- 8 Ocak 2022
- 667
- 1.596
- 43
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #66.761
Her şey çok güzel geçsin, sağlıkla kavuşun inşallahGünaydın
Sağolun güzellikler....
Dün çok yorulmuşumHiç halim yok
Bı de gece bacağıma kramp girdi onun acısı
Midem bulanıyor niyeyse.
Gece de Dr yemek yasak dedi ya nasıl acıktım
Bakalım nasıl geçecek bugün.
Ayyyyyyy gözün aydın canimmmmm en kısa zamanda hikayeni bekliyoruzArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Emzik eve gidip bir hafta sonra vermeyi düşünüyorum, biberon aldım ama çantaya koymadım inşallah sütüm hemen gelir ama gelmezse şırınga düşünüyorumKızlar hastane çantasına emzik ve biberon koymayı düşünüyordum ama biraz araştırdım meme reddi falan olursa diye kafam karıştı şırıngayla falan veririm öyle sıkıntı olmuyormuş kararsız kaldım büyük ihtimalle sezaryan olcak sütüm de hemen gelmezse diye napıcamı bilemedim
Baş aşağı dönmesi yeterli değil bi de yüzün nereye baktigi mi önemli ya ben normal doğum için baş aşağı dönse tamam diye biliyordumKızlar nst ve muayeneden çıktım. 36+0 2700 Gr. Baş aşağıdaydı zaten ama yüzü şuan yukarıda ki dönmesi gerekiyormuş yana yada ters tarafa. Biraz canımız sıkıldı.daha vakit var gerçi ama kafa dönüşü daha zor sanırım.
Bunun için hareket öneriniz var mı? Kedi deve hareketi yap dedi Dr. Bir de dizler yerde pilates topuna eğilme hareketini.
Minik Çakimiz doğduEvet kızlar, bebek 3,350 gram
51 cm doğdu.
6 kez parmakladı hemşire içerde kan birikmesin diye. Acısını yasayan bilir. :)
30 dk önce sonda çıkarıldı ve son kez parmaklandım .
Ne zaman kapı çalsa hemşire korkusu yaşadım parmak olayından mütevellit.
Sonda çıkınca yürümeye başlayınca oturarak emzirmeye devam ettım daha kolay oldu.
Sütüm hemen geldi
Problem olmadı.
Kan olayına gelelim, parnaklandıgım icin, parmak sonrası altıma bez serdi hemşire hep.
İlk ayağa kalkınca biraz aktı o kadar.
Allah, doğum yapacakların yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canım .Evet kızlar, bebek 3,350 gram
51 cm doğdu.
6 kez parmakladı hemşire içerde kan birikmesin diye. Acısını yasayan bilir. :)
30 dk önce sonda çıkarıldı ve son kez parmaklandım .
Ne zaman kapı çalsa hemşire korkusu yaşadım parmak olayından mütevellit.
Sonda çıkınca yürümeye başlayınca oturarak emzirmeye devam ettım daha kolay oldu.
Sütüm hemen geldi
Problem olmadı.
Kan olayına gelelim, parnaklandıgım icin, parmak sonrası altıma bez serdi hemşire hep.
İlk ayağa kalkınca biraz aktı o kadar.
Allah, doğum yapacakların yardımcısı olsun
Sancının gelmesinden dolayı hemen sütüm gelmiş olabilir. Özel bisi yok canım kullandığım.Ayyyyyyy gözün aydın canimmmmm en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz
Emzik eve gidip bir hafta sonra vermeyi düşünüyorum, biberon aldım ama çantaya koymadım inşallah sütüm hemen gelir ama gelmezse şırınga düşünüyorum
Baş aşağı dönmesi yeterli değil bi de yüzün nereye baktigi mi önemli ya ben normal doğum için baş aşağı dönse tamam diye biliyordum
Minik Çakimiz doğdu
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip ersin canimm
Anladığım sezeryan çok zorlamadi seni öldüm bittim yazmamışsın ama sancıyı da hissetmemissin zaten acı eşiğin çok yüksek galiba
Hemen sütün gelmesine çok şaşırdım masaallah özel bi masaj ya,da İçecek kullanmış miydin?
