Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Cihaazlara asla güvenmeyin..benim bebekleri 2670 Gr..2670 Gr denildi. Doğuma girdim.2400 2300 eğer 2600 olsalardı çok iyiyde
Aynen dünden sonra biZde inanmıyoruz çok saççma ölçümler yapıyolar, aşağı yuksrı tahmini birşey söylüyolar

Ekran görüntüsü alındı. Eş kişisine yollandı.
Bence de harika bı yöntem.
Hele benim gibi lafını esirgemeyen biri için

Valla bende aynen öyle düşünüyorum 3-5 gün kaldı diyorlar daha 1 ayım var ya 1 ayyy

Bazı yaşlı teyzeler Allah kurtarsın kızım diyorlar yanımdan geçerken
Sağlık ocağında teyzeyle konuşmamız sırasında da bana kendi hastalığını anlatmıştı sonra senin neyin var dedi dedim teyze hamileyim ben de olsun bişey olmaz demişti o gün bugündür amaaan bişeyim yok yaa hamileyim altı üstü diye dolaşıyorum

Son cümlene istinaden söylüyorum hepinizide cok sevdim gerçekten herkesin olgunluguna hayran kaldim kimse kimseyi kirmadan guzel guzel sohbet etti altan almayi bildik yeri geldi şakalaştik kimse kirilmadi alinmadi guzel bi topik olduk vesselam

Hay Allah razı olsun teyzeden baya ferahlatmış

Veda degilde artik sona yaklastik ya icimden geldi kuzum

Ayyyyy ne güzel yazmışsınız ya Cidden çevremdeki akrabalarımdan daha çok sizinle paylaşıyorum herşeyi, hatta iyki burayla karşılaşmışımda, bir sürü arkadaşlar edindik

Yoo ben cok aliniyorum sen doguramican dedikce agliyom geceleri sizde saniyonuzki cisim var diye uyumuyorum her gece neden boylr dedi diye dusunmekten doguramadim nisan gelecegine burnumdan sumuk geliyoe

Son düzenleme:
Yeri geldi atraksiyonlarimiz oldu. Mahidevranimizi unutmayalım. Kulakları çınlasın

Korbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadım Bi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
Amaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atar
Dedi müstakil evde oturan kapısının önünde de çöp bidonu bulunan hamile

Korbell çöp kovası alan kullanıcak olan varmı, ben aldım ama hala poşetini almadım Bi kaç trendyolda satıcı bar satan bakıyorumda, sizin aldığınız başka poşetler varmı
Ben almisdim Şubat indirimlerindeyken kovayida torbayida e bebekden kullanırım inşallah bakalım kendi poşeti bayağı pahalı ama trendyolda muadilleri varmış sanırım ben sonradan gördüm nasıldır bilmiyorum hic.birde aklında olsun Haramidere de ki e bebeğin outlet katı var orda daha uygunmuş o poşetler ne kadar fark ediyor tam bilmiyorum bir daha gttigimde bakarım fiyatına unutmazsam.

Amaann eskiden korbell mi varmış koy poşete beklesin kapı önünde kim çıkarsa atar
Apartman da zaten b...lu bezlerimizi bekliyordu komsucuklarimiz cikartsalarda mis koksa heryer diye

Ayyyy hiç sorma annemle babam aldım diye ne dalga geçti, diyprum koku bırakmıyomış, babam heeee tamam ozman koku vermiyosa alınır diyip dalga geçti
Sonradan link koydumm yazdığım yazıya, o uyumlumu acaba olmadı ona bakıcam, senin dediğin yere gitmek çok istiyodum ama hiç o tarafa gidemedim bakamadım aklımda çok kaldı haramideredeki e bebek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…