- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.601
Bi kaç günlük sadeceOffff boyle topik baskani olmaya ne varbaska emriniz varsa alayim efenim
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım. Bende bu şekilde yaptım etiket yerine pleksi isimlik yapıştırdımBöyle denemelik paketledim
25 tane anahtarlık
25 tanede magnet olarak yapcam
Protein kaçağı yokmuş. Idrar ve kanda da bir sey yoo Demekki minyon bebek olacak.Olaganustu bir şey olmadıkça hala tarihim 29 haziran .Ya ama ben kendimi hazırlamıştım. Şimdi kim bir daha cesaret bulacakKızlar gittim kontrole. Benim kız 2 haftada hic büyümemişKarnı geriden geliyor. Karnının çevresine göre 2800 gram geldi .plesantasi yaslanmis galiba .Doktor bir de idrarda protein kucağına bakacak .Suyu hareketi ,kalp atışları falan iyi ama küçük kalmış Protein kaçağı varsa ben de yarın ya da öteki gün doguruyorum
Hayırlısı ile kucagına al insallahProtein kaçağı yokmuş. Idrar ve kanda da bir sey yoo Demekki minyon bebek olacak.Olaganustu bir şey olmadıkça hala tarihim 29 haziran .Ya ama ben kendimi hazırlamıştım. Şimdi kim bir daha cesaret bulacak.
Bir de calısıyomusunSon iki gündür kafa olarak o kadar yoruldum ki çalışabilir raporumu bu hafta iptal etmeye karar verdim. Mafolmuşum cidden.
Eve gönderirler o zaman geceValla sanci hissetmiyorum dogru duzgun ama nst de 60 lari görüyor acilmaya da sabahtan beri tekrar bakmadilar bekliyorum öyle
Ay inşallah sağlıklı olsun miniğim de kilosu önemli değilHayırlısı ile kucagına al insallahBenim kızımda 2,900 dogmustu sonra bayan yanak oldu Dogan buyuyor bir sekilde sıkma canını
Ay resmen dün yaşadığım şeyin bire bir aynısı. Bana da protein kaçağı değil doppler de problem var plasentadan beslenemiyor gibi dediler. Bir tane doppleri dışında hepsi kötüydü. Bugün Aydan Biri baktı bu bebek canavar gibi hareketli beslenemese bu kadar hareketli olmaz ben bel çevresinin yapısal olduğunu düşünüyorum dedi. Yani bizimkiler de minnak olacak napalımKızlar gittim kontrole. Benim kız 2 haftada hic büyümemişKarnı geriden geliyor. Karnının çevresine göre 2800 gram geldi .plesantasi yaslanmis galiba .Doktor bir de idrarda protein kucağına bakacak .Suyu hareketi ,kalp atışları falan iyi ama küçük kalmış Protein kaçağı varsa ben de yarın ya da öteki gün doguruyorum
Gelmemezlik edemen zaten zopa yersinBi kaç günlük sadecesonra gelcem geri
Hemde çok stresli bi işim varBir de calısıyomusunBen kesin ölürdüm
Demir ilacı için mi yatış verildi çünkü 60larda bir sancı doğum sancısı değil kiValla sanci hissetmiyorum dogru duzgun ama nst de 60 lari görüyor acilmaya da sabahtan beri tekrar bakmadilar bekliyorum öyle
Allah isteyenlere nasip etsin benden bu kadar2020 haziran annesiydim simdi 2022 haziran annesi olabilirim sende dikkat et bak prez. delik cikti bacim
Aynı yemin ederim .bizimki de çok hareketli yani beslenmese bu enerjiyi nerden bulacaklar .Ya belki ben çevreleri küçük ama kiloları o kadar az değil. Artık doğunca göreceğizAy resmen dün yaşadığım şeyin bire bir aynısı. Bana da protein kaçağı değil doppler de problem var plasentadan beslenemiyor gibi dediler. Bir tane doppleri dışında hepsi kötüydü. Bugün Aydan Biri baktı bu bebek canavar gibi hareketli beslenemese bu kadar hareketli olmaz ben bel çevresinin yapısal olduğunu düşünüyorum dedi. Yani bizimkiler de minnak olacak napalım
Bencede iyidir hersey protein kaçağı olurdu zaten sorun olsa. 29 haziran güzel bence accik daha dursunAynı yemin ederim .bizimki de çok hareketli yani beslenmese bu enerjiyi nerden bulacaklar .Ya belki ben çevreleri küçük ama kiloları o kadar az değil. Artık doğunca göreceğiz
Ya gondersin ya dogurtsun cok sıkıldım artıkEve gönderirler o zaman gece
Bebegin hareketleri az diye yatis verdi demir dusuk cikinca demir ilacina yatis verdi sanci icin birsey soylemedi ama surekli acilmaya baktilar dun geceDemir ilacı için mi yatış verildi çünkü 60larda bir sancı doğum sancısı değil ki
Pişirirken tamamen çözdürünce o koku olmuyor. Ben önceden buzlu dizip pişiriyordum sonra nette gördümYa biz çiğ koyduk pirinçler hep kırıldı pişince beğenmedim şimdi pişmiş koyuyoruz gerçi ben öyle de sevmiyorum buzluk kokusu sinmiş gibi oluyor ama çocuklar yiyorlar. Eşim ayrıca derin dondurucu mu alsak demeye başladı ne bulsam dolduruyorum diye
Aynen öyle ben de hep yürüdüğüm için zorlanmıyorum ama alttan bıçak saplanır gibi oluyor arada. Hatta bazen o kadar fazla oluyor ki duruyorum.Hep yürüyünce 3 4 aydır o kadar etkilemiyor. Benim yer bulsa ya ağzımdan çıkacak ya göbek deligimdenyürürken oluyor benimde çok değil ama. Karnim taş gibi kesiliyor bide.
Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün hayırlı olsun canımArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?