- 27 Ocak 2022
- 4.799
- 9.000
- 108
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.721
onu ben de diyorum ya ama içimdenAğustos anneleri konuşmuş bugun bizi okumaya çalışıyolarmış ama hergün 100 sayfa konuşuyolar yetişemiyoruz diyolar
TabikideEn çenesi düşük de sen
Haklısınız ama 1saat girmiyim 10sayfa birikiyo bendedeonu ben de diyorum ya ama içimden
atlaya atlaya gidiyoruz artık
6259 mesajın var len yuhTabikideen çok konuşanlarda ben varım küçükkrnde öyleymişim annem wc kaçarmış
Valla ne çok konuşmuşum he6259 mesajın var len yuh
Ben uyumak istiyorum valla dogunca 40 gün uyuyamayacagım için anne olmak eşittir az uykuUyuyanlara gıcığım
İstanbul'da değilim ama devlet deneyimleyecegim bu kez.Dogum yapan ların gözleri aydın uzun güzel ömürler dilerim bebeklere kızlar birde istanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde dogum yapanlar düşünenler var mı hep özel mi tercih ediyorsunuz
Ben de aynıyım nası üşüttüm anlamadım ki hava çok sıcak uyuyamıyorum terden öldüm bi saat önce kalktım klima vantilatör açsam hemen ishal oluyorum açmasam terden duramıyorum gerçekten Allah yardımcımız olsun yine de çok şükür diyelimSorma bnde öyle sanki arka kısımda baskı hissediyorum, ne yalan deyim ıkınıyorum yoksa rahatlayamıyorum ama lavoba dan kalkınca sancıdan kıvranıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah..
Oy maşallah. Çok güzel bir ömrü olsun miniğinEvet kızlar, bebek 3,350 gram
51 cm doğdu.
6 kez parmakladı hemşire içerde kan birikmesin diye. Acısını yasayan bilir. :)
30 dk önce sonda çıkarıldı ve son kez parmaklandım .
Ne zaman kapı çalsa hemşire korkusu yaşadım parmak olayından mütevellit.
Sonda çıkınca yürümeye başlayınca oturarak emzirmeye devam ettım daha kolay oldu.
Sütüm hemen geldi
Problem olmadı.
Kan olayına gelelim, parnaklandıgım icin, parmak sonrası altıma bez serdi hemşire hep.
İlk ayağa kalkınca biraz aktı o kadar.
Allah, doğum yapacakların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?