- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.621
İnşallah sağlıkla gelsinler de şu stresten kurtulalım artık.Aynı yemin ederim .bizimki de çok hareketli yani beslenmese bu enerjiyi nerden bulacaklar .Ya belki ben çevreleri küçük ama kiloları o kadar az değil. Artık doğunca göreceğiz
BurdayızKizz nerdesinizzz
İshal ve kabızlık doğum belirtisi olabilir diye biliyorum ama tetikler mi emin değilim ben de ishalim 2gündür vantilatör yüzünden oldu herhalde adet sancısı gibi gaz sancım var kıvrandırıyorYa kızlar bu sancı denilen şey kabızlık veya gaz sancısı ile tetikliyor mu birbirini. 38+0 olduk bugün. Perşembe günü kontrole gideceğim inşallah ama 3 gündür böyle sancı çekiyorum, gaz, kabızlık ve bunların etkisi ile bel ve acayip kasık ağrısı. Birde bebiş çok hareketli değil.
Spinalse yazarsın genelse gece falan yazarsın diye dusunuyorumBende burdayım. Amyden ses yok. Ben yarın dogurursam şayet sabah olur inşallah. Akşama haber yazabilirmiyimbakalım gorucez. Yoncam inşallah yazacak halim olur.
Sorma bnde öyle sanki arka kısımda baskı hissediyorum, ne yalan deyim ıkınıyorum yoksa rahatlayamıyorum ama lavoba dan kalkınca sancıdan kıvranıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah..İshal ve kabızlık doğum belirtisi olabilir diye biliyorum ama tetikler mi emin değilim ben de ishalim 2gündür vantilatör yüzünden oldu herhalde adet sancısı gibi gaz sancım var kıvrandırıyor
Burdayız doğurmadıkKizz nerdesinizzz
Bende burdayım. Amyden ses yok. Ben yarın dogurursam şayet sabah olur inşallah. Akşama haber yazabilirmiyimbakalım gorucez. Yoncam inşallah yazacak halim olur.
Ay evet hep konuşmaları okur zaman geçirirdim ben bugün kimseden ses yokBi sessizleştik
Sabah kaos oldu şimdi herkes yatışdaAy evet hep konuşmaları okur zaman geçirirdim ben bugün kimseden ses yok
Evet peş peşe doğumlar çok heyecanlıSabah kaos oldu şimdi herkes yatışda
Ben bu şekilde aldım 0 3 aylıklardan birkaç tane hava sıcak illa ki giydiririm dedimŞu ikisini alsam bu yaz giydirebilirmiyim acaba
Alırsamda 0-3mü 6aylıkmı alıyım sizce
Yok canım kesin genel olacakgözle haber bekliyorumm spinal olursan yazarsın belki
Şu ikisini alsam bu yaz giydirebilirmiyim acaba
Alırsamda 0-3mü 6aylıkmı alıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?