Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben seninle aynıyız sanıyordum sen 1 hafta ilerdeymissin gelebilir bence yatış verip basit şeyler yapabilir bazen bebek için daha iyi oluyor. 38i doldurmuşsun yeni farkettim.
Evet 38+5im şuan sanırım, gelse fena olmaz

Doktoruma pek biz müdahale eder miyiz gelişine dedim 40olduğunda ederiz tabi dedi

Ah bende neredeyse aynı durumdayım seni merak ettim gecen nasıl geçiyor?
Benim sancılı. Pek uyuyamadım bebişin hareketlerini de takip ediyorum falan stres oldum biraz sanırım keşke kalsaydım dedim

Kızlar 2 gündür yoğun adet sancım var. Ayakta durunca oluyor yaklaşık 1 saat falan. Çatı mı genişliyor yoksa bebek aşağı baskı mı yapıyor noluyor?

Mesajlarıma bakamadım ne zaman yazmıştım ama ben 2 gün boyunca yoğun bel ve kasık ağrısı yaşadım, hala daha var kasık ağrım ara ara belime vuruyor bebeğin Ka alda ilerlemesi sebep oluyor dedi ebemiz. Bu iyi bir şey elbette. Bir de tabi sancı çıkıyor ara ara. Doğum başladı mı bilemiyorum ama yoğun yaşadığım belirti buydu ve akşamdan beri de sancım var

Onu yapıyoruz.
Sorun uyanmiyor
O zaman en azından beslendiğini biliyorsun benim kızçe de böyle olmuştu. Bende senin kadar tecrübeli de değildim yatmadık hastanede ama süreç çok uzadı, bir türlü geçmek bilmedi.

Sarılık en can sıkan şeylerden biri ama malesef kimi bebişler de böyle oluyor

İnşallah bir tık azalma vardır

Her şey yolunda olsun, doğum da olsun tabii

Aleykum selam canım gözünaydın ne güzel yavrun artık kucağında darısı biz bekleyenlere olsunsana da çok geçmiş olsun bi an önce toparlanirsin insallah

Oyyy gözün aydın canım çok şükür sağ salim aşmışsın kucağına. Doğum zaten başlı başına farklı bir durum hiç planlandığı gibi olmuyor ama sonuç güzel olmuş sen iyisin bebek iyi önemli olan o
Yiyecem o minik parmakları

Canım ben doktora goturmedim ama dün bizimkide sürekli uyudu uyanıp emmedi. Zorlaya zorlaya 5dk 10dk 15 dk ancak emmdi.v sabah biberonla verdim şimdide sagiyorum. Sagip vericem artık.

Benim bildiğim de epidural daha yeni ve daha az yan etkili bir yöntem.ikisiyle de doğum yapan tanıdıklarım oldu .spinalde başlangıçta daha çok uyuşturucu verdikleri için sonrasında baş ağrısı ihtimalin çok. İşte o başını çok sallama basın ağrır mevzusu spinalde oluyor .Ağrın varsa da gelip sana ağrı kesici yapıyorlar.
Epiduralde kendin ayarliyorsun .En azından başkasına mecbur değilsin.
Kızın ağrısı vardı. Ağrım arttı hemsireyi çağırayım falan diyene kadar ne kadar süre geçti.
Ben tamamiyle çevremdekilere göre karar verip epidural istedim

Canim öncelikle gözünaydin güzel günlerde Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah neden iki saat sonra yurumen gerek dediler onu anlamadım uyusuklugun geçmesi 6 saati buluyor zaten beni 8.saatte yürüttüler ne kum torbası hatırlıyorum ne parmaklanmak nede bastırmak hastaneye göre değişiyor desem aynı hastane dedin doktor mu farklı peki

Ayy ne güzel bir duygu artık bambaşka heyecanlar bizi bekliyor Benim de dogumum yarın sabah saatlerinde olacak ,çok heyecanlıyım
Allah analı babalı büyütsün inşallah

En son cuma gittiğimde daha kanala girmemişti. Bugün ekstra bişey olmazsa yarın gidicem bakalım ne diyecek. Bir de hareketleri biraz yavaşladı. İki gün öncesine kadar daha hızlı ve sert hareketleri vardı.

