Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Muhtemelen inmistir. Neden hala calısıyosun
Aşağı taraf boş gibi ne bilim. Canım derslsrimi bitirmeden bırakmak istemedim. Çok yoğun gitmiyorum online yapıyorum dersleri zaten. Bir iki toplantı yüzünden gittim ama çok yormadim kendimi. Sadece 3 gündür oğlanın okul etkinlikleri beni yordu kendi isimden ziyade.

Ben ikna ettim valla hem bebeği ilk ben görmek istediğim için hemde doğumdan sonra ağrıyı hissetmemek için en kötü çok paniklersem sakinleştirici vurdururum
İlkinde öyle aman aman agrım sancım olmadı doğumdan sonra.
Bunda da aynı şekilde olacağından eminim. Cunku hastane de 2 günlük verilen ağrı kesici yetiyor.
Evde gerek bıle kalmadı ağrı kesiciye.
Pozitif düşünmeye çalışıyorum.

İşte ben pozitif düşünemedim, direk uyanır uyanamz herkes ağrıyı hissediyosun diyince yemedi biraz toto ben kesin o sakinleştiriciyi vurdururum en azındna sen yaşadın biliyosun başına gelicekleri az çok gerçi hepsinin tecrübesi ayrı ama olsun
Bende öyle konuştum canım bebeği alalım ne kadar istersen uyuturuz dedi dr
Heeeee öyle dediyse tamamda uyutursa nasıl emzircen ikna etmeye çalış kendini spinal sezeyanları izle beni onlar ikna etti

Aynen canim bilemeyiz. Ama ben dediğim gibi öyle aman aman ağrı yaşamadım. Hafif sızlama vardı, e o kadar da olsun yani.

Basına gelecekleri bilmek daha kötü len

Kahve alalım bari yanımıza yarım uyutulanlar baş ağrısı olmasın diye içiyolar ya
Sanırım epidural in tek keyifli yanı bu olacak

Özellikle son 2 haftadır inanılmaz yoruldum okulda çok şükür bitti gitti. Darısı sana. Ya benim karnım aşağı doğru geniş gibiydi baya yukarı ve dik hale geldi. Millet erkek mi diye sormaya başladı niye olduki acaba

Benim de hep ilerde giderdi kilosu son 3haftadir 1 hafta geriden geliyor. Oysaki süt muz kaşar ceviz badem hurma kaju ve diger meyvelerden de yiyorum ayiptir soylemesi niye boyle oldu anlamadim.
Ben bu aralar hiç düzgün beslenmiyorum havalar ısındı iştahım kapandı baya o zaman yemeyle alakası yok demek ki yapıları öyle olacak. Neyse tek sağlıklı olsunlar da zayıf doğan dışarda daha hızlı toparlar diyorlar. Daha üç haftamız var üç kiloyu geçseler yeter
Hayırlı olsun çok sevindim üçünüzün de iyi olmanıza sağlıkla büyüt yavrularını

36-37. Haftadan sonra herkes ağırlaşmış. Ben ağrım sızım yokken geziyorum şimdilik okuyorum ama
Maalesef bir agirlik var oluyor ama hamileligin en rahat donemleri bence migde bulantisi yok en azindan yanmayida ilacla hallediyoruz

Bende zorlanıyorum oturup kalkarken.

Aynen canim bilemeyiz. Ama ben dediğim gibi öyle aman aman ağrı yaşamadım. Hafif sızlama vardı, e o kadar da olsun yani.

Basına gelecekleri bilmek daha kötü len
Acaba ağrı eşiğinmmi yüksekkkk , bazıların yüksek olup kolay atlatabiliyomuş, bugunki kasık ağrımdan sonra benim baya düşük bence, eşime dedim bu kasık ağrısında böyle yürüyemiyosam dikişlerimden nasıl yürürüm allh bilir

Ayyy inşallah sıkıntısız geçer gider çok az kaldı senin
Kahve alalım bari yanımıza yarım uyutulanlar baş ağrısı olmasın diye içiyolar ya
Sanırım epidural in tek keyifli yanı bu olacak
Aynen doktora sordum spinal epiduralde baş ağrısı olabiliyo, kahve ve çikolata öneriyoruz bol bol içmen lazım dedi , valla kattle götürsem mi diye düşünmüyo değilim

Kahve içmiceksem niye yarım uyuyorum Sinbonun Türk kahvesi için olanlarından var onu alcam ben unutmazsam

Yaaa hiç haberim yoktu
Çok şükür sağlıkla kucaklamışsın minnoş prensesleri
Sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…