedi. Normal degil mi kilolari
Maşallah canım bebis gayet iyi gidiyor2 kilo yine vermişim 76yla kalmıştım hamile 89 olmuştum , 85e düşmüşüm
3450 kilosu allahdan iyi şuan fazla almamış bu sefer güzel kilosu
Suyun nişanın sancın gelirse sen gel dedi beklemene gerek yok dedi.
Haftaya cuma yine gidicem kontrole
İğneyi sordum bizim hastane epidural yapmıyomuş, spinalı kullanıyolarmış onu yapıcaz
Aynısı bende de var özellikle ayaktayken karnım taş gibi.Kızlar bu karın sertleşmesini yaşayanlar varmı?
Bunun sınırı sayısı nedir?
Nezaman ciddiye almak gerekir?
Ağrım yok. Ama ayaktayken bir sertleşme oluyor oturmam gerekiyor sıkılıyor karnım. 18:30 dan beri 3 sefer oldu. Doktoruma yazdım devam ederse nst gel çektirt diye cevap verdi ama merak ettiğim soruyu cevaplamadı nekadarı normal nekadarı ciddiye alınmalı sonuçra ağrım yok
Ayyy inşallah, doğumdada yarısı gitse , kendi kiloma düşerimMaşallah canım bebis gayet iyi gidiyorkilo vermende süper hızlı başladın ama geri verdin aynı hızla doğumdan sonrada veririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?