Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyyy annemde öyle diyo hep, kardeşime hamileyken, sen küçükktün o daha doğmadığı için ilk seni düşünüyodum yaa ameliyattan dönemessem çocuğum kalırsa diye demişti

Ben en mükemmelim kafası. Bu sefer gelmesin dedim açık açık. 2.cidede bebeği hiç odadan çıkarmamistim. Sonrada ailemin yanına giderim biraz bakalim.
Ay biz ailelerle nerdeyse aynı mahalledeyiz kaçarım yok İlk kızım mama yedi diye söylendi ikinci mamayı ağzına almadı benim süt hiç yaramadı zayıf kaldı çocuk kaynanam şimdi diyor ki bunu mamaya alıştır İşin kötüsü eşim de mamayla büyümüş yani halimden anlaması lazımken aksine ilk çocuğumda burnumdan getirdi mama içti diye. Bir de bütün mahalleyi toplayıp toplayıp getirdi başıma daha dikişim alınmadan geldiler bebek görmeye hiç yardımcı olmadı bir de o halimle misafirlere hizmet ettim falan ilk lohusalığım travmaydı resmen

Gözünüz aydın kızlar sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi musmutlu ömürleri olsun

Ayyyy annemde öyle diyo hep, kardeşime hamileyken, sen küçükktün o daha doğmadığı için ilk seni düşünüyodum yaa ameliyattan dönemessem çocuğum kalırsa diye demişti
Annelik böyle canım kısmet olursa ikincide sende aynı hissedeceksin şimdi de öyle aslında mesela ben ilkte de diyordum ben ölürsem bebekte ölsün arkamda anasız kalmasın. Şimdi de bebekten önce evdekileri düşünüyorum Allah hiçbir çocuğu anasız babasız ama en çokta anasız bırakmasın

Ben de ondan korkuyorum çok ağlarım da millet başıma toplanir diye zaten normalde de aglak bı tipim ins çok duygulanmam
Ay ben instagramda böyle anne bebek videolarına bile ağlıyorum hep acayip heyecan yapıyorum bende doğumhaneye fotoğrafçı sokmak istiyorum bebeğimi ilk gördüğüm anı ölümsüzleştirmek istiyorum. Allahım şuan bile acayip bir duygu seli var içimde

Ayyyy amin inşallh cidden çok zorrrrrr

Ayyyy bugunde rüyamda bebeği kv bırakmıştım ben gezmeye gitmişim, eski pantolonlarımı giymişim herkes ooo göbeğin gitmiş fln diyodu
Bende seviniyodum
Bebeği Kv’ye bırakmak mı ilerde ne olur bilemiyorum ama şuanda bunu aklımın ucunun kenarından bile geçiremiyorum ben bazen diyor bebeği götüremezsiniz bebeği bırakın siz nere giderseniz gidin diyordu bana acayip sinir oluyordum. Ben nereye bebeğim oraya diyodum bende şimdiden aşırı bir kıskançlık yaşıyorum elimden gelse kediler gibi doğurup saklıycam büyüyene kadar ortaya çıkarmıycam

Dönem dönem öyle sertlesmeler oluyor ama geçiyor yani sürekli kalmıyor Hele son zamanlar daha aşağı iniyor .bebeğin pozisyonu 1 günde bile değişebiliyor. Ben fark etmemiştim değiştiğini ama o ağırlık durumu belli bir düzeyde hep oluyor

Yiyiypte geldim oysaki son haftalarda boyle nedense bilmiyorum
Muz süt ceviz bunu blendirden cekiyorum isterseniz 1 hurma veya 1 tatlı kasigi bal ekliyorum ictikten 15-20 dk sonra coşuyor maşallah :) gecen öyle bir hareketlendiki nst cihazinin karina baglanan yuvarlak aparatını ters cevirdi hareketiyle masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…