- 11 Şubat 2022
- 290
- 603
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.341
Bir iki ay önce KB bana çocuk biraz büyüsün onu yanıma alıcam sende bağrına taş bas dedi. İçime öyle bir oturdu ki anlatamam tüm gece uyuyamadım 2-3 gün ağladım bir anneye bağrına taş bas demek nasıl bir vicdansızlık üstelik bir bebeğimi toprağa vermişken. Böyle bebeği sanki benden çok düşünüyorlar çok önemsiyorlar sanki en çok onların bebeğiymiş gibi davranmaları beni çok sinir ediyorAyyy sinir olurum onaaaa ben
Geçen kv dedi doğunca iyi bakılması gerekiyo fln gibi bişi dedi, bende hamilwyken şuan kilosu çok, doğuncada bakarım dedim
O nasıl bir söz ya. Gerçekten böyle olsalar ben de bırakmak istemezdimBir iki ay önce KB bana çocuk biraz büyüsün onu yanıma alıcam sende bağrına taş bas dedi. İçime öyle bir oturdu ki anlatamam tüm gece uyuyamadım 2-3 gün ağladım bir anneye bağrına taş bas demek nasıl bir vicdansızlık üstelik bir bebeğimi toprağa vermişken. Böyle bebeği sanki benden çok düşünüyorlar çok önemsiyorlar sanki en çok onların bebeğiymiş gibi davranmaları beni çok sinir ediyor
Kesinlikle çok haklısın ama beni kendi halime bıraksalar bende öyle olucam ama daha hamile kaldığım ilk günden beri herkes benden daha gazla düşünüyor bebeği bu da bende aşırı bir kıskançlık oluşturuyoSağlıklı olan bu bence. Özellikle bir sebep yoksa anneanne ve babaanneye bırakılmalı. Çocuklar için de çok iyi oluyr. Dede ve neneye bağlılıkları ilişkileri de bence çok önemli. Ben çalışıyorum annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. Ama mesela ben tatilde de gönderiyorum ya da okuldan çıkar çıkmaz almıyorum. Benim de nefes almaya ihtiyacım var ve diğer türlü çok bağımlı oluyorlar o da beni bunaltıyor. Çünkü bu hayatta sadece anne değilim sonuçta. Benim ruh halim ne kadar iyiyse çocuklarıma da faydam o kadar fazla oluyor
Annene kv ye güveniyorsan ondandır canım için rahat bırakırsın. Bizim aramızda çoook kültür farkı var bir de sanki ben bir şey bilmiyormuşum gibi davranıyorlar. Üç günlükken bal vermişlerdi sen düşün. Kv çok iyi aslında ama bu olaylar yüzünden bırakmam. Annem de yurt dışında zatenYani şuanki düşüncem, annemede bırakırığ, kv bırakırımmmm , doğunca değişirmi bu fikrim bilmiyorum ama, eşimle hani özel günlerde fln yada arada dışarı çıkmak istediğimde gider bırakırım yani
Arada annelerinde nefes almaya hakkı var
Ben genelde rahat bi insanım, bundada rahat olurum diye düşünüyorumgünü birlik zaten bırakıp bi kaç saat sonra gidip alıcağım için problem yapmam belki çocuk çok yaramaz olucak onlar istemicek bide o var
Aynen canım zaten onların da torunları canlarından çok severler ama benim eş ailesiyle de aramızda kültür uçurumu var. Batı Doğu farkı felaket derecede mevcut. Onlar beni fazla batılı görüyor ben onların kültürüne uymuyorum. Onlar kendini çok bilgili görüyor ben de mütevazi olunca bilgisiz gibi davranıyorlar. O yüzden de bırakamam. Ha kendi annem burda olsa daha içim rahat bırakırdım ama o da yurt dışında maalesef.Benim Kv eminim çok iyi bakar bebeğe bundan eminim bu konuda hiç şüphem yok ama benimkisi tamamen kıskançlıkama kıskanmamın da sebebi Kv’min ben hiç birşeyden anlamıyormuşum 17 yaşında bir gelinmişim de naçarmışım gibi davranıp bana şöyle yapacaksın böyle yapacaksın falan gibi eğitim verme çabası içerisinde olmasından dolayı Bende bu yüzden bebeğime benden başkası baksın istemiyorum
Her aklıma geldiğinde ağlıyorum gün yaklaştıkça daha da ağlak oluyorum ne yapcam doğuma giderken bilmiyorumAyyyy annemde öyle diyo hep, kardeşime hamileyken, sen küçükktün o daha doğmadığı için ilk seni düşünüyodum yaa ameliyattan dönemessem çocuğum kalırsa diye demişti
Sen çok haklısın. O yüzden özel bir sebep yoksa dedim. O tavır olsaydı ben de senin gibi düşünürdümKesinlikle çok haklısın ama beni kendi halime bıraksalar bende öyle olucam ama daha hamile kaldığım ilk günden beri herkes benden daha gazla düşünüyor bebeği bu da bende aşırı bir kıskançlık oluşturuyo
Bir iki ay önce KB bana çocuk biraz büyüsün onu yanıma alıcam sende bağrına taş bas dedi. İçime öyle bir oturdu ki anlatamam tüm gece uyuyamadım 2-3 gün ağladım bir anneye bağrına taş bas demek nasıl bir vicdansızlık üstelik bir bebeğimi toprağa vermişken. Böyle bebeği sanki benden çok düşünüyorlar çok önemsiyorlar sanki en çok onların bebeğiymiş gibi davranmaları beni çok sinir ediyor
Ay o nasıl laf öyleAyyy sinir olurum onaaaa ben
Geçen kv dedi doğunca iyi bakılması gerekiyo fln gibi bişi dedi, bende hamilwyken şuan kilosu çok, doğuncada bakarım dedim
Ahhh sorma yaramı deştin kızAnnene kv ye güveniyorsan ondandır canım için rahat bırakırsın. Bizim aramızda çoook kültür farkı var bir de sanki ben bir şey bilmiyormuşum gibi davranıyorlar. Üç günlükken bal vermişlerdi sen düşün. Kv çok iyi aslında ama bu olaylar yüzünden bırakmam. Annem de yurt dışında zaten
Aynen canım zaten onların da torunları canlarından çok severler ama benim eş ailesiyle de aramızda kültür uçurumu var. Batı Doğu farkı felaket derecede mevcut. Onlar beni fazla batılı görüyor ben onların kültürüne uymuyorum. Onlar kendini çok bilgili görüyor ben de mütevazi olunca bilgisiz gibi davranıyorlar. O yüzden de bırakamam. Ha kendi annem burda olsa daha içim rahat bırakırdım ama o da yurt dışında maalesef.
