Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet takipteyim, tüm planları iptal ettim, yemeği bile söyledik dışarıdan yatıştayım

Haziranın 3. Haftasında olmamız dışında bir sorun yok

Cihaazlara asla güvenmeyin..benim bebekleri 2670 Gr..2670 Gr denildi. Doğuma girdim.2400 2300 eğer 2600 olsalardı çok iyiyde
42. Haftada kızım 2460gr doğmuştu. Maşşallahım var hızla sağlıkla büyüdü
2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be
Korbelli mantıklı bulmamamın sebebi de o. 2000 bez değil ama dolması 1 haftayı buluyor ve kokmasa bile ben o fikirden hoşlanmıyorum

Aklima geldi bak, süt yapıyor diye bana boza içirmeye çalışmışlardı, abboooow

Kızlar bugün bebek alışverişini tamamlamış bulunmaktayım gitti paracıklar bi şey soracağım sizlere bu depend de S beden yoktu M aldım çok bol olmaz değil mi çünkü ben hala kilo almıyorum muhtemelen doğumdan sonra eski bedenim olur normalde S giyiyordum

Temmuz dediiii
O ne zaman ola ki
Bı an ayları saydım
Bizim doğum 22 Haziran olunca

Bende aynısını merak ediyordum valla ne iyi oldu sorman s beden yok galiba ya da ben bulamadım

Biraz bol olsun zaten sıkmasın bence

Ege bölgesinde var sanırım bu inanış kalori patlamasııııııı

1den beri 3 hareket saydım kötü değil sanırım
Mesajını görmeden yazmışım. Sonra yine kipirdanjr.belki senin oğlan da benim izi gibi gececidir. Gece 3gibi azıyor benim ki uyusam fark etmem muhtemelen bende uyanık olunca fark ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…