- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.061
Canım kasilmadir ya da poposudur. Dönmesi zor artık.Aslında yukarısı çok sert başı gibi diye öyle düşündüm ama galiba onlar kasılmaymış. Ayakta durdukça sürekli kasılma var.
İkisinde de belden hiç vurmadı ama bence bu anne yapısında. İkiz hem kızı hem oğlu olanlar ne yapıyor
Banada oglan kolay dogar diyorlarbalik gibi kayar cikar hic anlamzsin bile diyorlar sanci şekli kasıktan baslayip ayak ucuna kadar inermiş falan ,epidural olacagim icin bunlarin hic birini hissetemyecgim dedim
Canım suyu azaldıkça büyüdüğü için hareketi az olur derler senin de masaallah günün kalmamış ama bilemem tabi dr ne diyecek . Hani yatış verip sezeryana alsa da hiç üzülme korkma çünkü haftan çok güzel masaallah kuveze bile girmez benceKızlar selam, canım birazcık sıkıldı. Bebişim nst de çok hareketsiz çıktı. 45 dk sağa dön sola dön salla vs çekildik bir şekilde girdim doktora, doktorum nst yi görünce bi ultrasonda bakalım dedi beğenmedim dedi, geçen haftada kalmış uyumuyor da ama hareketi çok az
Ye iç tekrar nst ver bana gel dedi, neler yedim içtim hiç bir fark yok, sıfır kıpırtı nerdeyse.
Hareket sayıyorum öğlenden beri duruma göre yatış vericem dedi üzüldüm birazcık.
Yediklerine içtiklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum neden böyle oldu kiiii. Hareketsiz oluşuna çok takıldım
Ben giriyorum her hafta sonu nerdeyse havalar ısındığından beri hiç bişi olmadı, hatta çok iyi geliyor diyebilirim.Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Ya ben normal doğum istiyorum çok ağlarım bu şekilde sezeryana alınırsammmmmmm yoksa hafta iyi ondan yana sıkıntım yok, gelişimi ve hareketsizliği bir şeye işaretse bilemiyorum elbette ama, ben beklemek isterim o şekilde doğumun başlatılması büyük hayal kırıklığına uğratırCanım suyu azaldıkça büyüdüğü için hareketi az olur derler senin de masaallah günün kalmamış ama bilemem tabi dr ne diyecek . Hani yatış verip sezeryana alsa da hiç üzülme korkma çünkü haftan çok güzel masaallah kuveze bile girmez bence
Bebek hareketi yavaş olunca nasil olur bilmiyorum ama belki de suni sancı ile önce normal başlatır duruma göre son çare sezeryana alir canim dur bakalım Allah büyükYa ben normal doğum istiyorum çok ağlarım bu şekilde sezeryana alınırsammmmmmm yoksa hafta iyi ondan yana sıkıntım yok, gelişimi ve hareketsizliği bir şeye işaretse bilemiyorum elbette ama, ben beklemek isterim o şekilde doğumun başlatılması büyük hayal kırıklığına uğratır
Dun aynisi gunduz bende de oldu korktum ama gece kıpır kıpırdı kalp atislarinda problem yoksa sen de hareketleri takip etKızlar selam, canım birazcık sıkıldı. Bebişim nst de çok hareketsiz çıktı. 45 dk sağa dön sola dön salla vs çekildik bir şekilde girdim doktora, doktorum nst yi görünce bi ultrasonda bakalım dedi beğenmedim dedi, geçen haftada kalmış uyumuyor da ama hareketi çok az
Ye iç tekrar nst ver bana gel dedi, neler yedim içtim hiç bir fark yok, sıfır kıpırtı nerdeyse.
Hareket sayıyorum öğlenden beri duruma göre yatış vericem dedi üzüldüm birazcık.
