Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Surrender bebisin hayirli olsun gecmis olsun rabbim uzun ömürler nasip etsin EzgininAnnesi hayirli dogumlar diliyorum saglikla gir saglicakla cikin insallah

Günaydın
Sağolun güzellikler....
Dün çok yorulmuşum Hiç halim yok
Bı de gece bacağıma kramp girdi onun acısı
Midem bulanıyor niyeyse.
Gece de Dr yemek yasak dedi ya nasıl acıktım
Bakalım nasıl geçecek bugün.

Vajina içinde kan toplamasın diye galiba.
Parmakları sonuna kadar ittirip
Yetmezmiş gibi kabak oyuyorlar sanki

Vallahi gün içinde kapıyı açan kim olursa olsun korku içinde bakındı
Ay çook geçmiş olsun. Çok iyi biliyorum bastırmayı parmaklanmayı.. bir sezeryana bedel o durum. Şükür ki geçti :)
Hatta doktoruma sordum bu konuyu kesinlikle istemiyorum bu sefer dedim. Oda o anki kanaman iyise yapılmıyor değilse yapılır dedi..

Bikaç saate hepsi geçecek canım bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın çok güzel unutulmaz bir gün olsun senin için çıkınca bize yaz doğum hikayeni

Anlamadan girin çıkın insbiz beklemedeyiz

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel sağlıkla kavuşun inşallah

Kizlar kendime

Gecelik+pijama+geri dönüş kiyafeti
Ic camasiri+depend hasta kulodu+çorap
Havlu
göğüs pedi
Terlik

Koydum. Başka bir şey var mi?
Kuru meyve ,Ruh gibi çıkmayım diye makyaj malzemesi ,yüz yıkama jeli ,dış fırçası, göğüs kremi bunlar da olabilir

Gözün aydin nasıl duygulandim o kadar kontrol bekleme ve kucağında bir minnoş. Sağlıklı uzun huzurlu bir ömrü olsun insaallah.

Ben de öyleyim su gibi uyanıyorum malesef sen yine yakında doğuran biz temmuza kaldık

Gözün aydın canım sağlıkla kavuşmanıza çok sevindik darısı başımıza artık bu kızçen uzun doğmuş bak maşallah kilosu da yerinde
Ayı gibi yemenin faydaları mıydı acaba

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah yaa böyle bebekler gelince heyecanlanıyorum bende

Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…