- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.981
Aynen dünden sonra biZde inanmıyoruz çok saççma ölçümler yapıyolar, aşağı yuksrı tahmini birşey söylüyolarCihaazlara asla güvenmeyin..benim bebekleri 2670 Gr..2670 Gr denildi. Doğuma girdim.2400 2300eğer 2600 olsalardı çok iyiyde
Ekran görüntüsü alındı. Eş kişisine yollandı.Sütün gelmezse önce milleti başından yolla, sonra bebegi çıplak göğsünle sev kokla, istersen rahatlatıcı müzik aç, eşine masaj yaptır. Sıvı tüket, dinlenme moduna al kendini. Özel alan yarat. Sonra da sürekli sağ/emzir.
Başında yüz kişi varken, herkes farklı fikir verirken, binbir çeşit insan bebek görmeye diye gelip havadan sudan konuşurken oksitosin salgilanmaz süt inmez.
Bazı kadınların her koşulda sütü şarıl şarıl geliyo tabii, inşallah hepimiz öyle oluruz
Çay almıyorum ben, bir oncekinde de hic bir faydasını görmedim. Sadece uyuyabildigim günler arttı sütüm. O da muhtemelen rahatladigim içindi.
Heaa ben kaçırmışım o muhabbeti benim daha 1 ayım var ya ondan anlayamadımEvrene mesaj . O anlıyor
Son 5 gün kaldı doğuma
Ya arkadaşlar çıkın gidin haziran grubuna,patır patır doğuruyorsunuz daha haziranın ortasına gelmedik
Siz böyle dogurunca ben de heves ediyorum ama daha cooook var normali temmuz grubu olarak benim ki ama böyle giderse sonu çekcez
Sağlık ocağında teyzeyle konuşmamız sırasında da bana kendi hastalığını anlatmıştı sonra senin neyin var dedi dedim teyze hamileyim ben de olsun bişey olmaz demiştiBazı yaşlı teyzeler Allah kurtarsın kızım diyorlar yanımdan geçerken
Son cümlene istinaden söylüyorum hepinizide cok sevdim gerçekten herkesin olgunluguna hayran kaldim kimse kimseyi kirmadan guzel guzel sohbet etti altan almayi bildik yeri geldi şakalaştik kimse kirilmadi alinmadi guzel bi topik olduk vesselamTeşekkür ederim herkese bendede tatlı tatlı günlerimizi gecirdik. Fikir verdik birbirimize. Teselli ettik. Destek olduk. Ama dediğin doğru. Ben geçen 10 sene önceki topigimi açtım okudum. Orda da neler neler konuşmusuz. Sonra bebekler doğunca azalmis azalmış. Herkes emzirmeyi süt sagmaydi, gaz cikarmaydi, uykusuzluktu derken haftada 1 ancak yazmaya başlamış.
Ama gerçekten güzel paylaşımlar ve mutlu günleri beraber yaşadık.
Hay Allah razı olsun teyzeden baya ferahlatmışSağlık ocağında teyzeyle konuşmamız sırasında da bana kendi hastalığını anlatmıştı sonra senin neyin var dedi dedim teyze hamileyim ben de olsun bişey olmaz demiştio gün bugündür amaaan bişeyim yok yaa hamileyim altı üstü diye dolaşıyorum
Sağlıkla vakitle gelsinBiz doğum tarihini netleştik hocayla 2 temmuz sabah 9önceden gelmezse tabi. 2 temmuz olursa tam 39 haftalık oluyor
Veda degilde artik sona yaklastik ya icimden geldi kuzumNeden veda mesajları şimdi ?tek konuştuğum aynı yolda olan kişiler bu gruptakiler eşim bile biliyor artık Temmuz annelerinde biri daha doğum yapmış diyorum ikimizde panikliyoruz kısaca art niyetli kimse yok aramızda çok güzel
Bir daha bu gruptakilerle tekrar gebelik sansimiz olamayacak ne yazıkki aaa dostlarrr
Hepimiz dogurup bebeklerimizle ilgielnirken bu topik maziye dogru ilerleyecek ve sessizce gidecek bu limandan olsun arada okurum anı demi sonuçta az sey konusmadik bee ah ahh
Dogumlara sayılı gunler kaldı zaman gecmiyor diyorduk simdi ise yolun sonuna geldik elimden geldigince topigi canlandirmaya goy goy yapmaya çalıştım ,bence mutlu gebelik mutlu bebek demekbu surecte sizlerinde yuzunu gulduruysem ne mutlu canlar
Teşekkür ederim herkese bendede tatlı tatlı günlerimizi gecirdik. Fikir verdik birbirimize. Teselli ettik. Destek olduk. Ama dediğin doğru. Ben geçen 10 sene önceki topigimi açtım okudum. Orda da neler neler konuşmusuz. Sonra bebekler doğunca azalmis azalmış. Herkes emzirmeyi süt sagmaydi, gaz cikarmaydi, uykusuzluktu derken haftada 1 ancak yazmaya başlamış.
Ama gerçekten güzel paylaşımlar ve mutlu günleri beraber yaşadık.
Yoo ben cok aliniyorum sen doguramican dedikce agliyom geceleriSon cümlene istinaden söylüyorum hepinizide cok sevdim gerçekten herkesin olgunluguna hayran kaldim kimse kimseyi kirmadan guzel guzel sohbet etti altan almayi bildik yeri geldi şakalaştik kimse kirilmadi alinmadi guzel bi topik olduk vesselam
Yeri geldi atraksiyonlarimiz oldu. Mahidevranimizi unutmayalım. Kulakları çınlasınSon cümlene istinaden söylüyorum hepinizide cok sevdim gerçekten herkesin olgunluguna hayran kaldim kimse kimseyi kirmadan guzel guzel sohbet etti altan almayi bildik yeri geldi şakalaştik kimse kirilmadi alinmadi guzel bi topik olduk vesselam
Amaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atarKorbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadımBi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
Ben almisdim Şubat indirimlerindeyken kovayida torbayida e bebekden kullanırım inşallah bakalımKorbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadımBi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
54 imkansız değil:)Bana da öyle geldi.54 biraz imkansız gibi :) sağlıkla gelsinler
Apartman da zaten b...lu bezlerimizi bekliyordu komsucuklarimiz cikartsalarda mis koksa heryer diyeAmaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atar
Dedi müstakil evde oturan kapısının önünde de çöp bidonu bulunan hamile
Ayyyy hiç sorma annemle babam aldım diye ne dalga geçti,Amaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atar
Dedi müstakil evde oturan kapısının önünde de çöp bidonu bulunan hamile
Sonradan link koydumm yazdığım yazıya, o uyumlumu acaba olmadı ona bakıcam, senin dediğin yere gitmek çok istiyodum ama hiç o tarafa gidemedim bakamadım aklımda çok kaldı haramideredeki e bebek yaBen almisdim Şubat indirimlerindeyken kovayida torbayida e bebekden kullanırım inşallah bakalımkendi poşeti bayağı pahalı ama trendyolda muadilleri varmış sanırım ben sonradan gördüm nasıldır bilmiyorum hic.birde aklında olsun Haramidere de ki e bebeğin outlet katı var orda daha uygunmuş o poşetler ne kadar fark ediyor tam bilmiyorum bir daha gttigimde bakarım fiyatına unutmazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?