- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.081
Evet takipteyim, tüm planları iptal ettim, yemeği bile söyledik dışarıdan yatıştayımCanım sağlıklı olsun da sezeryan olmuş normal olmuş düşünme hiç. Ama uykucudur belki.Yerleri daraldı. Ondan az hareket ediyordur. Kim bilir. Sen çok hareket edinip yorulduysan ondan olmuştur. Yat uzan dinlen öyle takip et bence.
Haziranın 3. Haftasında olmamız dışında bir sorun yokYa arkadaşlar çıkın gidin haziran grubuna,patır patır doğuruyorsunuz daha haziranın ortasına gelmedik
Siz böyle dogurunca ben de heves ediyorum ama daha cooook var normali temmuz grubu olarak benim ki ama böyle giderse sonu çekcez
42. Haftada kızım 2460gr doğmuştu. Maşşallahım var hızla sağlıkla büyüdüCihaazlara asla güvenmeyin..benim bebekleri 2670 Gr..2670 Gr denildi. Doğuma girdim.2400 2300eğer 2600 olsalardı çok iyiyde
Korbelli mantıklı bulmamamın sebebi de o. 2000 bez değil ama dolması 1 haftayı buluyor ve kokmasa bile ben o fikirden hoşlanmıyorum2000 tane bezi biriktirecek misiniz gerçekten atana kadar kurtlanır be
Açtım sanırım
Popodur o popoBaşı yukarı geldi
Aklima geldi bak, süt yapıyor diye bana boza içirmeye çalışmışlardı, abboooowBende söylemiştim bunu bitki çayları ne anneye ne bebeğe asla önerilmiyor, sütün tadını bozduğu için meme reddine bile yol açıyormuş.
Ama malt içeceğinin çok fayda ettiğini duydum arkadaşlarımdan, onunda çok kilo aldırdığı gibi bir handikap okumuştum.
Milk tea 'lerin hızlandırma fikri (ilk başta süt yavaş gelip mamaya ihtiyaç duyulur diye) hoşuma gitmişti.
Sanırım en sağlıklı su bol su
Ultrasonun %10 yanilma payi olabilir demisti doktorum bana 2670-270=2400 civari ediyor zaten bu deger 3 kg da olabilirdiCihaazlara asla güvenmeyin..benim bebekleri 2670 Gr..2670 Gr denildi. Doğuma girdim.2400 2300eğer 2600 olsalardı çok iyiyde
Ben büyük manevraları hep hissettim, kafasi ve poposunu ayırt edebiliyorumBunu ultrasona girmeden anlayabiliyor musun
Temmuz dediiiiKızlar selam, günler yaklaştıkça benim heyecan artıyor. 20 temmuzda sezeryan gözüküyorİnşallah sağlıkla sihatle evlatlarımızı kucağımıza alırız. Epidural olanlar varmi daha önce merak ediyorum
Bende aynısını merak ediyordum valla ne iyi oldu sormanKızlar bugün bebek alışverişini tamamlamış bulunmaktayımgitti paracıklar bi şey soracağım sizlere bu depend de S beden yoktu M aldım çok bol olmaz değil mi çünkü ben hala kilo almıyorum muhtemelen doğumdan sonra eski bedenim olur normalde S giyiyordum
Biraz bol olsun zaten sıkmasın benceKızlar bugün bebek alışverişini tamamlamış bulunmaktayımgitti paracıklar bi şey soracağım sizlere bu depend de S beden yoktu M aldım çok bol olmaz değil mi çünkü ben hala kilo almıyorum muhtemelen doğumdan sonra eski bedenim olur normalde S giyiyordum
Sıkmaması daha iyi bi de kanama az olursa çok kullanmazsınız zatenBende aynısını merak ediyordum valla ne iyi oldu sormans beden yok galiba ya da ben bulamadım
Nasıl peki hareketler arttı mı tatlı yedin mi birazcıkTakipte ol 10 hareket olmazsa saat kaç olursa olsun gel dedi, eğer hareketlerde sorun yoksa pazartesi gel dedi.
Canım merak ettim hareketlendi mi bebişTakipte ol 10 hareket olmazsa saat kaç olursa olsun gel dedi, eğer hareketlerde sorun yoksa pazartesi gel dedi.
Ege bölgesinde var sanırım bu inanışAklima geldi bak, süt yapıyor diye bana boza içirmeye çalışmışlardı, abboooow
1den beri 3 hareket saydım kötü değil sanırımCanım merak ettim hareketlendi mi bebiş
Mesajını görmeden yazmışım.Ege bölgesinde var sanırım bu inanışkalori patlamasııııııı
1den beri 3 hareket saydım kötü değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?