Eşin bu konuda birşey demiyor mu??Bir iki ay önce KB bana çocuk biraz büyüsün onu yanıma alıcam sende bağrına taş bas dedi. İçime öyle bir oturdu ki anlatamam tüm gece uyuyamadım 2-3 gün ağladım bir anneye bağrına taş bas demek nasıl bir vicdansızlık üstelik bir bebeğimi toprağa vermişken. Böyle bebeği sanki benden çok düşünüyorlar çok önemsiyorlar sanki en çok onların bebeğiymiş gibi davranmaları beni çok sinir ediyor
Rüyanın güzelliğiAyyyy bugunde rüyamda bebeği kv bırakmıştım ben gezmeye gitmişim, eski pantolonlarımı giymişim herkes ooo göbeğin gitmiş fln diyodu
Bende seviniyodum
1 numara mı 2 numara mi aldınBu baby turco nasıl minicik ya bu kadar küçük mü oluyor bunların totosu
Kalp atışları falan normal ama değil miBen nts ye geldim bu bebek hareketsiz ya gidip gelip karnımı sallıyor hemsire su getiriyor. Canım sıkıldı.
Benim ailemde mesela tam tersi hiç umurlarında değil gibi. Tabii ki umurlarında ama abartmayı sevmiyorlar sıradan bir durum gibi karşılıyorlar üstüme gelmiyorlar kvler elime yarım kilo poşet dahi aldırtmazken kendi ailem bu kadar abartma Sakınan göze çöp batar halindeler. Eşimin ailesi de öyle olsa hiç sıkıntı olmayacakSen çok haklısın. O yüzden özel bir sebep yoksa dedim. O tavır olsaydı ben de senin gibi düşünürdüm
Geçen gittigimde güzelce yemeğimi yedim, tatlı da yedim. 1 saat dinlenip gittim, hareketleri çok iyi çıktı. Ama kızımda bunlarin aynısını da yapsam imkanı yok hareket etmezdi. Belki de bebekle ilgili bir durum, bebeğin sakinliği ile ilgiliBenim de bu aralar uzun süre hareket etmeyebiliyor. Yarın randevum var nst ye girer miyim bilmiyorum ama benimkinin de hareket etmeme ihtimali yüksek
120 tane 1 numara aldım1 numara mı 2 numara mi aldın
İlk torun mu niye bu kadar abartıyorlarBenim ailemde mesela tam tersi hiç umurlarında değil gibi. Tabii ki umurlarında ama abartmayı sevmiyorlar sıradan bir durum gibi karşılıyorlar üstüme gelmiyorlar kvler elime yarım kilo poşet dahi aldırtmazken kendi ailem bu kadar abartma Sakınan göze çöp batar halindeler. Eşimin ailesi de öyle olsa hiç sıkıntı olmayacak
Aslında çok hareketliydi ama şimdilerde azaldı. Yarın aç karna gideyim diyordum sıkıntı olur mu acabaGeçen gittigimde güzelce yemeğimi yedim, tatlı da yedim. 1 saat dinlenip gittim, hareketleri çok iyi çıktı. Ama kızımda bunlarin aynısını da yapsam imkanı yok hareket etmezdi. Belki de bebekle ilgili bir durum, bebeğin sakinliği ile ilgili
Tepkiniz gayet normal o zamanBir iki ay önce KB bana çocuk biraz büyüsün onu yanıma alıcam sende bağrına taş bas dedi. İçime öyle bir oturdu ki anlatamam tüm gece uyuyamadım 2-3 gün ağladım bir anneye bağrına taş bas demek nasıl bir vicdansızlık üstelik bir bebeğimi toprağa vermişken. Böyle bebeği sanki benden çok düşünüyorlar çok önemsiyorlar sanki en çok onların bebeğiymiş gibi davranmaları beni çok sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?