Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Öğretmen arkadaşlar sorum size dün Dr um 37. Haftada çalışamaz raporu alıp götüreceksin okuluna dedi. Ama müdür gerek yok dedi. Bilen el atabilir mi bu arada seminer haftasının sonunda 37 olacağım
Ben öğretmen değilim memurum ama ben sordum ,eğer o 5 haftayı tamamiyle aktardiysan yani 37 hafta başındaysan çalışamaz raporuna gerek yok dediler

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Nasıl sezaryenden normale döndü acaba ?

Sizle yaklasik dogum gunlerimiz ayni 37+0da yani carsamba gunu 2850 dedi iri bir bebek bekleme dedi. Normal degil mi kilolari

Normal canım ama benim bir hafta ileriydi hep bu sefer böyle olunca ona üzüldüm yoksa maşallah kiloları
Benim de hep ilerde giderdi kilosu son 3haftadir 1 hafta geriden geliyor. Oysaki süt muz kaşar ceviz badem hurma kaju ve diger meyvelerden de yiyorum ayiptir soylemesi niye boyle oldu anlamadim.

Kızlar toplu cvp
Ahh ne heyecanlı
Sağlıkla gelsinler 36. Haftadalar hiç korkma
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yok yarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim

Ay hadi gözün aydın darısı bizlerin basına. Saglıkla buyut bebelerini insallah

Kızlar bugün sürekli aşağı doğru baskı yaptı yurudukce. Kanala inmeye zorluyor sanırım. İnşallah hafta sonu supriz yapmaz. Dünden beri kendimi ağırlaşmış hissediyorum. Çok zorlamadan gündelik hayatimi surduruyordum. İse gidiyor ama fazla gezinmeden orlturdugum yerden kalkmadan işlerimi yapip geliyordum. Evde bir şey yapmıyorum çok fazla. Bu sebeple de son derece dinctim. Yürürken sıkıntım yoktu. Bir şeyler yaparken sıkıntım yoktu. Ama bugün reemnyuruyemez oldum. Enerjimde yok

Maşallah minnoslar Kesinlikle hazırlıkları bitirmek şart. Sıcak kompres de yap canım gosune sıcak havlu ya da sıcak su torbası varsa. Kesinlikle faydası olur.

Kızlar bu arada zemzem suyu konusu geçmiş, niyetlerin ne kadar iyi olduğunun farkındayım ama muhtemelen o zemzem suyu diye düşündüğünüz şey zemzem değil.
Üstelik zemzem suyu diye insanların alıp getirdiği suları inceleyen bir rapor okumuştum, arsenikten tutunda zararlı bir çok madde daha çıkmış. İngiliz bir araştırma firması direk yerinde inceleme yapmış onun raporu daha da korkunç.

Çok yararına inanıyorsanız siz için bebeğinize sütünüzden geçsin, lütfen bebişinize kaynağının ne olduğunu bilmediğiniz suları içirmeyin, ağzına değirmeyin

Çok heyecanlıyım şu zaman konusunda
Ahh aramıza hoşgeldin

Muhtemelen inmistir. Neden hala calısıyosun

Ya yerim onları maşallah çok güzel büyüttün karnında artık koynunda büyüyecekler

Hipp Milk çayı yada Humana still tea gibi süt yapıcı bir içecek aldırsana eşine? Faydası olur eminim kiii

Kızlar bu karın sertleşmesini yaşayanlar varmı?
Bunun sınırı sayısı nedir?
Nezaman ciddiye almak gerekir?
Ağrım yok. Ama ayaktayken bir sertleşme oluyor oturmam gerekiyor sıkılıyor karnım. 18:30 dan beri 3 sefer oldu. Doktoruma yazdım devam ederse nst gel çektirt diye cevap verdi ama merak ettiğim soruyu cevaplamadı nekadarı normal nekadarı ciddiye alınmalı sonuçra ağrım yok

İnan bende bilmiyorum tam olarak neden sezeryan olduğumu, sorunlu bir gebelikti İst. Çapada tedavi görüyorduk 32. Haftada sancım geldi sonra suyum 4-5 saat tek başıma doğumhanede çığlıklar attım kimse gelip ilgilenmedi sonra birden sezeryana aldılar. Öyle kötü bir süreç yani. Ama geçenlerde eski dosyalarımı karıştırırken gördüm de bebek makat gelişli yazıyordu. Bebeğin ters geldiğini de doğum sırasında fark etmiş olmalılar zira kimse gelip bakmadı bile öncesinde.

Sizle yaklasik dogum gunlerimiz ayni 37+0da yani carsamba gunu 2850 dedi iri bir bebek bekleme dedi. Normal degil mi kilolari
Bizimde aynı aşağı yukarı bnmde bebiş kilo almamış bnde üzüldüm ama dedim sıkma canını önemli oşan kilosu değil. Gelişimi iyi olsun ywter. Ama dediğiniz gibi heo bnmde ilerden giderdi ilk kez böyle olunca tabi bi şok yaşamadım değil.

Maşallah canım bebis gayet iyi gidiyor kilo vermende süper hızlı başladın ama geri verdin aynı hızla doğumdan sonrada veririz inşallah

Aynısı bende de var özellikle ayaktayken karnım taş gibi.

Maşallah canım bebis gayet iyi gidiyor kilo vermende süper hızlı başladın ama geri verdin aynı hızla doğumdan sonrada veririz inşallah
Ayyy inşallah, doğumdada yarısı gitse , kendi kiloma düşerim valla hızlıca veririm inşaşlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…