Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ege bölgesinde var sanırım bu inanış kalori patlamasııııııı

1den beri 3 hareket saydım kötü değil sanırım
Bence iyi canım uykusu falan vardır belki o yüzden öyledir sen yine de doktoruna dönüt ver ama ne olur ne olmaz bilgisi olsun bir de şöyle bi durum var mesela ben normalde hiç saymıyorum hareketlerini hep kıpır kipirdi ama doktorum dün bundan sonra say en az 10 hareket dedi vücudumu dinleyince hareket etmiyor sanki hissediyor bebekler naz yapıyorlar

Kızlar 1 hafta önce gogsumun yanında sivilce gibi minik bisey çıkmıştı.ama giderek büyüdü et beni gibi ama kırmızı içi.sivilce olsa sönerdi.patlatmadim ben de bu hafta doktora göstereceğim,böyle bişey normal midir gebelikte?biraz telaşlandırdı beni

Benimde koltuk altımda bi şişlik var ama dışarı vurmamış bende korkuyorum ne açaba diye

Canim doktorun kim merak ettim

Evet ya böyle dinliyoruz ya nazlanıyolar, babalar elini koyunca vurmayan bebiş gibi

Ana kucağı var mı içinde?

Doona ne

Kızlar denize giriyor musunuz? Doktor girebilirsin dedi ama ben üşütmekten, sonra da kasık ağrısı çekmekten korkuyorum
Kararsızım ama çok da canım istiyor
Benim de cok canim istedi ama bugün de giremedim. Cok rüzgarlıydı. Su fena degil dediler. Egede su cok sıcak olmuyor malum. Hadi girsem giriyim cikinca ıslak ıslak rüzgarla fena olurum diyekorkuma giremedim. eşim yerime bile yuzdü sagolsn

50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Her gün çıkıyorum ama düzenli bir adım ya da dakikam yok tuvaletim geldiği an dönmek zorundayım hatta dün evden çok uzaklaşmışız eşimle altıma kaçıracaktım neredeyse

Benim de bi anda sağ elim böyle şişti birkaç gün önce yüzüğü çıkarabildin mi sonradan
Çıkarttım ama zor çıkarttım, annem çıkart bak bi anda şişer diyodu inanmamıştım. Cidden sabah uyandığımda bi şişti elimde ayağımda hala aynı Şaşırdım ..
seninde inmedimi

Çıkarttım ama zor çıkarttım, annem çıkart bak bi anda şişer diyodu inanmamıştım. Cidden sabah uyandığımda bi şişti elimde ayağımda hala aynı Şaşırdım ..
seninde inmedimi
Biraz indi ama geceleri artıyor gündüz iniyor zaten sağ elimde uyuşma falan da vardı benim magnezyum iyi geliyor biraz ama tam geçmedi doktor doğum sonrası geçecek diyor sabır artık

Bugun çok ilginç bi şekilde , el ve ayaklarım şiştiiiii resmen sabah bi uyandm yüzüğüm çıkmıyo şişmiş karıncanıyo ayaklarımda aynı şekilde, 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım
Ben de son 1 haftadır yüzük takmıyorum.aAyaklarim da sisiyo ara ara.dun bisey yoktu mesela bugün şişmişler.Sonlara doğru normal artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…