Yediklerine içtiklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum neden böyle oldu kiiii. Hareketsiz oluşuna çok takıldım
Benimde hareketsizdi 45 dk bekledim bende. Sonra yine çok hareket etmedi ama eve gelince coştu. Birsey demedi bana yatış vs. Sen ne hissediyorsun oda çok önemli dedi sadece.Kızlar selam, canım birazcık sıkıldı. Bebişim nst de çok hareketsiz çıktı. 45 dk sağa dön sola dön salla vs çekildik bir şekilde girdim doktora, doktorum nst yi görünce bi ultrasonda bakalım dedi beğenmedim dedi, geçen haftada kalmış uyumuyor da ama hareketi çok az
Bir daha ne zaman gireceksin nst ye canımKızlar selam, canım birazcık sıkıldı. Bebişim nst de çok hareketsiz çıktı. 45 dk sağa dön sola dön salla vs çekildik bir şekilde girdim doktora, doktorum nst yi görünce bi ultrasonda bakalım dedi beğenmedim dedi, geçen haftada kalmış uyumuyor da ama hareketi çok az
Nasıl anladın bunuBaşı yukarı geldi
Poposu orada oluyor ondan sert gelmiş olabilir. Hıçkırıklari takip et en net onla belli oluyor.Aslında yukarısı çok sert başı gibi diye öyle düşündüm ama galiba onlar kasılmaymış. Ayakta durdukça sürekli kasılma var.
Ben Chicco Duo kwik aldım. Bunun bir benzeri. Puset anneye dönük, sonrasında da tek yönlü oluyor. 360 döner tekerlek ve kilosu hafif. Hem travel sistem ve baston mantığı. Tek elle de açılıyor. Çok araştırıp almıştım. Daha kullanmadık ama evdeki denemelerde bayağı memnun kaldık.Kızlar ya bana bir bebek arabası önerebilir misiniz? Kullanışlı ve hafif olmasını istiyorum. Travel çok mantıklı geliyor ama ağır olmasından korkuyorum. Günlerdir araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Chicco duo we ye beğendim. Hem kabin, hem travel olarak kullanılıyor. Ama mantıklı mı emin olamadım.
Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.google.com.tr
Geçmiş olsun canım takip et birşey olacağını sanmıyorum karnının üzerine düşmemişsşn inş ağrın sızın olmazKızlar az önce düştüm yaamasanın üstüne koyduğum sandalye devriliyordu koşup tutayım derken kendim düştüm Ay karnıma bişe olcak diye ödüm patladı ama kıç üstü düştüm çok şükür bacağım ve sırtım çarptı sadece ay elim ayağım titredi Yattım şimdi ne olur ne olmaz diye bekliyom Allah korusun
Dun aynisi gunduz bende de oldu korktum ama gece kıpır kıpırdı kalp atislarinda problem yoksa sen de hareketleri takip et
Benimde hareketsizdi 45 dk bekledim bende. Sonra yine çok hareket etmedi ama eve gelince coştu. Birsey demedi bana yatış vs. Sen ne hissediyorsun oda çok önemli dedi sadece.
İlk yıl doona + sonrasında uygun fiyatlı bir kabin boy veya baston puset en mantıklısı bence.Kızlar ya bana bir bebek arabası önerebilir misiniz? Kullanışlı ve hafif olmasını istiyorum. Travel çok mantıklı geliyor ama ağır olmasından korkuyorum. Günlerdir araştırıyorum bir türlü karar veremedim. Chicco duo we ye beğendim. Hem kabin, hem travel olarak kullanılıyor. Ama mantıklı mı emin olamadım.
Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Chicco Duo Goody Plus Travel Sistem Bebek Arabası incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.google.com.tr
Takipte ol 10 hareket olmazsa saat kaç olursa olsun gel dedi, eğer hareketlerde sorun yoksa pazartesi gel dedi.Bir daha ne zaman gireceksin nst ye canım
Canım sağlıklı olsun da sezeryan olmuş normal olmuş düşünme hiç. Ama uykucudur belki.Ya ben normal doğum istiyorum çok ağlarım bu şekilde sezeryana alınırsammmmmmm yoksa hafta iyi ondan yana sıkıntım yok, gelişimi ve hareketsizliği bir şeye işaretse bilemiyorum elbette ama, ben beklemek isterim o şekilde doğumun başlatılması büyük hayal kırıklığına uğratır
Ben dün Haziran annelerinde şöyle bir sey gördüm.
Ben zaten kullanmam da öyle bir sey.
Sana da atayımEki Görüntüle 3085675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?