Biz de mecbur oturacağız bu evde .resmen kredi öder gibi kira ödeyeceğiz Satılık evlere baktık o kadar artmış o kadar artmış ki 600 binlik ev 1.5 ayda 1.3 milyon lira olmuş. Kimsenin derdi ne evini kiraya vermek ne de satmak .herkes enayi arama peşinde. Bilmiyorum ben arsa almaya karar verdim .Bu ev fiyatlarının kiraların gidişi gidiş değil. Ayrıca bu adamların seneye bizden 15.000 kira istemeyeceginin garantisi yok

EzgininAnnesi canımmm arada atlayarak okuyabiliyorum mesajına denk geldim...
Bizde de sarılık başladı 3. Gün kontrolünde söyledi doktor.
Kan değerimizi 2 -3 güne 1 ölçtürüyoruz.
Benimki de kesinlikle çok zor uyanıyor altını değiştirip hafif soğuk suya değmiş ıslak pamukla tampon yapıyorum uyansa da birkaç dakika uyanık kalıp tekrar uyuyor.
Gün içinde kendi iradesiyle uyanması yok denecek kadar az.
Pompa alıp sütünü şırınga ile ya da kaşık biberonla verebilirsin
(bana iki doktor da biberonu ısrarla aldırmadı )
Ben 3 saate 1 mama, saate 1 de meme ya da anne sütü veriyorum.
Şırınga ile daha çabuk içiyor kaşık biberonla 30 ml bitmesi 1 saati buluyor maalesef uyanmadığı için...
Evin içinde sürekli alarm çalıyor sürekli çiş kaka mama süt not alıyorum unutmamak için
İnşallah biran önce değerleri düşer de rahatlarız

Kiracıyiz ev sahibi gecen yılbaşı gelmeden pat zam yapmaya karar verdi neymiş kiralar artmış zarar edermiş bizi idare ederse , bi de eşime doğum ne zaman hayırlı olsun demiyor mu sanki umrunda gibi. Çocuk doğacak masraf çok bi iki aya yapsak demiş esim , resmen direk yüzüne işine gelirse demiş biliyor karnı burnunda tasinamayacagimizi .. amacı şimdi zam yapıp yılbaşında bi zam daha yapmak biliyorum ama elden bir şey gelmiyor Allah a havale ettik biz nasıl geçineceğiz bebekten sonra bi asgari ücret maaşı ile derken kiraya zam geldi ..
Bi ara gözü kararttık kenarda öyle olmasa da üç beş az taki var kredi çekelim iyi kötü ayağımızı kesen modeli iyi olmasa da arabayı da satalım ev alalım dedik ama tam o ara bi coştu evler bi bakarken 400 500 bin olan evler bi anda 1 milyon oldi şok olduk o da hayal oldu yani .. bu devirde ya varsın ya yoksun artık öyle bi döneme girdik insan düşünüyor nereye kadar böyle diye .. kiralar öyle arttı ki maaşı artık aldığımız gibi ev sahibine vereceğiz diye korkuyorum bir ay biz fatura giderler mutfak vb ne nerden para bulacağız anlamiuorum ev sahibinin umrunda mi bu adam zaten şu kadar maaş alıyor ben bu kadar kira istersem elinde 0 kalır diye .. kime ne .. Devlet in herseye olduğu gibi kira ve ev fiyatlarına da el atması lazım ama tam tersi yabancı uyruklu insanlara belli ev arsa alma şartı ile vatandaşlık veriyor tabi fiyatlar daha da artıyor bizden kime ne

En son cuma gittiğimde daha kanala girmemişti. Bugün ekstra bişey olmazsa yarın gidicem bakalım ne diyecek. Bir de hareketleri biraz yavaşladı. İki gün öncesine kadar daha hızlı ve sert hareketleri vardı.
Canim bugun doktora bi gozuk istersen, hem sanci hem hareket az diyorsun bi bakilmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…