- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #67.301
Suyu gelip giden vardı 2 kişi mi ne, çoğu planlı doğum ama şimdiye kadar, büyük ihitimalle temmuzda başlar sancılar günüde geliceklerBizim grupta sancısı gelip , normal doğuran yok değil mi ?
Ayyyy annemde öyle diyo hep, kardeşime hamileyken, sen küçükktün o daha doğmadığı için ilk seni düşünüyodum yaa ameliyattan dönemessem çocuğum kalırsa diye demiştiBen hamile olduğumu öğrendiğimden beri ne ameliyattan korkuyorum ne bebek bakmaktan tek düşündüğüm ayrılıp gitmek bir de Allah korusun ya dönemezsem korkusu gerçi sezaryan artık basit bir ameliyat gibi oldu ama işteGerçekten bu planlı sezaryan olayında gününü bilmek planlamak falan iyi ama son 2-3 gün baya stresli oluyor.
Ay biz ailelerle nerdeyse aynı mahalledeyiz kaçarım yokBen en mükemmelim kafası. Bu sefer gelmesin dedim açık açık. 2.cidede bebeği hiç odadan çıkarmamistim. Sonrada ailemin yanına giderim biraz bakalim.
Ben doğum yaptım güzel anneler 23 üncü günümüz çok şükür herşey yolunda 35 haftada geldi oğlum. Sorunlu bir gebelik geçirdim sonu güzel oldu çok şükür sağlıklıyızdoğum yapmış anneleri tebrik ediyorum henüz doğum yapmamış anneleride sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Kuzularım Allah'a şükür herşey yolunda.
Geldi İnci Kız'ım
Spinal Sezeryan ile 11.15 te geldi.
O kadar kalabalıktı ki telefonu elime alamadım.
Ağrım 2 saat önce sadece dikiş başında ve sonunda oldu o da ağrı kesici ile geçti
Baş ağrısı olmadı çok şükür
Yürüdükçe inşallah gwcecek. Yorgunum sadece.
İşitme testi yapildi. %40 şuan dedi o da kulakta su kalmış olabilir dedi.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Biraz dinleneyim hikaye yazacağım.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözünüz aydın kızlar sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi musmutlu ömürleri olsunyoncambenim canım saat 10:30 da spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım. Kesinlikle doğum anında hiçbir şey hissetmedim ameliyat 1 saat kadar sürdü ama bebeğin çıkmasındansa dikiş faslı daha uzun sürdü diyebilirim.. bebeğim 51 cm 3040 gram olarak doğdu darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Annelik böyle canım kısmet olursa ikincide sende aynı hissedeceksin şimdi de öyle aslında mesela ben ilkte de diyordum ben ölürsem bebekte ölsün arkamda anasız kalmasın. Şimdi de bebekten önce evdekileri düşünüyorum Allah hiçbir çocuğu anasız babasız ama en çokta anasız bırakmasınAyyyy annemde öyle diyo hep, kardeşime hamileyken, sen küçükktün o daha doğmadığı için ilk seni düşünüyodum yaa ameliyattan dönemessem çocuğum kalırsa diye demişti
Ay ben instagramda böyle anne bebek videolarına bile ağlıyorum hepBen de ondan korkuyorumçok ağlarım da millet başıma toplanir diye zaten normalde de aglak bı tipim ins çok duygulanmam
Ayyyy amin inşallh cidden çok zorrrrrrAnnelik böyle canım kısmet olursa ikincide sende aynı hissedeceksin şimdi de öyle aslında mesela ben ilkte de diyordum ben ölürsem bebekte ölsün arkamda anasız kalmasın. Şimdi de bebekten önce evdekileri düşünüyorum Allah hiçbir çocuğu anasız babasız ama en çokta anasız bırakmasın
Bebeği Kv’ye bırakmak mıAyyyy bugunde rüyamda bebeği kv bırakmıştım ben gezmeye gitmişim, eski pantolonlarımı giymişim herkes ooo göbeğin gitmiş fln diyodu
Bende seviniyodum
Tatlı bişeyler yiyip öyle dene istersen bi de canımBen nts ye geldim bu bebek hareketsiz ya gidip gelip karnımı sallıyor hemsire su getiriyor. Canım sıkıldı.
Yiyiypte geldim oysaki son haftalarda boyle nedense bilmiyorumTatlı bişeyler yiyip öyle dene istersen bi de canım
Suyu nasıl bebişin? Bir de boyu kilosu fazlaysa yeri daraldığı için çok hareket edemiyor olabilirYiyiypte geldim oysaki son haftalarda boyle nedense bilmiyorum
Baş ağrısı hiç olmadı canım Allah'a şükür.Aminn canım baş ağrın filan oldu mu sonrasında?
hepinize çok teşekkür ederim.Hoş gelmiş inci tanesiadı gibi parlak bır hayatı olsunnn
Dönem dönem öyle sertlesmeler oluyor ama geçiyor yani sürekli kalmıyortam sol ve sağ yattığımda hareketleri çok sertken, hafif yan yatınca daha soft narin hareketlere dönüşüyor.
yoksa ezilmeyeceğini farkındayım aslında amaböyle olunca tereddütte kaldım.
iki bel boşluğumuz var ya çocuğum bildiğin boylu boyunca uzanmış durumda hissedebiliyorum
inşallah benimki de dönebilir sonuna kadar bu gergin karın ile naparım bilmem :))
Normaller sanki Temmuz da doğacak gibi duruyorSuyu gelip giden vardı 2 kişi mi ne, çoğu planlı doğum ama şimdiye kadar, büyük ihitimalle temmuzda başlar sancılar günüde gelicekler
Onu hic bilmiyorum canım dr bakmıyor zaten ultrasonlaSuyu nasıl bebişin? Bir de boyu kilosu fazlaysa yeri daraldığı için çok hareket edemiyor olabilir
Muz süt ceviz bunu blendirden cekiyorum isterseniz 1 hurma veya 1 tatlı kasigi bal ekliyorum ictikten 15-20 dk sonra coşuyor maşallah :) gecen öyle bir hareketlendiki nst cihazinin karina baglanan yuvarlak aparatını ters cevirdi hareketiyle masallah :)Yiyiypte geldim oysaki son haftalarda boyle nedense bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?