Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İkisinde de belden hiç vurmadı ama bence bu anne yapısında. İkiz hem kızı hem oğlu olanlar ne yapıyor

Bende yapısal diyorum ama karın şekli tutunca acaba mı demedim değil

Banada oglan kolay dogar diyorlar balik gibi kayar cikar hic anlamzsin bile diyorlar sanci şekli kasıktan baslayip ayak ucuna kadar inermiş falan ,epidural olacagim icin bunlarin hic birini hissetemyecgim dedim

İnsanlarda bide hikaye hiç bitmiyor, normal doğum yapmamış insanların bile bir varsayımı olduğu iş

Kızlar selam, canım birazcık sıkıldı. Bebişim nst de çok hareketsiz çıktı. 45 dk sağa dön sola dön salla vs çekildik bir şekilde girdim doktora, doktorum nst yi görünce bi ultrasonda bakalım dedi beğenmedim dedi, geçen haftada kalmış uyumuyor da ama hareketi çok az
Ye iç tekrar nst ver bana gel dedi, neler yedim içtim hiç bir fark yok, sıfır kıpırtı nerdeyse.
Hareket sayıyorum öğlenden beri duruma göre yatış vericem dedi üzüldüm birazcık.

Yediklerine içtiklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum neden böyle oldu kiiii. Hareketsiz oluşuna çok takıldım

Canım suyu azaldıkça büyüdüğü için hareketi az olur derler senin de masaallah günün kalmamış ama bilemem tabi dr ne diyecek . Hani yatış verip sezeryana alsa da hiç üzülme korkma çünkü haftan çok güzel masaallah kuveze bile girmez bence

Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Ben giriyorum her hafta sonu nerdeyse havalar ısındığından beri hiç bişi olmadı, hatta çok iyi geliyor diyebilirim.
Böyle bir rahatlama yok, git muhakakk

Ama ıslak mayoyla kalma çıkınca, o belki etkileyebilir yoksa ayaklarının üşüteceğini sanmıyorum

Ya ben normal doğum istiyorum çok ağlarım bu şekilde sezeryana alınırsammmmmmm yoksa hafta iyi ondan yana sıkıntım yok, gelişimi ve hareketsizliği bir şeye işaretse bilemiyorum elbette ama, ben beklemek isterim o şekilde doğumun başlatılması büyük hayal kırıklığına uğratır

Bebek hareketi yavaş olunca nasil olur bilmiyorum ama belki de suni sancı ile önce normal başlatır duruma göre son çare sezeryana alir canim dur bakalım Allah büyük

Dun aynisi gunduz bende de oldu korktum ama gece kıpır kıpırdı kalp atislarinda problem yoksa sen de hareketleri takip et

Benimde hareketsizdi 45 dk bekledim bende. Sonra yine çok hareket etmedi ama eve gelince coştu. Birsey demedi bana yatış vs. Sen ne hissediyorsun oda çok önemli dedi sadece.

Bir daha ne zaman gireceksin nst ye canım

Benimkinin de hareketleri bugün çok sakince. Normalde de çok hareketli değildi ama geçen gün Dr, "suyun biraz azalmış, bol su tüket" dediği için kurmaya ve kendimi dinlemeye başladım. Sürekli elim karnımda.

Ben Chicco Duo kwik aldım. Bunun bir benzeri. Puset anneye dönük, sonrasında da tek yönlü oluyor. 360 döner tekerlek ve kilosu hafif. Hem travel sistem ve baston mantığı. Tek elle de açılıyor. Çok araştırıp almıştım. Daha kullanmadık ama evdeki denemelerde bayağı memnun kaldık.

Geçmiş olsun canım takip et birşey olacağını sanmıyorum karnının üzerine düşmemişsşn inş ağrın sızın olmaz

Dun aynisi gunduz bende de oldu korktum ama gece kıpır kıpırdı kalp atislarinda problem yoksa sen de hareketleri takip et

Benimde hareketsizdi 45 dk bekledim bende. Sonra yine çok hareket etmedi ama eve gelince coştu. Birsey demedi bana yatış vs. Sen ne hissediyorsun oda çok önemli dedi sadece.

O zaten birazda kalp atışları düşük diye takıldı sanırım, takipteyim ben şuan için. Bide bol bol bişiler yiyorum belki faydası olur diye

İlk yıl doona + sonrasında uygun fiyatlı bir kabin boy veya baston puset en mantıklısı bence.

Ayrıca işin bittiğinde doonayı elden çıkarmada hiç zorlanmazsın. Ayrıca arabaya ilk yıl araba koltuğu da almazsın.
Bence çok mantıklı

Canım sağlıklı olsun da sezeryan olmuş normal olmuş düşünme hiç. Ama uykucudur belki. Yerleri daraldı. Ondan az hareket ediyordur. Kim bilir. Sen çok hareket edinip yorulduysan ondan olmuştur. Yat uzan dinlen öyle takip et bence.

Ben dün Haziran annelerinde şöyle bir sey gördüm.
Ben zaten kullanmam da öyle bir sey.
Sana da atayımEki Görüntüle 3085675

Bende söylemiştim bunu bitki çayları ne anneye ne bebeğe asla önerilmiyor, sütün tadını bozduğu için meme reddine bile yol açıyormuş.

Ama malt içeceğinin çok fayda ettiğini duydum arkadaşlarımdan, onunda çok kilo aldırdığı gibi bir handikap okumuştum.

Milk tea 'lerin hızlandırma fikri (ilk başta süt yavaş gelip mamaya ihtiyaç duyulur diye) hoşuma gitmişti.

Sanırım en sağlıklı su bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…