Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım bununla ilgili aslında net bi bilgi paylaşımı olsa ? İyi öğrenmek gerek , tek sen değilsin onca bebek için sıkıntı yani bu durum, dediğin gibi imkan sağlanması gerek

Ben belki cuma arife ya perşembe götürürüm sağlık ocağına bebişi belki yapılır Biraz erkene alsaydı doktorum uğraşmıcaktım bununla

Ayyyy hakkınızda nasıl hayırlıysa o olsun artık

Oksapar ile ilgili hiç bilgim yok ama sanırım sezaryenden bir hafta önce falan ilacı bırakıyorsun.

Spinal anestezide kullanılan iğne daha ince, verilen ilaç daha az, uyuşma daha hızlı, hissiyat tamamen yok. Sezaryen doğum hızlı bittiği için spinal anestezi daha mantıklı.

Benimde annem yok 3 temmuzda gelcek

Anne önenli benim için
Ikimizinki de ayni gün geliyor benimki de 3 temmuzda gelecek. Normal dusundugum icin erken geliyor. Anneler önemli tabi. Benim hastanede erkek almiyorlar özel degil ya. Annem olmazsa kimsem yok burda sefil olurum

Canım kızım erken doğdu 10 gün hastanede kaldığı için ilk beslendikten sonraki hafta alındı ilk aşısı da bir hafta sonra yapıldı şimdi bu bebemde de ilk kanlarını ve topuk kanıni 48. saat dolduktan sonra alacaklar yeni doğan sünneti yaptıracağımiz için hemen yapılmayacak biz hastaneden çıktıktan sonra doktor bize bilgi verecek bir hafta içerisinde ilk kontrole randevu verecekler daha sonraki günlerde 30 gün içerisinde ultrasonu ve işitme testi yapılacak belki üsteki mesajda eksik yazdım

Canım bununla ilgili aslında net bi bilgi paylaşımı olsa ? İyi öğrenmek gerek , tek sen değilsin onca bebek için sıkıntı yani bu durum, dediğin gibi imkan sağlanması gerek
Kızlar topiğinize denk geldim Okuyordumda hemen size söyliyim oğlumla yaklaşık 1 hafta 10 gün hastahanede yattık oğlum 13 14 günlükken topuk kanı verdim ikinci kez bu konuda sorun olmuyor diye biliyorum

Ay çok heyecanlıyım bi hastane ve doğum serüveni başlasa hemen yazıcam, ben öyle kızlar şöyle şöyle böyle böyle doğurdum yazmam

Doğuruyoooruuuuuuuummmmmmmmfalan yazarım
Ben de seninle heyecanlandım valla sağ salim al bebişi kucağına. Hadi bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…