- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.701
Sağ ol canim. CumlemızınkınıHayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Sana da geçmiş olsun..
Beni o kadar çok parmaklamadılar ya. 2 veya 3 defaydı galiba
Neyseki bu sefer kan gelmiş
Bebiş napıyo bebişSağ ol canim. Cumlemızınkını
Baya parmaklandım maalesef
Bende merak edip baktımMerak edip baktım, aynenn haklısınn biraz laf anlamıyo amaaaaa boşverseydinnn
İnşallah banlanmassın
Ya niye parmaklıyorlar sezeryanda ben anlamadımHayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Sana da geçmiş olsun..
Beni o kadar çok parmaklamadılar ya. 2 veya 3 defaydı galiba
Neyseki bu sefer kan gelmiş
Vajina içinde kan toplamasın diye galiba.Ya niye parmaklıyorlar sezeryanda ben anlamadım
Bende sordum cvp alamadımYa niye parmaklıyorlar sezeryanda ben anlamadım
Ayyyyy bu senle benim için tam bi tranva yanlız çok saçmaVajina içinde kan toplamasın diye galiba.
Parmakları sonuna kadar ittirip
Yetmezmiş gibi kabak oyuyorlar sanki
Vallahi gün içinde kapıyı açan kim olursa olsun korku içinde bakındım
Hafif. İnşallah yarın ona bisi yapmazlar. Sormaya korkuyorumBende sordum cvp alamadım
Ayyyyy bu senle benim için tam bi tranva yanlız çok saçma
Göbeğine bastırdılar mı
Offff inşallah yapmadan. Gönderirler hemen eveHafif. İnşallah yarın ona bisi yapmazlar. Sormaya korkuyorum
Tansiyonun düşmüş olabilir mi? Ben gebeliğin başında yaşıyodum bunu tansiyonum çok düşük oluyordu o zamanlarKızlar benim aniden midem bulandı, çıkardım. Üstüne de inanılmaz bir halsizlik çöktü gözüm kapanıyor resmen tüm bunlar 10 dk içinde oldu. 2 gündür de elim ayağım feci şiş. 2 gün önce idrarda protein temiz çıktı ama preeklemsi olamaz değil mii
Kim diyo onubizi çılgın grup ilan etmişler kızlar günde 100 sayfa konuştuğumuz için
eğlenceliymişizzz
Ayyyy çok hoşuma gittttiiiiii bu
Ağustos anneleri konuşmuş bugun bizi okumaya çalışıyolarmış ama hergün 100 sayfa konuşuyolar yetişemiyoruz diyolarKim diyo onu
En çenesi düşük de senAğustos anneleri konuşmuş bugun bizi okumaya çalışıyolarmış ama hergün 100 sayfa konuşuyolar yetişemiyoruz diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?