Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benden yazıyorsunuz ya ne göğüs ucundan sıvı geliyo ne akıyor bi kere sıktım onda bile gelmedi göğüslerim de büyümekten ziyade küçüldü umarım sütümüz bol olur
Benden de gelmedi henüz bir şey korkma canım doğumdan sonra ne olacağı belli olmaz belli daha zamanı vardır bizim tarihlerde aynı zaten

Ay bende şaşırdım bu kapasite olaylarını abartırlar ya dedim oha nasıl 2000 olcak gerçi minik minik oluyo bezler ama düşünce kafa gitti heralde bende

Ben pahallı diye alamayanlar olur diye dedim yoksa normal zamanda bile kullanışlı bişey

Korkma canım kıç üstü düşmek hamilelikte en güvenilir düşüş şekli ben 13.haftada düşmüştüm geceyi acilde geçirdim hiçbir şey olmadı kanama vs ağrı yoksa korkma ama Dr na bilgi ver bebek hareketlerini takip et Dr gel derse git ultrason yaptır için rahatlasın

2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be
Bendr içinde 2000 tane poşet var sanıyodum mesela diyelim 70 tane varmış her poşetin içine 10-15 tane bez sığıyomış onun hesabıymış
Buzdolabına vuracaktı dedim güzelim dolap göçmesin işte cimriliğin zararları hep bunlar. Neyseki bebiş hareket ediyor inşallah bişe olmamıştır herhangi bir darbe almadım karnıma ama
Ayyy aman iyiseniz ikiniz sorun yok

Sağol cnm takip edicem bakalım biraz belim ağrıdı sadece bebek hareketli şikayetim olursa dr a gitcem bakalım çok şiddetli değildi Allahtan

Geçmiş olsun canım dikkat et boşver düşen düşsün sizden kıymetli değil

Off ben de tam tersi sanki hiç doğum olmayacakmış gibi öyle bir rahatlık ve daha çok var kafasındayım ki sanırım kızımda hiç atraksiyon yaşamadığım için.
O zaman vardır canım doktorunun bir bildiği sağlıkla gelsinler de

Kızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..
Ne güzel, evine gelmişsin. Kızlar da çok kalmazlar bence. Hızlı ve güzel bir hikayeniz oldu sağlıkla evlerine gelsinler
Sancı günde bir kez yokluyor, toparlanma şeklinde gidiyor sonra. Bana da pahalı geldi 190 tl ama çikolatalar bayağı güzel. Bu arada geçmiş olsun, köyü düşmemişsin ama yat dinlen

Kızlar bugün kontrolüm vardı.
İlaç kullandığım halde tansiyonum sürekli çok yüksek çıkıyor.
Doktorum normal doğumu bekleyemeceğimizi söyledi suni sancıyı da bu tansiyonla kaldıramazmışım.
Kan ve idrar verdim çarşamba günü saat 10:30 da bizi sezaryene alacaklar
Bebeğim 3350 gram olmuş

Sağol cnm yatıyorum şuan Allaha emanet ama bişey olmadı galiba herşeyden habersiz hıçkırıyor içeride Melodi çikolata aldık tadı çok iyi biraz araştır oralara gitmişken içine sineni al.

Oooo hayırlı olsun canım listede seni kırmızı yapıyım ozman çarşambaya 2 doğumumuz oluyo ozman

Aynı anda doğruyoruz
Sağlıkla gelsin minnaklar

Gözün aydın canimmmm Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün oldun bahtlari açık olsun
Kizlar bende bu karın olayi tam tuttu yav

Popom buyumedi , karnım baya top gibi ,yanlarim etli degil ve cok kilo almadim

Kizimda ise bunlarin tam tersiydi popom baya kilo aldiydi ve karin şeklim yayılmış gibiydi
Teorini çürütüyorum
Kızım olacak nasipse ama popom büyümeyi geç küçüldü , karnım top gibi, kilo almak değil kilo verdim
Kızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Molfix 1 numara ve 2 numara birer paket aldım sadece memnun kalırsam devam edeceğim stok yapmadım. Hastane çantasına 10 tane 1 numara koydum
Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Ankara da olsa hiç affetmem girerdim
Komposto hoşaf falan yapmadım hiç ama doğum sonrası sütüm olmazsa yaparım bunları o zaman csnim teşekkürler
Cok güzel bir yorum ... işte aileler uzakta olunca gelene git diyemiyor insan.. kv gelecek offf taa 8 9 saat uzaktan ben nasıl git diyeyim mecbur kalacak 15 20 gün sabır sabır sütümü kesinlikle etkilenir ama elden ne gelir bu kadınlar hep mağdur hep çeken oluyor erkeğe çok kolay hersey

Ayyyyy ne güzel yazmışsınız ya Cidden çevremdeki akrabalarımdan daha çok sizinle paylaşıyorum herşeyi, hatta iyki burayla karşılaşmışımda, bir sürü arkadaşlar edindik
Ben insgramda seni takip ediyorum sanıyodum ama yanlış kişiyi eklemisim sanırım bı hesap var İstanbul da oturuyor çerkez gelin yazmış biosuna boynunda da yonca gibi bi kolye var ateş ismin de oğlu var ama oğlu doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…