Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Protein kaçağı yokmuş. Idrar ve kanda da bir sey yoo Demekki minyon bebek olacak.Olaganustu bir şey olmadıkça hala tarihim 29 haziran .Ya ama ben kendimi hazırlamıştım. Şimdi kim bir daha cesaret bulacak .

Protein kaçağı yokmuş. Idrar ve kanda da bir sey yoo Demekki minyon bebek olacak.Olaganustu bir şey olmadıkça hala tarihim 29 haziran .Ya ama ben kendimi hazırlamıştım. Şimdi kim bir daha cesaret bulacak .
Hayırlısı ile kucagına al insallah Benim kızımda 2,900 dogmustu sonra bayan yanak oldu Dogan buyuyor bir sekilde sıkma canını

Ay resmen dün yaşadığım şeyin bire bir aynısı. Bana da protein kaçağı değil doppler de problem var plasentadan beslenemiyor gibi dediler. Bir tane doppleri dışında hepsi kötüydü. Bugün Aydan Biri baktı bu bebek canavar gibi hareketli beslenemese bu kadar hareketli olmaz ben bel çevresinin yapısal olduğunu düşünüyorum dedi. Yani bizimkiler de minnak olacak napalım

2020 haziran annesiydim simdi 2022 haziran annesi olabilirim sende dikkat et bak prez. delik cikti bacim
Allah isteyenlere nasip etsin benden bu kadar
Benimkiler tüplü bebe zaten umut yok da
Nasılsa olmaz deyip salanlarin hepsinin tekrar hamile olduğunu görünce hapla korunmaya başladım
Hapa rağmen de olursa kaderimmis der bağrıma basarim

Aynı yemin ederim .bizimki de çok hareketli yani beslenmese bu enerjiyi nerden bulacaklar .Ya belki ben çevreleri küçük ama kiloları o kadar az değil. Artık doğunca göreceğiz

Demir ilacı için mi yatış verildi çünkü 60larda bir sancı doğum sancısı değil ki
Bebegin hareketleri az diye yatis verdi demir dusuk cikinca demir ilacina yatis verdi sanci icin birsey soylemedi ama surekli acilmaya baktilar dun gece

Pişirirken tamamen çözdürünce o koku olmuyor. Ben önceden buzlu dizip pişiriyordum sonra nette gördüm Daha güzel oluyor gerçekten
Hep yürüyünce 3 4 aydır o kadar etkilemiyor. Benim yer bulsa ya ağzımdan çıkacak ya göbek deligimden yürürken oluyor benimde çok değil ama. Karnim taş gibi kesiliyor bide.
Aynen öyle ben de hep yürüdüğüm için zorlanmıyorum ama alttan bıçak saplanır gibi oluyor arada. Hatta bazen o kadar fazla oluyor ki duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…