- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.021
Benden de gelmedi henüz bir şey korkma canım doğumdan sonra ne olacağı belli olmaz belli daha zamanı vardır bizim tarihlerde aynı zatenBenden yazıyorsunuz ya ne göğüs ucundan sıvı geliyo ne akıyor bi kere sıktım onda bile gelmedi göğüslerim de büyümekten ziyade küçüldüumarım sütümüz bol olur
Ay bende şaşırdım bu kapasite olaylarını abartırlar ya dedim oha nasıl 2000 olcak gerçi minik minik oluyo bezler ama düşünce kafa gitti heralde bendeYok kız 2000 tane bezi kova nasıl alsıntoplamı 2000 adet yani parça parça kopariliyorya normal cop posetleri gibi düşün 1 adet poşete tam kaç tane sığıyor bilmiyorum ama 10 15 tanedir yani en fazla sığacak olan.
Ben pahallı diye alamayanlar olur diye dedim yoksa normal zamanda bile kullanışlı bişeyEvet balkona konulabilir. Koku yine de olabilir diye dusunuyorum. Ama ben zaten banyonun kovasını kaldırdım
Onun yerine korbell koydum. İllaki alınmak zorunda değil. Alınırsa da banyoda tek kova olarak kullanılabılır, görüntü de güzel.
Zaten normalde banyo çöpüne atanlar da dolunca çıkarmıyorlar mi?
Korkma canım kıç üstü düşmek hamilelikte en güvenilir düşüş şekli ben 13.haftada düşmüştüm geceyi acilde geçirdim hiçbir şey olmadı kanama vs ağrı yoksa korkma ama Dr na bilgi ver bebek hareketlerini takip et Dr gel derse git ultrason yaptır için rahatlasınKızlar az önce düştüm yaamasanın üstüne koyduğum sandalye devriliyordu koşup tutayım derken kendim düştüm Ay karnıma bişe olcak diye ödüm patladı ama kıç üstü düştüm çok şükür bacağım ve sırtım çarptı sadece ay elim ayağım titredi Yattım şimdi ne olur ne olmaz diye bekliyom Allah korusun
Bendr içinde 2000 tane poşet var sanıyodum mesela diyelim 70 tane varmış her poşetin içine 10-15 tane bez sığıyomış onun hesabıymış2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be
Ayyy aman iyiseniz ikiniz sorun yokBuzdolabına vuracaktı dedim güzelim dolap göçmesin işte cimriliğin zararları hep bunlar. Neyseki bebiş hareket ediyor inşallah bişe olmamıştır herhangi bir darbe almadım karnıma ama
Sağol cnm takip edicem bakalım biraz belim ağrıdı sadece bebek hareketli şikayetim olursa dr a gitcem bakalım çok şiddetli değildi AllahtanKorkma canım kıç üstü düşmek hamilelikte en güvenilir düşüş şekli ben 13.haftada düşmüştüm geceyi acilde geçirdim hiçbir şey olmadı kanama vs ağrı yoksa korkma ama Dr na bilgi ver bebek hareketlerini takip et Dr gel derse git ultrason yaptır için rahatlasın
Yorumları okuyım araştırmacı ruhumlaGördüm şimdi linkini, evet bende onu gördüm aldikdan sonra yorumlara falan bak istersen uyumluymus ama koku olayinda aynı performansı verebiliyorsa alınır yani neden alınmasın.
Kızlar az önce düştüm yaamasanın üstüne koyduğum sandalye devriliyordu koşup tutayım derken kendim düştüm Ay karnıma bişe olcak diye ödüm patladı ama kıç üstü düştüm çok şükür bacağım ve sırtım çarptı sadece ay elim ayağım titredi Yattım şimdi ne olur ne olmaz diye bekliyom Allah korusun
Bel ağrısı düştüğün için olmuştur o kadar korkma bir şey olmaz Allahın izniyleSağol cnm takip edicem bakalım biraz belim ağrıdı sadece bebek hareketli şikayetim olursa dr a gitcem bakalım çok şiddetli değildi Allahtan
Off ben de tam tersi sanki hiç doğum olmayacakmış gibiGörmemişin normal doğumu olmuş her tekmeyi doguruyorum zannetmiş
Su anki durumum bu. Bebe bi vuruyo vajinaya dogru, aha geliyo diyorum. Sancı falan düşündüğüm yok, vura vura çıkacak sanki agrımadan.
