- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #65.121
Aynen ya hangi teyze hamile misin kac ay dedikten sonra tepkileri aynen 'olsun' oluyor. Olsun ne ya ben anlamiyorum. Cok itici bi kelime hamile icin. Sanki pişmanım da olsun diyorlar. Ne biliyim kötü bişey mi hamilelik niyeolsun yaniSağlık ocağında teyzeyle konuşmamız sırasında da bana kendi hastalığını anlatmıştı sonra senin neyin var dedi dedim teyze hamileyim ben de olsun bişey olmaz demiştio gün bugündür amaaan bişeyim yok yaa hamileyim altı üstü diye dolaşıyorum
Çok istiyorum ama yapmiyorum. Bu gün yürüdüm geldim yarım saat, su an maratondan dönmüş gibiyim, yoruldum çok.50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Bende içiyim magnezyumu arada içiyorum benBiraz indi ama geceleri artıyor gündüz iniyor zaten sağ elimde uyuşma falan da vardı benimmagnezyum iyi geliyor biraz ama tam geçmedi doktor doğum sonrası geçecek diyor sabır artık
Cidden öyle bende bugun çıkardım, bi anda olması şaşırttı benü dün doktor kendi baktı ödemin yok dedi, bugun heryerim şişti, maşşallah dediği fazla yaşamıyo galibaBen de son 1 haftadır yüzük takmıyorum.aAyaklarim da sisiyo ara ara.dun bisey yoktu mesela bugün şişmişler.Sonlara doğru normal artık sanırım
Son zManlara geldiğimiz nasıl belliBenim de aniden şişiyor aniden düzeliyor anlamadım
Evet iki parça attığın modele yakın. Anneye dönük olarak takılıyor. Çıkartınca kabin boy bebek arabası oluyor.Ana kucağı var mı içinde?
Benim de sıcakta ellerin hafif şişerdi.Bugun çok ilginç bi şekilde , el ve ayaklarım şiştiiiii resmen sabah bi uyandm yüzüğüm çıkmıyo şişmiş karıncanıyo ayaklarımda aynı şekilde, 1 günde nasıl böyle oldu anlamadım
Kesinlikle yandık.Evet bizimkide gece daha kıpır kıpır, doğunca bittik
Hemen panik yapma canım, ama güzelce say doktoruna da söyle bakalım ne dicek. Sadece nst bi ölçüt olamaz ya çünkü hisseder gibi uyuyolar genelde. Sağlıkla gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinlerKızlar selam, canım birazcık sıkıldı. Bebişim nst de çok hareketsiz çıktı. 45 dk sağa dön sola dön salla vs çekildik bir şekilde girdim doktora, doktorum nst yi görünce bi ultrasonda bakalım dedi beğenmedim dedi, geçen haftada kalmış uyumuyor da ama hareketi çok az
Ye iç tekrar nst ver bana gel dedi, neler yedim içtim hiç bir fark yok, sıfır kıpırtı nerdeyse.
Hareket sayıyorum öğlenden beri duruma göre yatış vericem dedi üzüldüm birazcık.
Yediklerine içtiklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum neden böyle oldu kiiii. Hareketsiz oluşuna çok takıldım
Bunu ben yaptımmİlk yıl doona + sonrasında uygun fiyatlı bir kabin boy veya baston puset en mantıklısı bence.
Ayrıca işin bittiğinde doonayı elden çıkarmada hiç zorlanmazsın. Ayrıca arabaya ilk yıl araba koltuğu da almazsın.
Bence çok mantıklı
Ben50 dakika yürüyüş yaptım biraz önce belim ağrıdı yürürken. Eve gelince bebis hareketlendi. Duzenli yuruyus yapan var mi?
Bende de gogsumun kahverengi yerinin tam.bittigi yerde ama kahverengi kısmında bir şişlik beyaz içi. Ama sikmayi denedim bir şey çıkmıyor. İltihap değil ama ne anlayamadım. Süte de benziyor.Kızlar 1 hafta önce gogsumun yanında sivilce gibi minik bisey çıkmıştı.ama giderek büyüdü et beni gibi ama kırmızı içi.sivilce olsa sönerdi.patlatmadim ben de bu hafta doktora göstereceğim,böyle bişey normal midir gebelikte?biraz telaşlandırdı beni
Ne biliyim son 2 haftadır hergün dışardayım yürüyorum hep, suyuda hergün bol içiyorum ama ne biliyim birden olunca değişik. Yada olucağı varsa ne olursa olsun oluyo demekki. Dün giydiğim terlik zor giydim bugunBenim de sıcakta ellerin hafif şişerdi.