Aynı gün doğurdukArkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
İnşallah darısı sizlereGünaydın kızlaarbenim de bugündü kontrol ama haftaya çarşambaya erteledim. İki hafta olsun en azından diye
Surrender hadi gözün aydınn canımm darısı bizee
Canım siz nasıl oldunuz toparlanabildin miHayırlı olsun canım .maşallah çok iyi doğmuş..
Her dr un yöntemi farklı heralde benim diğer ikinsinde hiç parmaklanma falan olmadı kum torbası koyuyorlardı sadece. Geçende arkadaş doğum yaptı ebe karnıma bastırdı dedi kum torbası yerine kendileri bastırıyor galiba şimdi. Ama hiç parmak falan demedi yahu bunu bir sorayım benSancının gelmesinden dolayı hemen sütüm gelmiş olabilir. Özel bisi yok canım kullandığım.
Ağrı kesici yapıldığı için çok ağrı çekmiyorsun.
Ama gaz sancısı çok fena .
Bir de parmaklama olayı
Ben toparlandım canımbolbol süt sağıyorum..hastaneye gönderiyorum dahabebetlerküvezde önümüzdeki hafta çıkacaklarCanım siz nasıl oldunuz toparlanabildin mi
Ben bu bastırma, kum torbası, parmakla mü olayınısordum doktora..dediki kişiye göre yapıyoruz..mesela benim ilkdoğumum da kum torbası konulmuştu.bunda gerek görülmedi..bu kişinin ameliyatta kanamasıyla alakalıymış bide pıhtılaşmayla alakalıymış..benimde sezeryandan önceyineparmakla kontroletti açılman var dedi..Her dr un yöntemi farklı heralde benim diğer ikinsinde hiç parmaklanma falan olmadı kum torbası koyuyorlardı sadece. Geçende arkadaş doğum yaptı ebe karnıma bastırdı dedi kum torbası yerine kendileri bastırıyor galiba şimdi. Ama hiç parmak falan demedi yahu bunu bir sorayım ben
Sağ ol canim. Cumlemızınkını
Baya parmaklandım maalesef
Sağlıkla alacaksın kucağına insaallahBen toparlandım canımbolbol süt sağıyorum..hastaneye gönderiyorum dahabebetlerküvezde önümüzdeki hafta çıkacaklarboş boş bekliyorum..çok şükür sezeryana çabuk toparladım..ev bile süpürmeye başladım 4 günde..ikizde biraz kanamam çok oldu fakat onlar geçti şimdi göğüs yarası olacak gibi oldu lansinoh almıştım.o işe yaramadı g.pomat aldım ilk gebeliğimden tecrübe ile çok iyi geldi..tek yaptığım bol bol sağmak
Maşallah maşallah ev süpürmek nedir hemen kızBen toparlandım canımbolbol süt sağıyorum..hastaneye gönderiyorum dahabebetlerküvezde önümüzdeki hafta çıkacaklarboş boş bekliyorum..çok şükür sezeryana çabuk toparladım..ev bile süpürmeye başladım 4 günde..ikizde biraz kanamam çok oldu fakat onlar geçti şimdi göğüs yarası olacak gibi oldu lansinoh almıştım.o işe yaramadı g.pomat aldım ilk gebeliğimden tecrübe ile çok iyi geldi..tek yaptığım bol bol sağmak
Ya niye parmaklıyorlar sezeryanda ben anlamadım
Ilkınde 1 kere parmak oldu.Her dr un yöntemi farklı heralde benim diğer ikinsinde hiç parmaklanma falan olmadı kum torbası koyuyorlardı sadece. Geçende arkadaş doğum yaptı ebe karnıma bastırdı dedi kum torbası yerine kendileri bastırıyor galiba şimdi. Ama hiç parmak falan demedi yahu bunu bir sorayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?