Çok odaklandım herhalde ya az kaldı falan diye. Az akıldan çıkarmak rahatlamak lazım
O zaman vardır canım doktorunun bir bildiğiİnan bilmiyorum canım öyle kötü bir doğum tecrübesi yaşadım ki şimdi bile düşündükçe deli oluyorum. O zamanlar suyumda çok fazlaydı öyle böyle fazla değil yani inanılmaz fazlaydı karnım dehşet büyüktü ikiz üçüz var sanıyorlardı. Büyük ve sivri karnımın üstünde nst cihazları sabit durmuyo düşüyordu sürekli ben bir yandan onlar düşmesin diye tek elimle tutuyor diğer kolumda da bebeğin ciğerlerini geliştirmesi için takılı serum durmasın diye kıpırdamamakta çalışıyor bir yandan deli gibi sancım var ve sırt üstü 4 saat boyunca yatırdılar beni. En son odaya sabah doktor geldi ağladım beni alın ne olur diye de öylece aldılar beni sezeryana. Bu benim 5. Gebeliğim oluyor inşallah sağlıcakla kucağmıza alırız da doktor o çok fazla kötü tecrübem olduğu için riske atmak istemedi Ssvd az da olsa riski var sorunsuz bir doğum olsun dedi
Ne güzel, evine gelmişsin. Kızlar da çok kalmazlar bence. Hızlı ve güzel bir hikayeniz oldu sağlıkla evlerine gelsinlerKızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..
Sancı günde bir kez yokluyor, toparlanma şeklinde gidiyor sonra. Bana da pahalı geldi 190 tl ama çikolatalar bayağı güzel. Bu arada geçmiş olsun, köyü düşmemişsin ama yat dinlen36 da doğan bir sürü bebek var canım son haftalarımız artık vücut kendini hazırlıyor biraz da bence ee bebeler de büyüdü rahim zorlanıyor bazen de yoruluyoruz veya üşüyoruz devamlı değilse kanama su falan yoksa korkmamak lazım ben geçenlerde baya bel kasık sancısı çektim dr a gidene kadar geçti
Bu arada grubun cimrisi olarak 72 tane çikolataya 190 tl verme derim
Sağol cnm yatıyorum şuan Allaha emanet ama bişey olmadı galiba herşeyden habersiz hıçkırıyor içerideNe güzel, evine gelmişsin. Kızlar da çok kalmazlar bence. Hızlı ve güzel bir hikayeniz oldu sağlıkla evlerine gelsinler
Sancı günde bir kez yokluyor, toparlanma şeklinde gidiyor sonra. Bana da pahalı geldi 190 tl ama çikolatalar bayağı güzel. Bu arada geçmiş olsun, köyü düşmemişsin ama yat dinlen
Oooo hayırlı olsun canım listede seni kırmızı yapıyım ozmanKızlar bugün kontrolüm vardı.
İlaç kullandığım halde tansiyonum sürekli çok yüksek çıkıyor.
Doktorum normal doğumu bekleyemeceğimizi söyledi suni sancıyı da bu tansiyonla kaldıramazmışım.
Kan ve idrar verdim çarşamba günü saat 10:30 da bizi sezaryene alacaklar
Bebeğim 3350 gram olmuş
EvetOooo hayırlı olsun canım listede seni kırmızı yapıyım ozman
Aynı anda doğruyoruzKızlar bugün kontrolüm vardı.
İlaç kullandığım halde tansiyonum sürekli çok yüksek çıkıyor.
Doktorum normal doğumu bekleyemeceğimizi söyledi suni sancıyı da bu tansiyonla kaldıramazmışım.
