Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hayırlı mübarek olsun. Sen sağlıkla kavuştun, biz de kavuşuruz inşallah.

Ayağa kalkmışsın, emzirme de tamam. Daha ne olsun.

Ahhhh geçmiş olsun, bebişine sürpriz bi şekilde kavuştun, sen iyileşene kadar biz anca doğururuzz, çok sevindim hemende sütün gelmesinebebişinde kilosun maşallahı var çok iyi çok sevindikkkkkk
Demi amy hep benden kilolu bebek cikmaz diyordu maşallah sütler yaramış. Her ne kadar sütten az kalsin agzi yancak gibi olsa da kilosu boyu gayet iyi

Demi amy hep benden kilolu bebek cikmaz diyordu maşallah sütler yaramış. Her ne kadar sütten az kalsin agzi yancak gibi olsa da kilosu boyu gayet iyi
Tam ideal kilo bebeğinnn cidden daha ne olsun cidden sütler yaramışşşş, inşallah bizimde hemen gelsin

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

Bu arada parmakladı derken alttan mı yapıyo bunu doktor

Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Gözün aydın kuzum
Kaç hafta doğdu tam olarak

Bu ara doğan bebekler hep kız galiba kizlar önce olur derlerdi de inanmazdım şuan buna inaniyorm galiba

İlk zamanları anlatınca üşümez benceee

Az kalsın sütten sebep normal dogum yapacakmişsın neyseki çok sorun olmamıs maşallah. Ama neden parmakladilar ki sezeryanda kan aksın diye mi?
Ayyy ben bunu ilk defa oluyorum bende sezeryan yaşadım ama ne parmakladilar nede karnıma bastirdilar fark etmemiş olamam dimi canım iyi olmaniza sevindim sağlıklı günler de büyüt bebişini Surrender

Gözünüz aydın canım maşallah bebise sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini darısı bizim başımıza artk

Maşallah ya

Duygulandim reis o kadar muhabbet ettik susam taneleri kadar bebeler simdi kucakta suphanalalh

Bende burdayım. Amyden ses yok. Ben yarın dogurursam şayet sabah olur inşallah. Akşama haber yazabilirmiyim bakalım gorucez. Yoncam inşallah yazacak halim olur.
Bak ne kadar bekledik ders olsun size catlamayin bizi yarin nurgul ve senden hemen hikayenizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…