Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Orda kimse kalmadı ki nerdeyse oradakiler lohusa analar grubu oldu

Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Benim imkanım olsa girerdim doğumdan once rahatlatir . Tedbirini güzel alırsın inşallah üşümessin biz evden çıkmadıkta ne oldu yine hastalık geldi buldu

Haziran geubuna bakıyorum zaten çoğu mayısda doğurdu iyileşti çocuklar büyüdü hala doğuramayan var onlardada bekliyolar

Benim de 3. Gün. Nezle, baş ağrısı devam. Kendiliğinden geçmesini bekledim olmadı.

Adaçayını içmesem mi dedim ama sanırım içmem gerekecek.
Onu içme kekik çayı dan gargara yap
Bal limon karabiber ılık su karıştırıp iç bu seni ayağa kaldırır canım düzgün beslen bir de
Ben cırcır oldum geçmedi bir türlü dün acile gittim ama doğum acile bebeğe baktılar nts falan yaptılar sorun yok bol su iç beslenmene dikkat et dediler döndüm
Her şeyi yiyemiyorum halsiz kaldım dün
Şekerim olmasına rağmen diyeti bozmak zorunda kaldım bir de

Neden veda mesajları şimdi ? tek konuştuğum aynı yolda olan kişiler bu gruptakiler eşim bile biliyor artık Temmuz annelerinde biri daha doğum yapmış diyorum ikimizde panikliyoruz kısaca art niyetli kimse yok aramızda çok güzel

Kimyon , hummana, Milk tea gibi tüm sut yapan ürünlerde dahil sanırım buna anladim canim bestlak farklı ama galiba. İnşallah gerek kalmaz da bol bol sutumuz olur , almayayım suan o zaman bu tarz urunler
Onlar yerine hurma al yanına hurma süt arttırıyor gerçekten bol sıvı iyi dinlenme bu tarz şeyleri denicem ben ilk etapta yapabilirsem tabi

Duruma göre doğum sonrası sütün az olursa aldır eşine istersen bazı insanların sütü bol olabiliyor

yildizsavascisi İnşallah gerek kalmaz ama o çay falan filan diil de dut hosafi hibi şeyler hazırlayacağım ben. Bir de e e bebekte promat yeşil dedi bı ebe arkadaşım onu denerim. Ama böyle bitkisel çaylar vs onlara yanaşmayı düşünmüyorum. İnşallah ihtiyacımız da olmaz.

Duruma göre doğum sonrası sütün az olursa aldır eşine istersen bazı insanların sütü bol olabiliyor
Benden yazıyorsunuz ya ne göğüs ucundan sıvı geliyo ne akıyor bi kere sıktım onda bile gelmedi göğüslerim de büyümekten ziyade küçüldü umarım sütümüz bol olur

Gözün Aydın inş en kısa zamanda da kavuşursunuz sen nasılsın nasıl geçti sezeryan ve sonrası
Dün 5 saat arayla iğne yapıldı ağrı kesici..sadece tek sıkıntı oturup kalkma oldu.şükür bugün çok iyiyim eve geldim..ilaçlara başladım.bol bol uykum geliyor.süt sağıyorum 2 saatte 1..o biraz yorucu

Onlar yerine hurma al yanına hurma süt arttırıyor gerçekten bol sıvı iyi dinlenme bu tarz şeyleri denicem ben ilk etapta yapabilirsem tabi
Hurmayi doğumdan sonra da yiyebiliriz süt için yani , ben doğumu kolaylaştırır diye doğum öncesi yiyeceğiz sanıyordum

İnşallah gerek kalmaz da o zaman almayayım sütüm olmazsa buraya yazarım mutlaka birilerinin de sütü az olur kullanan olur öneri veririz birbirimize

İnşallah gerek kalmaz da o zaman almayayım sütüm olmazsa buraya yazarım mutlaka birilerinin de sütü az olur kullanan olur öneri veririz birbirimize
Bence de canım. İnşallah olacak. Evrene güzel mesajlarimizi enerjilerimizi yollayalım lütfen. Benimde 100 olan göğüsler şuan 90. Sıvı yeni gelmeye başladı o da ufak ufak sancı olunca. Herşey kişiye göre değişiyor. Öyle sartlama kendini

Kizlar ben hiç almadım ama bu süt yapan toz ya da çaylar dan alıp o tarz içecekleri çantaya koymaya gerek var mı mutlaka almalı miyiz ???
Sütün gelmezse önce milleti başından yolla, sonra bebegi çıplak göğsünle sev kokla, istersen rahatlatıcı müzik aç, eşine masaj yaptır. Sıvı tüket, dinlenme moduna al kendini. Özel alan yarat. Sonra da sürekli sağ/emzir.
Başında yüz kişi varken, herkes farklı fikir verirken, binbir çeşit insan bebek görmeye diye gelip havadan sudan konuşurken oksitosin salgilanmaz süt inmez.
Bazı kadınların her koşulda sütü şarıl şarıl geliyo tabii, inşallah hepimiz öyle oluruz
Çay almıyorum ben, bir oncekinde de hic bir faydasını görmedim. Sadece uyuyabildigim günler arttı sütüm. O da muhtemelen rahatladigim içindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…