- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.661
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişleriniKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Canım ben onun yorumlarında görmüştüm sirkeli suda bir gece beklet ertesi gün bebe şampuanla yıka böylece ağır olan koku gidiyormuşKızlar e ebebekte satılan taraklardan almıştım. Şimdi açtım paketini bildiğin keçi kokuyor ya geçer mi bunun kokusu acaba bilen var mı
Canım o göğüs pompası yazan şey meme başı iceri kacanlar için meme başı cikarma aparatı diye biliyorum. Onla süt sağsan mavi yerin içine kaçar o da kaliteli plastik değil. Zaten süt birikmesi için tasarlanmadigindan temizlenmesi de kolay olmaz.Kızlar ilk etapta şöyle bi biberon ve göğüs pompası aldım umarım işe yarar
Hangi markanın almıştım almak isteyenler için fikir olsun?Kızlar e ebebekte satılan taraklardan almıştım. Şimdi açtım paketini bildiğin keçi kokuyor ya geçer mi bunun kokusu acaba bilen var mı
Bende bugun nst den sonra bende çok zor yürüdümmmm bildiğin yeni ameliyatlı gibi doktorun yanına zor gittim, yürüdükçe açılıyosun ama oturdukdan yattıkdan sonra ilk kalkarken çok zorlanıyorum yürüyorum aşırı ağrıyoKızlar bugün sürekli aşağı doğru baskı yaptı yurudukce.Kanala inmeye zorluyor sanırım. İnşallah hafta sonu supriz yapmaz. Dünden beri kendimi ağırlaşmış hissediyorum. Çok zorlamadan gündelik hayatimi surduruyordum. İse gidiyor ama fazla gezinmeden orlturdugum yerden kalkmadan işlerimi yapip geliyordum. Evde bir şey yapmıyorum çok fazla. Bu sebeple de son derece dinctim. Yürürken sıkıntım yoktu. Bir şeyler yaparken sıkıntım yoktu. Ama bugün reemnyuruyemez oldum. Enerjimde yok
Sürekli mi peki?Aynısı bende de var özellikle ayaktayken karnım taş gibi.
Sen yine de al canım çünkü aktarma hesabı yapılırken gerekebilir. Sonra bir aksilik çıkmasın . Ben 30 Haziran da alacağımÖğretmen arkadaşlar sorum sizedün Dr um 37. Haftada çalışamaz raporu alıp götüreceksin okuluna dedi. Ama müdür gerek yok dedi. Bilen el atabilir mi bu arada seminer haftasının sonunda 37 olacağım
Şundan canım baby plusHangi markanın almıştım almak isteyenler için fikir olsun?
Teşekkür ederim canımCanım ben onun yorumlarında görmüştüm sirkeli suda bir gece beklet ertesi gün bebe şampuanla yıka böylece ağır olan koku gidiyormuş
Ben de özellikle ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman oluyor . Ayakta daha azSürekli mi peki?
Yani sık sık mı?
Ben gidiyorum şimdi nst çektirmeye
Doğal kıl olduğundan kokuyor bebeğe aldığın şampuanla yıkasan havalandırsan biraz hafiflerŞundan canım baby plus
Amy doğum şeklini konuştun mu canım geneli kabul etti mi dr sen genel istiyordun yanlış mı hatırlıyorumBen de özellikle ayaklarımı uzatıp oturduğum zaman oluyor . Ayakta daha az
Özellikle genel dediğimi hatırlamıyorum. Ama geneldir heraldeAmy doğum şeklini konuştun mu canım geneli kabul etti mi dr sen genel istiyordun yanlış mı hatırlıyorum
Çalışıyoruz kız ne uyumasıBugun bir sessizlik hakim hayirdir kiz dogum yaklastikcs uyuyarak mi degerlendiriyorsunuz
Konuşmadın mı ya ben kendimi ikna edemiyorum sanki uyanık olmayaÖzellikle genel dediğimi hatırlamıyorum. Ama geneldir heralde
Zorunlu sezeryan olarak geçiyor benim. Geneldir heraldeKonuşmadın mı ya ben kendimi ikna edemiyorum sanki uyanık olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?