- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.681
Ben ikna ettim vallaKonuşmadın mı ya ben kendimi ikna edemiyorum sanki uyanık olmaya
Aşağı taraf boş gibi ne bilim. Canım derslsrimi bitirmeden bırakmak istemedim. Çok yoğun gitmiyorum online yapıyorum dersleri zaten. Bir iki toplantı yüzünden gittim ama çok yormadim kendimi. Sadece 3 gündür oğlanın okul etkinlikleri beni yordu kendi isimden ziyade.Muhtemelen inmistir. Neden hala calısıyosun
İlkinde öyle aman aman agrım sancım olmadı doğumdan sonra.Ben ikna ettim vallahem bebeği ilk ben görmek istediğim için hemde doğumdan sonra ağrıyı hissetmemek için en kötü çok paniklersem sakinleştirici vurdururum
Bende öyle konuştum canım bebeği alalım ne kadar istersen uyuturuz dedi drBen ikna ettim vallahem bebeği ilk ben görmek istediğim için hemde doğumdan sonra ağrıyı hissetmemek için en kötü çok paniklersem sakinleştirici vurdururum
İşte ben pozitif düşünemedim, direk uyanır uyanamz herkes ağrıyı hissediyosun diyince yemedi biraz totoİlkinde öyle aman aman agrım sancım olmadı doğumdan sonra.
Bunda da aynı şekilde olacağından eminim. Cunku hastane de 2 günlük verilen ağrı kesici yetiyor.
Evde gerek bıle kalmadı ağrı kesiciye.
Pozitif düşünmeye çalışıyorum.
Heeeee öyle dediyse tamamda uyutursa nasıl emzircenBende öyle konuştum canım bebeği alalım ne kadar istersen uyuturuz dedi dr
Aynen canim bilemeyiz. Ama ben dediğim gibi öyle aman aman ağrı yaşamadım. Hafif sızlama vardı, e o kadar da olsun yani.İşte ben pozitif düşünemedim, direk uyanır uyanamz herkes ağrıyı hissediyosun diyince yemedi biraz totoben kesin o sakinleştiriciyi vurdururum en azındna sen yaşadın biliyosun başına gelicekleri az çok gerçi hepsinin tecrübesi ayrı ama olsun
Heeeee öyle dediyse tamamda uyutursa nasıl emzircenikna etmeye çalış kendini spinal sezeyanları izle beni onlar ikna etti
36-37. Haftadan sonra herkes ağırlaşmış. Ben ağrım sızım yokken geziyorum şimdilik okuyorum amaBugun bir sessizlik hakim hayirdir kiz dogum yaklastikcs uyuyarak mi degerlendiriyorsunuz
Kahve alalım bari yanımıza yarım uyutulanlar baş ağrısı olmasın diye içiyolar yaİşte ben pozitif düşünemedim, direk uyanır uyanamz herkes ağrıyı hissediyosun diyince yemedi biraz totoben kesin o sakinleştiriciyi vurdururum en azındna sen yaşadın biliyosun başına gelicekleri az çok gerçi hepsinin tecrübesi ayrı ama olsun
Heeeee öyle dediyse tamamda uyutursa nasıl emzircenikna etmeye çalış kendini spinal sezeyanları izle beni onlar ikna etti
Maşallah canım yine ağrısız acısız ve kanamadık atlatırsınAynen canim bilemeyiz. Ama ben dediğim gibi öyle aman aman ağrı yaşamadım. Hafif sızlama vardı, e o kadar da olsun yani.
Basına gelecekleri bilmek daha kötü len
Çamaşır ütü işlerin varsa bitir canım gerçekten ben iki haftadır sadece zoraki yemek yapmak için kalkıyorum36-37. Haftadan sonra herkes ağırlaşmış. Ben ağrım sızım yokken geziyorum şimdilik okuyorum ama
Özellikle son 2 haftadır inanılmaz yoruldum okulda çok şükür bitti gitti. Darısı sana. Ya benim karnım aşağı doğru geniş gibiydi baya yukarı ve dik hale geldi. Millet erkek mi diye sormaya başladıAşağı taraf boş gibi ne bilim. Canım derslsrimi bitirmeden bırakmak istemedim. Çok yoğun gitmiyorum online yapıyorum dersleri zaten. Bir iki toplantı yüzünden gittim ama çok yormadim kendimi. Sadece 3 gündür oğlanın okul etkinlikleri beni yordu kendi isimden ziyade.
Ben bu aralar hiç düzgün beslenmiyorum havalar ısındı iştahım kapandı baya o zaman yemeyle alakası yok demek ki yapıları öyle olacak. Neyse tek sağlıklı olsunlar da zayıf doğan dışarda daha hızlı toparlar diyorlar. Daha üç haftamız var üç kiloyu geçseler yeterBenim de hep ilerde giderdi kilosu son 3haftadir 1 hafta geriden geliyor. Oysaki süt muz kaşar ceviz badem hurma kaju ve diger meyvelerden de yiyorum ayiptir soylemesi niye boyle oldu anlamadim.
Hayırlı olsun çok sevindim üçünüzün de iyi olmanızaKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Maalesef bir agirlik var oluyor ama hamileligin en rahat donemleri bence migde bulantisi yok en azindan yanmayida ilacla hallediyoruz36-37. Haftadan sonra herkes ağırlaşmış. Ben ağrım sızım yokken geziyorum şimdilik okuyorum ama
Bende zorlanıyorum oturup kalkarken.Bende bugun nst den sonra bende çok zor yürüdümmmm bildiğin yeni ameliyatlı gibi doktorun yanına zor gittim, yürüdükçe açılıyosun ama oturdukdan yattıkdan sonra ilk kalkarken çok zorlanıyorum yürüyorum aşırı ağrıyoBu ağrılar normal dedi, yukarda göbeğine çıkmadığı sürece normal bi süreç olucak mecbur biraz çekiceksin dedi
Acaba ağrı eşiğinmmi yüksekkkk , bazıların yüksek olup kolay atlatabiliyomuş, bugunki kasık ağrımdan sonra benim baya düşük bence, eşime dedim bu kasık ağrısında böyle yürüyemiyosam dikişlerimden nasıl yürürüm allh bilirAynen canim bilemeyiz. Ama ben dediğim gibi öyle aman aman ağrı yaşamadım. Hafif sızlama vardı, e o kadar da olsun yani.
Basına gelecekleri bilmek daha kötü len
Aynen doktora sordum spinal epiduralde baş ağrısı olabiliyo, kahve ve çikolata öneriyoruz bol bol içmen lazım dedi , valla kattle götürsem mi diye düşünmüyo değilimKahve alalım bari yanımıza yarım uyutulanlar baş ağrısı olmasın diye içiyolar ya
Sanırım epidural in tek keyifli yanı bu olacak
Kahve içmiceksem niye yarım uyuyorumAcaba ağrı eşiğinmmi yüksekkkk , bazıların yüksek olup kolay atlatabiliyomuş, bugunki kasık ağrımdan sonra benim baya düşük bence, eşime dedim bu kasık ağrısında böyle yürüyemiyosam dikişlerimden nasıl yürürüm allh bilir
Ayyy inşallah sıkıntısız geçer gider çok az kaldı senin
Aynen doktora sordum spinal epiduralde baş ağrısı olabiliyo, kahve ve çikolata öneriyoruz bol bol içmen lazım dedi , valla kattle götürsem mi diye düşünmüyo değilim
Yaaa hiç haberim yoktuKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
HahhhhhhahaahaKahve içmiceksem niye yarım uyuyorumSinbonun Türk kahvesi için olanlarından var onu alcam ben unutmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?