- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.281
Hastaneden eve yollamazlarsa da ağlarım benOnu ben yaşamadım. Hiç sevmem o tarz şeyleri cunku.
Muayeneye diye gidince iyi oldu
Çünkü insan ağladıkça ağlayası geliyor
Geç saate kalırsa kızları da alıcam zaten ama muhtemelen sabahın 7 sinde burada ol diyecekleri için uykularından uyandırmam onlar uyanana kadar bebek doğar bile kısmetseOff orası var dimi bı dekeske tüm aile doğuma gitsek, birlikte kalsak, 3 kişi çıkıp 4 kişi dönsek
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne ameliyattan korkuyorum ne bebek bakmaktan tek düşündüğüm ayrılıp gitmek bir de Allah korusun ya dönemezsem korkusu gerçi sezaryan artık basit bir ameliyat gibi oldu ama işteOnu ben yaşamadım. Hiç sevmem o tarz şeyleri cunku.
Muayeneye diye gidince iyi oldu
Çünkü insan ağladıkça ağlayası geliyor
Arkadaşlar grupta ilk doğuran bi arkadaş vardı. Bebiş en son entübe durumdaydı. Ne oldu o arkadaş kaçırdım ben o arayı?
Bende şimdiden iştah falan kalmadı off gözüm dönüyordu açlıktan gece kalkıp yiyordum yoksa uyuyamıyordum şimdi 1,5 saattir aç aç yatakta dönüyom hiçte bişey yiyesim yok hatta akşam olunca diyorum oha hiçbişe yemedim bugün diye aklıma gelmiyor biraz da sıcaktan belki aslında bu ay daha çok yemem lazım bebiş büyüsün bana da kuvvet olsun diye.Midenin hamile midesi degil
Nornal insan midesi olması
Özlemişim
İstersem hic yemek yemem
38 haftalık olucak iste. Evet doktor verdi gün. Bayramdan hemen önce17 temmuz ama ayrıntılı da küçük cıkınca 21 temmuz yazmış muhtemel dogum tarihine erken degil degil mi nedense ilkinde 40 bekledim bunda da bekleyesim var gibi doktorun mu verdi tarihi
MerhabaBenim de tersti.hatta yan duruyordu . Karnimi nasil geriyordu .yayvan bir karnim vardi .yaklaşık bir 3 4 gündür rahatlamistim .meğerse dönmüş kendileri. İnşallah senin de döner. Benim 34.haftada dönmüş oluyor .
Benimki şimdilik sürpriz bir saatte olacak ama esimle tahminimiz gece sancı veya suyla baslamasi sabaha doğmuş olmasıGeç saate kalırsa kızları da alıcam zaten ama muhtemelen sabahın 7 sinde burada ol diyecekleri için uykularından uyandırmam onlar uyanana kadar bebek doğar bile kısmetse
En iyi sezeryan hikayesi sende şuan. Hayırlı ömürleri olsun kuzunun.Canım baskı ve kum torbası uygulandı ama daha ameliyathane odasındayken uygulandı.
Her şey gibi bebeğin çıkarılış anı gibi onu da dokunma hissi olarak hissediyorsun ama asla bir ağrı olmuyor.
Alttan muayene hiç olmadı sadece doktorum hasta bezimdeki kanamama baktı. Alt tarafla ilişik sondadan dolayıydı sadece :)
Sonda takılırken zaten anestezi almıştım takılırken hiçbir şey hissetmedim çıkartılırken de çok küçük bir his yaşadım anlamadım bile ne ara çıkmış
Alsancakta kime gideceksin gizem atak mıBen de Alsancak'ta bir yere gideceğim inşallah çok memnun kalırız hepimiz
İzmir baby art diye bir yer. Bakalım nasıl olacakAlsancakta kime gideceksin gizem atak mı
hayırlı olsun, en kısa sürede iyileş ayaklan inşallah.yoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Benim sonradan döndü ve baş aşağı oldu pozisyonu .ama hala ayakları yan tarafımda. Ben yine de sağa sola yatıyorumMerhababenim bebiş de yan duruyor. Soluma yatsam tepikliyor eziliyor gibi, sağıma yatsam yine aynı. Yarım yan/sırt üstü yatsam kasılmam oluyor
Uyku uyuyamaz oldum şimdiden. Yan dururken sizde durumlar nasıldı çözüm bulabildiniz mi
Ben en mükemmelim kafası. Bu sefer gelmesin dedim açık açık. 2.cidede bebeği hiç odadan çıkarmamistim. Sonrada ailemin yanına giderim biraz bakalim.Benim kayınvalide ilkinde gidip gelip vah vah mama yiyor tüh tüh emmiyor diye beni darlamıştı seninki ise gizli gizli mama vermiş nasıl kafalar bunlar ben anlamıyorum
Tabi normal doğumun saati belli olmuyor normal doğum olsa zaten götürmezdim yanımda çünkü kaç saat sürer belli olmaz çocuklar telef olurlar yanımda ve sancı çekerken görsünler istemem. Ama planlı sezaryan olunca hadi tüpleri bağlatmasıyla 1 saat sürsün zaten bebek hemen verileceği için onlar bebeğe bakmaktan beni unuturlarBenimki şimdilik sürpriz bir saatte olacak ama esimle tahminimiz gece sancı veya suyla baslamasi sabaha doğmuş olması
yaa off valla bıktım şu zihniyettenBenim kv gerçekten bekliyordu ben bebeğe bakarım diyordu, allahtan annemde kalıyor cok muhatap olmadimbebeğe bakması mama verip yanında yatırmak bende mama vermem dedikçe gizli gizli vermiş biberonla sonra eşime iki atar yaptım mama biberon çöpe attı gözünün önünde. Ay lohusalik denen dönem geldi yine aklıma
tam sol ve sağ yattığımda hareketleri çok sertken, hafif yan yatınca daha soft narin hareketlere dönüşüyor.Benim sonradan döndü ve baş aşağı oldu pozisyonu .ama hala ayakları yan tarafımda. Ben yine de sağa sola yatıyorumEzildigini sanmıyorum ya sonuçta ne pozisyonda olursa olsun ben yatınca bir yerlerine denk gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?