Şuan farkettim sol ayağım şiş, sağ normal. Daha önce de bir olmuştu, şimdi daha net. Bir tarafta olması da ilginç.
Bol su ve yürüyüş iyi geliyormuş. İki gündür hastalıktan evden çıkmadım. Onunda etkisi olabilir.
Onları sakın sıkma, hatta oraya krem sürmek dışında çok müdahale etme, onlar süt respektörleriymiş. Bebek emerken tüm kahverengi kısmı ağzına verin denmesinin sebebide oymuş, beyne süt üret diye emir veren kısım yaniBende de gogsumun kahverengi yerinin tam.bittigi yerde ama kahverengi kısmında bir şişlik beyaz içi. Ama sikmayi denedim bir şey çıkmıyor. İltihap değil ama ne anlayamadım. Süte de benziyor.
Bana crocsum zor oluyor, onun dışında bir haftadır hiç bişi giyemiyorum zaten. Sanırım denesemde olmaz. Tuzu kestim zaten sıcaktanda bol su içiyorum ama inmiyor bile..Ne biliyim son 2 haftadır hergün dışardayım yürüyorum hep, suyuda hergün bol içiyorum ama ne biliyim birden olunca değişik. Yada olucağı varsa ne olursa olsun oluyo demekki. Dün giydiğim terlik zor giydim bugunValla yandık hele bide bitane inik diğer şişikse zor
Bencede olmaz artık bende tek terlik giyiyorum allahdan yaza gelmiş, kış olsa napıcaktık. Bide deli gibi sızlıyoBana crocsum zor oluyor, onun dışında bir haftadır hiç bişi giyemiyorum zaten. Sanırım denesemde olmaz. Tuzu kestim zaten sıcaktanda bol su içiyorum ama inmiyor bile..
Neyse ki sona geldik böyle bir ay daha geçmezdi
Benim de bi gün var bi gün yok,neye göre değişiyor ben de bilmiyorum amaBende içiyim magnezyumu arada içiyorum ben
Doğum sonra nerden baksan ilk 10 günde şişiyo diyolar
Cidden öyle bende bugun çıkardım, bi anda olması şaşırttı benü dün doktor kendi baktı ödemin yok dedi, bugun heryerim şişti, maşşallah dediği fazla yaşamıyo galiba
Son zManlara geldiğimiz nasıl belli
Evet, kış hamileliğin de pek olmamıştı benim, hep yüzüklerimi taktım. Ayakkabılarımı giydim. Sanırım yaz diye oldu anlamadımBencede olmaz artık bende tek terlik giyiyorum allahdan yaza gelmiş, kış olsa napıcaktık. Bide deli gibi sızlıyoİlk defa yaşayınca, dediğin gibi son haftalar allahdan şimdi oldu önceden olmadı
Bu model ekstra pahalı
Evet Montgomery bezleri deniliyor onlara. Bebek kokuyu algılayıp memeyi buluyor. Müdahale etme. :)Bende de gogsumun kahverengi yerinin tam.bittigi yerde ama kahverengi kısmında bir şişlik beyaz içi. Ama sikmayi denedim bir şey çıkmıyor. İltihap değil ama ne anlayamadım. Süte de benziyor.
Benim 8 temmuz hedefim de 1' iydi inşallah tutar2017 temmuz annesiydim bu başlık hep bana aşina geliyor takip ediyorum :) bdt 19 temmuz var mı aranızda 8inde gelmişti benimkişimdi de bir an evvel sizin haftalara ulaşmak istiyorum inş
Ben 20 temmuz bakalım ne zaman gelecek bayrama denk gelmesin de bayramda dr um izinliymis2017 temmuz annesiydim bu başlık hep bana aşina geliyor takip ediyorum :) bdt 19 temmuz var mı aranızda 8inde gelmişti benimkişimdi de bir an evvel sizin haftalara ulaşmak istiyorum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?