- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.961
Orda kimse kalmadı ki nerdeyse oradakiler lohusa analar grubu olduYa arkadaşlar çıkın gidin haziran grubuna,patır patır doğuruyorsunuz daha haziranın ortasına gelmedik
Siz böyle dogurunca ben de heves ediyorum ama daha cooook var normali temmuz grubu olarak benim ki ama böyle giderse sonu çekcez
Benim imkanım olsa girerdim doğumdan once rahatlatirKızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Bende şaşırdım bayaaa farkaaa oyuzdennn artık eşimle bende ne kilo ne boya takılıyoruz4 cm baya da fark var. 54 deyince şaşırdım ben ve eşim öyle uzun insanlar değiliz diye
Bana da öyle geldi.54 biraz imkansız gibi :) sağlıkla gelsinlerÖlçümler net değil canim.
Haziran geubuna bakıyorum zaten çoğu mayısda doğurdu iyileşti çocuklar büyüdüYa arkadaşlar çıkın gidin haziran grubuna,patır patır doğuruyorsunuz daha haziranın ortasına gelmedik
Siz böyle dogurunca ben de heves ediyorum ama daha cooook var normali temmuz grubu olarak benim ki ama böyle giderse sonu çekcez
Onu içme kekik çayı dan gargara yapBenim de 3. Gün. Nezle, baş ağrısı devam. Kendiliğinden geçmesini bekledim olmadı.
Adaçayını içmesem mi dedim ama sanırım içmem gerekecek.
Bu haftalarda riske atmamak en güzeli hassas bir bünyen yoksa gir tabiKızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Duruma göre doğum sonrası sütün az olursa aldır eşine istersen bazı insanların sütü bol olabiliyorKizlar ben hiç almadım ama bu süt yapan toz ya da çaylar dan alıp o tarz içecekleri çantaya koymaya gerek var mı mutlaka almalı miyiz ???
Bir daha bu gruptakilerle tekrar gebelik sansimiz olamayacak ne yazıkki aaa dostlarrr
Hepimiz dogurup bebeklerimizle ilgielnirken bu topik maziye dogru ilerleyecek ve sessizce gidecek bu limandan olsun arada okurum anı demi sonuçta az sey konusmadik bee ah ahh
Dogumlara sayılı gunler kaldı zaman gecmiyor diyorduk simdi ise yolun sonuna geldik elimden geldigince topigi canlandirmaya goy goy yapmaya çalıştım ,bence mutlu gebelik mutlu bebek demekbu surecte sizlerinde yuzunu gulduruysem ne mutlu canlar
Teşekkür ederim herkese bendede tatlı tatlı günlerimizi gecirdik. Fikir verdik birbirimize. Teselli ettik. Destek olduk. Ama dediğin doğru. Ben geçen 10 sene önceki topigimi açtım okudum. Orda da neler neler konuşmusuz. Sonra bebekler doğunca azalmis azalmış. Herkes emzirmeyi süt sagmaydi, gaz cikarmaydi, uykusuzluktu derken haftada 1 ancak yazmaya başlamış.
Ama gerçekten güzel paylaşımlar ve mutlu günleri beraber yaşadık.
Onlar yerine hurma al yanına hurma süt arttırıyor gerçekten bol sıvı iyi dinlenme bu tarz şeyleri denicem ben ilk etapta yapabilirsem tabiKimyon , hummana, Milk tea gibi tüm sut yapan ürünlerde dahil sanırım buna anladim canim bestlak farklı ama galiba. İnşallah gerek kalmaz da bol bol sutumuz olur , almayayım suan o zaman bu tarz urunler
Cihaazlara asla güvenmeyin..benim bebekleri 2670 Gr..2670 Gr denildi. Doğuma girdim.2400 2300Ben ultrason cihazına inanmıyorum artıkhafta önce gittiğimde 52cm dedi
Dün gittim 48cm dedi
Gözün Aydın inş en kısa zamanda da kavuşursunuz sen nasılsın nasıl geçti sezeryan ve sonrasıKızlar 1 günde taburcu oldum eve geldim..bebekler küvezde kontrol amaçlı duracaklar..tek iyi olsunlarben toparlanıyor onlar gelene kadar..
Duruma göre doğum sonrası sütün az olursa aldır eşine istersen bazı insanların sütü bol olabiliyor
Benden yazıyorsunuz ya ne göğüs ucundan sıvı geliyo ne akıyor bi kere sıktım onda bile gelmedi göğüslerim de büyümekten ziyade küçüldüDuruma göre doğum sonrası sütün az olursa aldır eşine istersen bazı insanların sütü bol olabiliyor
Dün 5 saat arayla iğne yapıldı ağrı kesici..sadece tek sıkıntı oturup kalkma oldu.şükür bugün çok iyiyim eve geldim..ilaçlara başladım.bol bol uykum geliyor.süt sağıyorum 2 saatte 1..o biraz yorucuGözün Aydın inş en kısa zamanda da kavuşursunuz sen nasılsın nasıl geçti sezeryan ve sonrası
Hurmayi doğumdan sonra da yiyebiliriz süt için yani , ben doğumu kolaylaştırır diye doğum öncesi yiyeceğiz sanıyordumOnlar yerine hurma al yanına hurma süt arttırıyor gerçekten bol sıvı iyi dinlenme bu tarz şeyleri denicem ben ilk etapta yapabilirsem tabi
İnşallah gerek kalmaz da o zaman almayayım sütüm olmazsa buraya yazarım mutlaka birilerinin de sütü az olur kullanan olur öneri veririz birbirimizeyildizsavascisi İnşallah gerek kalmaz ama o çay falan filan diil de dut hosafi hibi şeyler hazırlayacağım ben. Bir de e e bebekte promat yeşil dedi bı ebe arkadaşım onu denerim. Ama böyle bitkisel çaylar vs onlara yanaşmayı düşünmüyorum. İnşallah ihtiyacımız da olmaz.
Bence de canım. İnşallah olacak. Evrene güzel mesajlarimizi enerjilerimizi yollayalım lütfen. Benimde 100 olan göğüsler şuan 90. Sıvı yeni gelmeye başladı o da ufak ufak sancı olunca. Herşey kişiye göre değişiyor. Öyle sartlama kendiniİnşallah gerek kalmaz da o zaman almayayım sütüm olmazsa buraya yazarım mutlaka birilerinin de sütü az olur kullanan olur öneri veririz birbirimize
Sütün gelmezse önce milleti başından yolla, sonra bebegi çıplak göğsünle sev kokla, istersen rahatlatıcı müzik aç, eşine masaj yaptır. Sıvı tüket, dinlenme moduna al kendini. Özel alan yarat. Sonra da sürekli sağ/emzir.Kizlar ben hiç almadım ama bu süt yapan toz ya da çaylar dan alıp o tarz içecekleri çantaya koymaya gerek var mı mutlaka almalı miyiz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?