Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben e bebekten aldım
En uygun ordaydı. İçinde posetlerı de vardı geldiğinde. Banyoda kullanıyorum bayadır .

Ekstradan da poşet almıştım.

Ebebekte korbell ürünlerinde ikincisine %40indirim var fiyat olarak uygun oluyor mu bilmiyorum ama oraya da bakabilirsin

Amaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atar
Dedi müstakil evde oturan kapısının önünde de çöp bidonu bulunan hamile
Eşim gereksiz sekilde duyarlıdır. Hayatta kondurmaz çöp oralara.
Hem o koyduysa bıle gerçekten kötü kokuyor bir müddet sonra . Koyulmaması gerek. Yönetici de biziz

Ohhh müstakılde otur
Laf et sonra

Kızlar az önce düştüm yaa masanın üstüne koyduğum sandalye devriliyordu koşup tutayım derken kendim düştüm Ay karnıma bişe olcak diye ödüm patladı ama kıç üstü düştüm çok şükür bacağım ve sırtım çarptı sadece ay elim ayağım titredi Yattım şimdi ne olur ne olmaz diye bekliyom Allah korusun

Ben e bebekten aldım
En uygun ordaydı. İçinde posetlerı de vardı geldiğinde. Banyoda kullanıyorum bayadır .

Ekstradan da poşet almıştım.
E bebekde 1485 adet bez kapasiteli 209
Bi trendyoldan buldum 2000 tane kapasiteli 129 tl diyo ama olmaz diye arada kaldım. Çocuk doğcak poşeti yok olmadı bende ordan siperi veriyöim

Ayyy dikkat etttt boşver devrilsin senden önemlimi

Bi trendyoldan buldum 2000 tane kapasiteli 129 tl diyo ama olmaz diye arada kaldım. Çocuk doğcak poşeti yok olmadı bende ordan siperi veriyöim
Gördüm şimdi linkini, evet bende onu gördüm aldikdan sonra yorumlara falan bak istersen uyumluymus ama koku olayinda aynı performansı verebiliyorsa alınır yani neden alınmasın.

Aman geçmiş olsun dikkat et boşver düşen dussun kırılan kırılsın sen onemlisin en çok.ama refleks işte insan bazen ister istemez yapıyor.

Eşim gereksiz sekilde duyarlıdır. Hayatta kondurmaz çöp oralara.
Hem o koyduysa bıle gerçekten kötü kokuyor bir müddet sonra . Koyulmaması gerek. Yönetici de biziz

Ohhh müstakılde otur
Laf et sonra
Yok apt da mümkün değil bende yapmam yapılmasını da istemem ama o çöp kovası ve poşedi de bir ara bakmıştım fazla pahallı gelmişti bana. Rulo şeklinde ince poşetlerim hep vardır evde benim ona koyup iyice bağlıyorum mesela kaka yaptıysa bekletmem direkt bir poşede daha koyar atarım ama zaten camdan bile atsam girer konteynere o derece yakın ya da o an atamazsam çişse zaten kokmaz kapı önünde poşetli durur ablaları falan bahçeye çıkarken atar. Siz de bunu balkonda bekleterek yapabilirsiniz aslında yani alamayacak olanlar için gerçi uzun zamandır bakmadım fiyatına ama günlerce onun içinde de belletilmez sadece o günü kurtarır gerekli mi bilemedim.

2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be

Ayyy dikkat etttt boşver devrilsin senden önemlimi
Buzdolabına vuracaktı dedim güzelim dolap göçmesin işte cimriliğin zararları hep bunlar. Neyseki bebiş hareket ediyor inşallah bişe olmamıştır herhangi bir darbe almadım karnıma ama

2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be
Yok kız 2000 tane bezi kova nasıl alsın toplamı 2000 adet yani parça parça kopariliyorya normal cop posetleri gibi düşün 1 adet poşete tam kaç tane sığıyor bilmiyorum ama 10 15 tanedir yani en fazla sığacak olan.

Evet balkona konulabilir. Koku yine de olabilir diye dusunuyorum. Ama ben zaten banyonun kovasını kaldırdım
Onun yerine korbell koydum. İllaki alınmak zorunda değil. Alınırsa da banyoda tek kova olarak kullanılabılır, görüntü de güzel.

Zaten normalde banyo çöpüne atanlar da dolunca çıkarmıyorlar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…