- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.001
Ben e bebekten aldımKorbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadımBi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
Korbell 15/16lt Uyumlu Yerli Malı Poşet - 4 Paket - 2000 Adet Bez Kapasitesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şunu alıcam galiba benn sizin bildiğiniz varsa onlarada bakıyım
Boyu geçen hafta 52ydi bu hafta kaç oldu hoca söylemedi ama denildiği gibi ölçümler çok doğru olmuyor tahmini bi değer veriyor sadeceAy maşallah kilosu çok iyi, boyu kaç cm acaba
Ebebekte korbell ürünlerinde ikincisine %40indirim var fiyat olarak uygun oluyor mu bilmiyorum ama oraya da bakabilirsinKorbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadımBi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
Korbell 15/16lt Uyumlu Yerli Malı Poşet - 4 Paket - 2000 Adet Bez Kapasitesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şunu alıcam galiba benn sizin bildiğiniz varsa onlarada bakıyım
Eşim gereksiz sekilde duyarlıdır. Hayatta kondurmaz çöp oralara.Amaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atar
Dedi müstakil evde oturan kapısının önünde de çöp bidonu bulunan hamile
E bebekde 1485 adet bez kapasiteli 209Ben e bebekten aldım
En uygun ordaydı. İçinde posetlerı de vardı geldiğinde. Banyoda kullanıyorum bayadır .
Ekstradan da poşet almıştım.
Niye olmasın ki?E bebekde 1485 adet bez kapasiteli 209
Bi trendyoldan buldum 2000 tane kapasiteli 129 tl diyo ama olmaz diye arada kaldım. Çocuk doğcak poşeti yokolmadı bende ordan siperi veriyöim
Ayyy dikkat etttt boşver devrilsin senden önemlimiKızlar az önce düştüm yaamasanın üstüne koyduğum sandalye devriliyordu koşup tutayım derken kendim düştüm Ay karnıma bişe olcak diye ödüm patladı ama kıç üstü düştüm çok şükür bacağım ve sırtım çarptı sadece ay elim ayağım titredi Yattım şimdi ne olur ne olmaz diye bekliyom Allah korusun
Ne biliyim belki e bebekde kokuyu yaymayan daha özelliklidir fln diyeNiye olmasın ki?
Evet şimdi gördüm onu bendeEbebekte korbell ürünlerinde ikincisine %40indirim var fiyat olarak uygun oluyor mu bilmiyorum ama oraya da bakabilirsin
Gördüm şimdi linkini, evet bende onu gördüm aldikdan sonra yorumlara falan bak istersen uyumluymus ama koku olayinda aynı performansı verebiliyorsa alınır yani neden alınmasın.E bebekde 1485 adet bez kapasiteli 209
Bi trendyoldan buldum 2000 tane kapasiteli 129 tl diyo ama olmaz diye arada kaldım. Çocuk doğcak poşeti yokolmadı bende ordan siperi veriyöim
Aman geçmiş olsun dikkat et boşver düşen dussun kırılan kırılsın sen onemlisin en çok.ama refleks işte insan bazen ister istemez yapıyor.Kızlar az önce düştüm yaamasanın üstüne koyduğum sandalye devriliyordu koşup tutayım derken kendim düştüm Ay karnıma bişe olcak diye ödüm patladı ama kıç üstü düştüm çok şükür bacağım ve sırtım çarptı sadece ay elim ayağım titredi Yattım şimdi ne olur ne olmaz diye bekliyom Allah korusun
Karı kafayi yedi sonundaYoo ben cok aliniyorum sen doguramican dedikce agliyom gecelerisizde saniyonuzki cisim var diye uyumuyorum her gece neden boylr dedi diye dusunmekten doguramadim nisan gelecegine burnumdan sumuk geliyoe
Oo zatenn temmuz analarina adini altin harflerle yazdirdi ve gitti kahrolmayasicaYeri geldi atraksiyonlarimiz oldu. Mahidevranimizi unutmayalım. Kulakları çınlasın
Yok apt da mümkün değil bende yapmam yapılmasını da istemem ama o çöp kovası ve poşedi de bir ara bakmıştım fazla pahallı gelmişti bana. Rulo şeklinde ince poşetlerim hep vardır evde benim ona koyup iyice bağlıyorum mesela kaka yaptıysa bekletmem direkt bir poşede daha koyar atarım ama zaten camdan bile atsam girer konteynere o derece yakın ya da o an atamazsam çişse zaten kokmaz kapı önünde poşetli durur ablaları falan bahçeye çıkarken atar. Siz de bunu balkonda bekleterek yapabilirsiniz aslında yani alamayacak olanlar için gerçi uzun zamandır bakmadım fiyatına ama günlerce onun içinde de belletilmez sadece o günü kurtarır gerekli mi bilemedim.Eşim gereksiz sekilde duyarlıdır. Hayatta kondurmaz çöp oralara.
Hem o koyduysa bıle gerçekten kötü kokuyor bir müddet sonra . Koyulmaması gerek. Yönetici de biziz
Ohhh müstakılde otur
Laf et sonra
2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır beE bebekde 1485 adet bez kapasiteli 209
Buzdolabına vuracaktı dedim güzelim dolap göçmesin işte cimriliğin zararları hep bunlar. Neyseki bebiş hareket ediyor inşallah bişe olmamıştır herhangi bir darbe almadım karnıma amaAyyy dikkat etttt boşver devrilsin senden önemlimi
Alindimmm gucendimKarı kafayi yedi sonunda
Yok kız 2000 tane bezi kova nasıl alsın2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be
Evet balkona konulabilir. Koku yine de olabilir diye dusunuyorum. Ama ben zaten banyonun kovasını kaldırdımYok apt da mümkün değil bende yapmam yapılmasını da istemem ama o çöp kovası ve poşedi de bir ara bakmıştım fazla pahallı gelmişti bana. Rulo şeklinde ince poşetlerim hep vardır evde benim ona koyup iyice bağlıyorum mesela kaka yaptıysa bekletmem direkt bir poşede daha koyar atarım ama zaten camdan bile atsam girer konteynere o derece yakın ya da o an atamazsam çişse zaten kokmaz kapı önünde poşetli durur ablaları falan bahçeye çıkarken atar. Siz de bunu balkonda bekleterek yapabilirsiniz aslında yani alamayacak olanlar için gerçi uzun zamandır bakmadım fiyatına ama günlerce onun içinde de belletilmez sadece o günü kurtarır gerekli mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?