Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Her şey çok güzel geçsin, sağlıkla kavuşun inşallah

Arkadaşlar ben kızımı sağsalim aldım kucağıma çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına
Ayyyyyyy gözün aydın canimmmmm en kısa zamanda hikayeni bekliyoruz
Emzik eve gidip bir hafta sonra vermeyi düşünüyorum, biberon aldım ama çantaya koymadım inşallah sütüm hemen gelir ama gelmezse şırınga düşünüyorum
Baş aşağı dönmesi yeterli değil bi de yüzün nereye baktigi mi önemli ya ben normal doğum için baş aşağı dönse tamam diye biliyordum
Minik Çakimiz doğdu
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip ersin canimm
Anladığım sezeryan çok zorlamadi seni öldüm bittim yazmamışsın ama sancıyı da hissetmemissin zaten acı eşiğin çok yüksek galiba
Hemen sütün gelmesine çok şaşırdım masaallah özel bi masaj ya,da İçecek kullanmış miydin?

Hayırlı olsun canım .maşallah çok iyi doğmuş..

Sancının gelmesinden dolayı hemen sütüm gelmiş olabilir. Özel bisi yok canım kullandığım.

Ağrı kesici yapıldığı için çok ağrı çekmiyorsun.
Ama gaz sancısı çok fena .
Bir de parmaklama olayı

Her dr un yöntemi farklı heralde benim diğer ikinsinde hiç parmaklanma falan olmadı kum torbası koyuyorlardı sadece. Geçende arkadaş doğum yaptı ebe karnıma bastırdı dedi kum torbası yerine kendileri bastırıyor galiba şimdi. Ama hiç parmak falan demedi yahu bunu bir sorayım ben

Canım siz nasıl oldunuz toparlanabildin mi
Ben toparlandım canımbolbol süt sağıyorum..hastaneye gönderiyorum dahabebetlerküvezde önümüzdeki hafta çıkacaklar boş boş bekliyorum..çok şükür sezeryana çabuk toparladım..ev bile süpürmeye başladım 4 günde..ikizde biraz kanamam çok oldu fakat onlar geçti şimdi göğüs yarası olacak gibi oldu lansinoh almıştım.o işe yaramadı g.pomat aldım ilk gebeliğimden tecrübe ile çok iyi geldi..tek yaptığım bol bol sağmak

Ben bu bastırma, kum torbası, parmakla mü olayınısordum doktora..dediki kişiye göre yapıyoruz..mesela benim ilkdoğumum da kum torbası konulmuştu.bunda gerek görülmedi..bu kişinin ameliyatta kanamasıyla alakalıymış bide pıhtılaşmayla alakalıymış..benimde sezeryandan önceyineparmakla kontroletti açılman var dedi..

Sağlıkla alacaksın kucağına insaallahhem tamamen iyileşmiş olacaksın buda çok güzel. 1 hafta dediğin su gibi gecer insaallah

Maşallah maşallah ev süpürmek nedir hemen kız bebislerin de hemen gelir yanına inşallah güzel günler başlar

Ilkınde 1 kere parmak oldu.
Bunda defalarca
Aynı doktor aslında. Kum torbası falan konulmadı. Bastırma oldu mu emin değilim:)
Hafif bir ellendi orası sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…