Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet kızlar, bebek 3,350 gram
51 cm doğdu.

6 kez parmakladı hemşire içerde kan birikmesin diye. Acısını yasayan bilir. :)
30 dk önce sonda çıkarıldı ve son kez parmaklandım .
Ne zaman kapı çalsa hemşire korkusu yaşadım parmak olayından mütevellit.

Sonda çıkınca yürümeye başlayınca oturarak emzirmeye devam ettım daha kolay oldu.

Sütüm hemen geldi
Problem olmadı.

Kan olayına gelelim, parnaklandıgım icin, parmak sonrası altıma bez serdi hemşire hep.
İlk ayağa kalkınca biraz aktı o kadar.

Allah, doğum yapacakların yardımcısı olsun

Şu ikisini alsam bu yaz giydirebilirmiyim acaba

Alırsamda 0-3mü 6aylıkmı alıyım sizce
Biraz kalın gibi sağdaki ama giyer yinede serin günlerde neden olmasın. 0-3 olur bence çünkü ayak ve kol.kisa ya her türlü olur gibi geldi bana.

Ah canım benim maşallah kırk bir kere maşallah ne güzel doğmuş Allah’ım nazarlardan saklasın Sağlıkla analı babalı büyüsün gözünüz Aydın olsun

Gözün aydın ikinizin de iyi olmanıza çok sevindim sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini

Maşallah gözünüz aydın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.

Hoş geldin minik çaki
Darısı az parmaklanmak şartıyla başımıza

Ay hayırlı uğurlu olsun, bahtı güzel olsun inş

Geçmiş olsun

Ben bu şekilde aldım 0 3 aylıklardan birkaç tane hava sıcak illa ki giydiririm dedim
Dimi olur yaaaaaa çok beğendim bu iki takımı, acaba üşürmü diye düşündümde
Yok canım kesin genel olacak
Aaaa doğru
Ayy şapkalı olanı bilemiyorum belki ensesini terletebilir ama alt üst takıma bayıldım
Heee bide terletir diye düşündün bende üşürmü bunları giydirirsem diye düşünüyodum iyi ozman 0-3 aylıkmı alıyım
Biraz kalın gibi sağdaki ama giyer yinede serin günlerde neden olmasın. 0-3 olur bence çünkü ayak ve kol.kisa ya her türlü olur gibi geldi bana.
Heeee olursa tamammm bende üşürmü diye düşündüm vallaaa bebek yaa üşüyo diylar ozman alıyım bunlar

Surrender gözün aydın canım erkenden kurtiluldunuz ne güzel sırani bana verdin sanirim. Yarın belki bende giricem doğuma. Bahtı açık olsun Bebişin inşallah. Boyu kilosu da çok güzel maşallah

Parmak nerden atıldı sezeryanda parmak atılıyor mu Dün doktorun attı parmak hala hatrimda. Yarında parmaklamaz umarım diye umud etmekle birlikte parmaklayacagina eminim.

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün minnoş

Ahhhh geçmiş olsun, bebişine sürpriz bi şekilde kavuştun, sen iyileşene kadar biz anca doğururuzz, çok sevindim hemende sütün gelmesinebebişinde kilosun maşallahı var çok iyi çok sevindikkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…