Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy sinir olurum onaaaa ben
Geçen kv dedi doğunca iyi bakılması gerekiyo fln gibi bişi dedi, bende hamilwyken şuan kilosu çok, doğuncada bakarım dedim
Bir iki ay önce KB bana çocuk biraz büyüsün onu yanıma alıcam sende bağrına taş bas dedi. İçime öyle bir oturdu ki anlatamam tüm gece uyuyamadım 2-3 gün ağladım bir anneye bağrına taş bas demek nasıl bir vicdansızlık üstelik bir bebeğimi toprağa vermişken. Böyle bebeği sanki benden çok düşünüyorlar çok önemsiyorlar sanki en çok onların bebeğiymiş gibi davranmaları beni çok sinir ediyor

O nasıl bir söz ya. Gerçekten böyle olsalar ben de bırakmak istemezdim

Kesinlikle çok haklısın ama beni kendi halime bıraksalar bende öyle olucam ama daha hamile kaldığım ilk günden beri herkes benden daha gazla düşünüyor bebeği bu da bende aşırı bir kıskançlık oluşturuyo

Annene kv ye güveniyorsan ondandır canım için rahat bırakırsın. Bizim aramızda çoook kültür farkı var bir de sanki ben bir şey bilmiyormuşum gibi davranıyorlar. Üç günlükken bal vermişlerdi sen düşün. Kv çok iyi aslında ama bu olaylar yüzünden bırakmam. Annem de yurt dışında zaten
Aynen canım zaten onların da torunları canlarından çok severler ama benim eş ailesiyle de aramızda kültür uçurumu var. Batı Doğu farkı felaket derecede mevcut. Onlar beni fazla batılı görüyor ben onların kültürüne uymuyorum. Onlar kendini çok bilgili görüyor ben de mütevazi olunca bilgisiz gibi davranıyorlar. O yüzden de bırakamam. Ha kendi annem burda olsa daha içim rahat bırakırdım ama o da yurt dışında maalesef.

Ayyyy annemde öyle diyo hep, kardeşime hamileyken, sen küçükktün o daha doğmadığı için ilk seni düşünüyodum yaa ameliyattan dönemessem çocuğum kalırsa diye demişti
Her aklıma geldiğinde ağlıyorum gün yaklaştıkça daha da ağlak oluyorum ne yapcam doğuma giderken bilmiyorum

Sen çok haklısın. O yüzden özel bir sebep yoksa dedim. O tavır olsaydı ben de senin gibi düşünürdüm

O nasıl bir laf öyle yaa. Büyükler kızdırmasa biz gençler zaten uyum sağlarız ki.

Ahhh sorma yaramı deştin kız bende mütevazi davrandıkça herkesi hoş karşılaştıkça ulan hepsi bilir kişi kesildi başıma beni hiç bişyden anlamayan naçar yeni gelin yaptılar herkes çok biliyor adete tüm aile Prof kesildi

Eşin bu konuda birşey demiyor mu??

Bana bu laf söylense ortalığı ayağa kaldırırım cahil cuhela insan söylemleri. Kendi annem babam bile karışamaz bebeğime. Bu konuda kararlı ol.

Sen çok haklısın. O yüzden özel bir sebep yoksa dedim. O tavır olsaydı ben de senin gibi düşünürdüm
Benim ailemde mesela tam tersi hiç umurlarında değil gibi. Tabii ki umurlarında ama abartmayı sevmiyorlar sıradan bir durum gibi karşılıyorlar üstüme gelmiyorlar kvler elime yarım kilo poşet dahi aldırtmazken kendi ailem bu kadar abartma Sakınan göze çöp batar halindeler. Eşimin ailesi de öyle olsa hiç sıkıntı olmayacak

Benim de bu aralar uzun süre hareket etmeyebiliyor. Yarın randevum var nst ye girer miyim bilmiyorum ama benimkinin de hareket etmeme ihtimali yüksek
Geçen gittigimde güzelce yemeğimi yedim, tatlı da yedim. 1 saat dinlenip gittim, hareketleri çok iyi çıktı. Ama kızımda bunlarin aynısını da yapsam imkanı yok hareket etmezdi. Belki de bebekle ilgili bir durum, bebeğin sakinliği ile ilgili

İlk torun mu niye bu kadar abartıyorlar

Aslında çok hareketliydi ama şimdilerde azaldı. Yarın aç karna gideyim diyordum sıkıntı olur mu acaba

Tepkiniz gayet normal o zaman ters bir şey söylemek istemiyorum ama bebeğin yüzünü bile görmese olur böyle tipler. Eşiniz umarım her şeyin bilincindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…