Kan ve idrar verdim çarşamba günü saat 10:30 da bizi sezaryene alacaklar
Bebeğim 3350 gram olmuş
Kırkı çıkmamış bebeğimizi pusetten düşüren kocam olabilirBu kimin koccaaası
Gözün aydın canimmmm Allah analı babalı büyütsün bol bol sütün oldun bahtlari açık olsunKızlar toplu cvp
Veriyim..çok şükür her şey yolunda doğum bitti.bebişler küvezde kontrolleri iyi çıktı solunum cihazına falan bağlanmadılar..2400 Gr 2300 Gr çıktılar..normalde bugün ultrasonda 2660 Gr çıktıları..çok minnoşlar küçükler. .şimdi 2 saate bi göğüs sağıyorum hala süt yokyarın çıkacak hastaneden. Darısı sizlere..size tavsiyem artık çantalarını o arabaya koyun..ben kontrol diye geldim..yarım saatte sezeryana girdim..açılmak olmuş hiç sancım yoktu.bilmedim.kanala girmiş almak lazım dedi ..darısı sizlere teşekkür ederim
Teorini çürütüyorumKizlar bende bu karın olayi tam tuttu yav
Popom buyumedi , karnım baya top gibi ,yanlarim etli degil ve cok kilo almadim
Kizimda ise bunlarin tam tersiydi popom baya kilo aldiydi ve karin şeklim yayılmış gibiydi
Molfix 1 numara ve 2 numara birer paket aldım sadece memnun kalırsam devam edeceğim stok yapmadım. Hastane çantasına 10 tane 1 numara koydumKızlar günaydın hastane çantasına hangi marka boyutta bez koydunuz? Ben de 2 numara sleepy bionatural ve prima premium care 1 numara var hangisinden koysam? Veya ikisini de denesem mi aynı anda?
Ankara da olsa hiç affetmem girerdimKızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Komposto hoşaf falan yapmadım hiç ama doğum sonrası sütüm olmazsa yaparım bunları o zaman csnim teşekkürleryildizsavascisi İnşallah gerek kalmaz ama o çay falan filan diil de dut hosafi hibi şeyler hazırlayacağım ben. Bir de e e bebekte promat yeşil dedi bı ebe arkadaşım onu denerim. Ama böyle bitkisel çaylar vs onlara yanaşmayı düşünmüyorum. İnşallah ihtiyacımız da olmaz.
Cok güzel bir yorum ... işte aileler uzakta olunca gelene git diyemiyor insan.. kv gelecek offf taa 8 9 saat uzaktan ben nasıl git diyeyim mecbur kalacak 15 20 gün sabır sabır sütümü kesinlikle etkilenir ama elden ne gelir bu kadınlar hep mağdur hep çeken oluyor erkeğe çok kolay herseySütün gelmezse önce milleti başından yolla, sonra bebegi çıplak göğsünle sev kokla, istersen rahatlatıcı müzik aç, eşine masaj yaptır. Sıvı tüket, dinlenme moduna al kendini. Özel alan yarat. Sonra da sürekli sağ/emzir.
Başında yüz kişi varken, herkes farklı fikir verirken, binbir çeşit insan bebek görmeye diye gelip havadan sudan konuşurken oksitosin salgilanmaz süt inmez.
Bazı kadınların her koşulda sütü şarıl şarıl geliyo tabii, inşallah hepimiz öyle oluruz
Çay almıyorum ben, bir oncekinde de hic bir faydasını görmedim. Sadece uyuyabildigim günler arttı sütüm. O da muhtemelen rahatladigim içindi.
Ben insgramda seni takip ediyorum sanıyodum ama yanlış kişiyi eklemisim sanırımAyyyyy ne güzel yazmışsınız yaCidden çevremdeki akrabalarımdan daha çok sizinle paylaşıyorum herşeyi, hatta iyki burayla karşılaşmışımda, bir sürü arkadaşlar edindik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?