- 11 Şubat 2022
- 290
- 603
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.321
Bi doktoruna görün istersen için rahat etsin inşallah bir terslik çıkmazOnu hic bilmiyorum canım dr bakmıyor zaten ultrasonla
Karnına pit pit yap .bazen uyuyup kalıyorlar. Benimki çok hareketli olduğu halde nst de bir ara durdu .hemşire gelip pat pat vurdu .Yiyiypte geldim oysaki son haftalarda boyle nedense bilmiyorum
Gidip gelip sallıyor karnımı zaten.Karnına pit pit yap .bazen uyuyup kalıyorlar. Benimki çok hareketli olduğu halde nst de bir ara durdu .hemşire gelip pat pat vurdu .
Aynen uykusuda ağırsa bebişinKarnına pit pit yap .bazen uyuyup kalıyorlar. Benimki çok hareketli olduğu halde nst de bir ara durdu .hemşire gelip pat pat vurdu .
Kahvaltı yaptım süt ictim cıkarken muzda aldım yanıma yedim. Ama boyle.Muz süt ceviz bunu blendirden cekiyorum isterseniz 1 hurma veya 1 tatlı kasigi bal ekliyorum ictikten 15-20 dk sonra coşuyor maşallah :) gecen öyle bir hareketlendiki nst cihazinin karina baglanan yuvarlak aparatını ters cevirdi hareketiyle masallah :)
Biraz yuruyupde mi gitseniz ben yurudukten sonra oturunca da hareketleniyorKahvaltı yaptım süt ictim cıkarken muzda aldım yanıma yedim. Ama boyle.
Benim de bu aralar uzun süre hareket etmeyebiliyor. Yarın randevum var nst ye girer miyim bilmiyorum ama benimkinin de hareket etmeme ihtimali yüksekKahvaltı yaptım süt ictim cıkarken muzda aldım yanıma yedim. Ama boyle.
Ben hala bırakmam içime sinmez kontrole gidip gelirken görümceme bırakıyorum o da benim evimde benim düzenimle ama yine de eşime diyorum içime sinmiyor diye.Bebeği Kv’ye bırakmak mıilerde ne olur bilemiyorum ama şuanda bunu aklımın ucunun kenarından bile geçiremiyorum ben bazen diyor bebeği götüremezsiniz bebeği bırakın siz nere giderseniz gidin diyordu bana acayip sinir oluyordum. Ben nereye bebeğim oraya diyodum bende şimdiden aşırı bir kıskançlık yaşıyorum elimden gelse kediler gibi doğurup saklıycam büyüyene kadar ortaya çıkarmıycam
Henüz yokSabah yoklamasıı
Var mı doğuran?
Yani şuanki düşüncem, annemede bırakırığ, kv bırakırımmmm , doğunca değişirmi bu fikrim bilmiyorum ama, eşimle hani özel günlerde fln yada arada dışarı çıkmak istediğimde gider bırakırım yaniBebeği Kv’ye bırakmak mıilerde ne olur bilemiyorum ama şuanda bunu aklımın ucunun kenarından bile geçiremiyorum ben bazen diyor bebeği götüremezsiniz bebeği bırakın siz nere giderseniz gidin diyordu bana acayip sinir oluyordum. Ben nereye bebeğim oraya diyodum bende şimdiden aşırı bir kıskançlık yaşıyorum elimden gelse kediler gibi doğurup saklıycam büyüyene kadar ortaya çıkarmıycam
Benim Kv eminim çok iyi bakar bebeğe bundan eminim bu konuda hiç şüphem yok ama benimkisi tamamen kıskançlıkBen hala bırakmam içime sinmez kontrole gidip gelirken görümceme bırakıyorum o da benim evimde benim düzenimle ama yine de eşime diyorum içime sinmiyor diye.
Şu an tek derdim doğumda oğlumu nasıl bırakacam o bana düşkün ben ona
Canım zaten normal olan bu anormal olan benimYani şuanki düşüncem, annemede bırakırığ, kv bırakırımmmm , doğunca değişirmi bu fikrim bilmiyorum ama, eşimle hani özel günlerde fln yada arada dışarı çıkmak istediğimde gider bırakırım yani
Arada annelerinde nefes almaya hakkı var
Ben genelde rahat bi insanım, bundada rahat olurum diye düşünüyorumgünü birlik zaten bırakıp bi kaç saat sonra gidip alıcağım için problem yapmam belki çocuk çok yaramaz olucak onlar istemicek bide o var
Kızlar ben bebek hareketlerini soracaktım. Günde kaç olması lazımdı, unuttum
İki gündür bebiş çok sakin, ama hareket ettiği zaman canımı acıtıyor.
Yani sık sık değil de, uzun aralıklarla ve sert hareket ediyor.
Mesela saat 2de canımı çok yaktı, sonra hiç hareket etmedi.
Şimdi yine(demek ki 2.5 saat sonra) sağlam 4-5 tekme attı ve durdu.
Ayyy sinir olurum onaaaa benCanım zaten normal olan bu anormal olan benimama bu benim suçum değil benim Kv ile KB bana taşıyıcı anne muamelesi yaptıkları için kıskançlık oldu bende de
Düzenli mi kasılmaların? Geçen hafta benimde 60lara çıktı kasılmam ama çok düzensiz
Sağlıklı olan bu bence. Özellikle bir sebep yoksa anneanne ve babaanneye bırakılmalı. Çocuklar için de çok iyi oluyr. Dede ve neneye bağlılıkları ilişkileri de bence çok önemli. Ben çalışıyorum annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Ama mesela ben tatilde de gönderiyorum ya da okuldan çıkar çıkmaz almıyorum. Benim de nefes almaya ihtiyacım var ve diğer türlü çok bağımlı oluyorlar o da beni bunaltıyor. Çünkü bu hayatta sadece anne değilim sonuçta. Benim ruh halim ne kadar iyiyse çocuklarıma da faydam o kadar fazla oluyorYani şuanki düşüncem, annemede bırakırığ, kv bırakırımmmm , doğunca değişirmi bu fikrim bilmiyorum ama, eşimle hani özel günlerde fln yada arada dışarı çıkmak istediğimde gider bırakırım yani
Arada annelerinde nefes almaya hakkı var
Ben genelde rahat bi insanım, bundada rahat olurum diye düşünüyorumgünü birlik zaten bırakıp bi kaç saat sonra gidip alıcağım için problem yapmam belki çocuk çok yaramaz olucak onlar istemicek bide o var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?