Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Karnına pit pit yap .bazen uyuyup kalıyorlar. Benimki çok hareketli olduğu halde nst de bir ara durdu .hemşire gelip pat pat vurdu .
Aynen uykusuda ağırsa bebişin benimkinin uykusu ağır aynı anası gibi umarım doğduğunda değişmez bu durum beraber uyur beraber uyanırız bazen uzun süre hareketsiz kalıyor dürtüyorum dürtüyorum bana mısın demiyor adam

Kahvaltı yaptım süt ictim cıkarken muzda aldım yanıma yedim. Ama boyle.

Ben hala bırakmam içime sinmez kontrole gidip gelirken görümceme bırakıyorum o da benim evimde benim düzenimle ama yine de eşime diyorum içime sinmiyor diye.

Şu an tek derdim doğumda oğlumu nasıl bırakacam o bana düşkün ben ona

Yani şuanki düşüncem, annemede bırakırığ, kv bırakırımmmm , doğunca değişirmi bu fikrim bilmiyorum ama, eşimle hani özel günlerde fln yada arada dışarı çıkmak istediğimde gider bırakırım yani
Arada annelerinde nefes almaya hakkı var
Ben genelde rahat bi insanım, bundada rahat olurum diye düşünüyorum günü birlik zaten bırakıp bi kaç saat sonra gidip alıcağım için problem yapmam belki çocuk çok yaramaz olucak onlar istemicek bide o var

Benim Kv eminim çok iyi bakar bebeğe bundan eminim bu konuda hiç şüphem yok ama benimkisi tamamen kıskançlık ama kıskanmamın da sebebi Kv’min ben hiç birşeyden anlamıyormuşum 17 yaşında bir gelinmişim de naçarmışım gibi davranıp bana şöyle yapacaksın böyle yapacaksın falan gibi eğitim verme çabası içerisinde olmasından dolayı Bende bu yüzden bebeğime benden başkası baksın istemiyorum

Canım zaten normal olan bu anormal olan benim ama bu benim suçum değil benim Kv ile KB bana taşıyıcı anne muamelesi yaptıkları için kıskançlık oldu bende de

En az 10 hareket diyor doktorlar..
Bu bence +-2 olabilir. Takip önemli..

Bana da bazen sakin gelirdi. Birşey yiyip dürterdim pozisyon değiştiriyor mu diye dinlerdim..
Rahatsız etmekten çekinme yani. Popo tarafından dürtüver minnoşu

Canım zaten normal olan bu anormal olan benim ama bu benim suçum değil benim Kv ile KB bana taşıyıcı anne muamelesi yaptıkları için kıskançlık oldu bende de
Ayyy sinir olurum onaaaa ben
Geçen kv dedi doğunca iyi bakılması gerekiyo fln gibi bişi dedi, bende hamilwyken şuan kilosu çok, doğuncada bakarım dedim

Sağlıklı olan bu bence. Özellikle bir sebep yoksa anneanne ve babaanneye bırakılmalı. Çocuklar için de çok iyi oluyr. Dede ve neneye bağlılıkları ilişkileri de bence çok önemli. Ben çalışıyorum annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Ama mesela ben tatilde de gönderiyorum ya da okuldan çıkar çıkmaz almıyorum. Benim de nefes almaya ihtiyacım var ve diğer türlü çok bağımlı oluyorlar o da beni bunaltıyor. Çünkü bu hayatta sadece anne değilim sonuçta. Benim ruh halim ne kadar iyiyse çocuklarıma da faydam o kadar fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…