- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.481
10 dk. Da bir sancı olunca gidicem hemenYa okurken heyecanlanıyorum sonunda eve geldim deyince butun sihirii gidiyor yav
Neyse vakti zamani ne zamansa o zaman gelsin azda heycan iyi oluyor arada bekleyelim bakalim
Canım bununla ilgili aslında net bi bilgi paylaşımı olsa ? İyi öğrenmek gerek , tek sen değilsin onca bebek için sıkıntı yani bu durum, dediğin gibi imkan sağlanması gerekCanım yanlış anladın doğum anında alınan topuk kanı zaten alınacak , doğumdan 7 gün sonra ikinci kez sağlık ocağında kan alınıyor ya bayram giriyor araya diye alınamıyor vakit geçmiş oluyor sağlık ocağıda gidip bayram denk geliyorsa özelde verin ikinci kanı diyormuş. Devletin ücretsiz hizmeti varken parayla vermek istemiyorum. Bunun için doğum bayram zamanı kncesine denk gelenlere devlet hastaneleri çocuk acilde bu ikinci kan alimi için imkan sunulmalı bence diyorum
Benimde annem yok 3 temmuzda gelcekBen adet olamazsam veya zor olursam adacayo ic3rdim hemen olurdum. Oyüzden adacayin annem geldikten sonra deneyecegimannem gelmeden cocuk dogmasin
Insalalh o siradada açilma baslamis olur cok guzel bi dogumun olur ,acilma baslarsa epidural almayi dusnuyormusuun prenses dogum yani10 dk. Da bir sancı olunca gidicem hemen
Ben belki cuma arife ya perşembe götürürüm sağlık ocağına bebişi belki yapılırIyi maşallah bakalım bizimki kaç olacak, tansiyon ilaci ile kontrol altına alinirsa dr bayram sonuna atar mı acaba benim doğumu bilemedim
Aynen katılıyorum
Bepanten in hangisi onun da çeşidi var galiba?
Aynen ben de öyle duydum
Senin içecekleri de not aldım ama bi denemek istiyorum sallama rezene aldım ilk 3 gün icecem bakalım ablam önerdi ona fayda etmiş
O kadar süren yok rahat ol 9 ay 10 güne gelmezse 9 ay 11. Gün sezeryan olursun zaten
Bilemedim ya ben de bunu düşündüm saglik ocagi kapalı olacak ve bana gebe eğitiminde üstüne basa basa dediler asıl önemli olan ilk doğduğunda değil ikinci alınan kan mutlaka verin diye sehir hastanesi çocuk acil de falan almazlar mi acaba sağlık ocağı kapalı desek? Ben özele para vermek istemiyorum şahsen bu kan için. Devletin bize verdiği imkan varken
Devlet acilde mi canim ? Ben bize verilen ücretsiz hak varken ikinci kanı özelde paralı vermek istemiyorum açıkçası. Sağlık ocağı 4 değil 9 gün kapalı olur muhtemelen ve süre geçer bize bi ek imkan sunulmalı cidden ikinci kan alımı için
Ben mutlaka vermek istiyorum canım herkesin görüşü farklı tabi . İlk alınan kan biraz yanlış çıkabilir asıl ikinci kan emzirme üzerinden 48 saat geçtikten sonra verilen doğru çıkanmis mutlaka getirilmeli dendi ama araya da bayram giriyor bilemedim ne olacak ..şehir hastanesi çocuk acil de falan alirlar belki sağlık ocağı kapalı diye yani inşallah
Ben de aynısını dedim canım özelde 9 gün tatil hiç sanmıyorum özele gidenler rahat olsun tabi 4 gün içinde doğum olursa dr tatildeyken ona da yapacak bir şey yok şans
Ya ben bana ücretsiz imkan verilmişse gidip araya bayram girdi diye bi de bunu 9 gün yaptılar diye gidip aynı tahlili ankara gibi pahalı bir şehirde ücretli yaptırmak istemem şahsen bunun için bize imkan verilip devlet hastanesi çocuk acil de alımları bayram tatili dönemi bence . Çünkü 9 gün tatil den dolayı sağlık ocağında ikinci topuk kanı verme süresi malesef doluyor
AyyyySeeelam kızlar. Güncelleme yapmaya geldim
Geliyor gelmekte olan. Doktorum kalp atışlarını beğenmediği için yatış vericekti, nst gittim ama sancılar 60larda 80lerde 100lerde.
Doktorum yine beğenmedi kalp atışlarını ama sancı da yeterince sık olmayınca ben eve gideyim hemen gelirim dedim. İmza attık çıktık.
Sancım var takipteyim birazcık da heyecanlıyım. Eğer normal doğum olmazsa ki sıfır açılma hala, sezeryana alırım dediumarım herşey yolunda gider ve yarın doğum olur
Kız millet doğuruyo doğurdu, sen hala isim mi bulamadınDaha kıza bir isim bulamadık ben eskilerden istiyorum eşim yenilerden iki ismide kabul etmıyor üç aydır adsız diye konuşuyorum bebek alıştı
Oksapar ile ilgili hiç bilgim yok ama sanırım sezaryenden bir hafta önce falan ilacı bırakıyorsun.Aynı fikirdeyim , bi de Normal doğum için Epiduralli isteyince az da olsa açılman vs varsa yine suni sancı verilebiliyormuş ..
ben şuan itibariyle 35+6 yım bi de Oksapar’ı ne zaman kesecek ?
Plesanta yaşlanmasından sebep 37 bitiminde almak daha iyi bi karar falan dedi ..
türlü türlü işler ya ..
Tüp bebek süreci en basit işlemmiş , kurban olayım ben o sürece
Sezeryan Doğum da Spinal veya Epiduralin acaba nasıl farkı var ?
Kesin istiyorum. Kızımda alamamıştım, bunda istiyorum çok istiyorumInsalalh o siradada açilma baslamis olur cok guzel bi dogumun olur ,acilma baslarsa epidural almayi dusnuyormusuun prenses dogum yani
Ikimizinki de ayni gün geliyorBenimde annem yok 3 temmuzda gelcek
Anne önenli benim için
Yok valla adsız asagı adsız yukarı kız öyle alıştıKız millet doğuruyo doğurdu, sen hala isim mi bulamadın
Canım kızım erken doğdu 10 gün hastanede kaldığı için ilk beslendikten sonraki hafta alındı ilk aşısı da bir hafta sonra yapıldı şimdi bu bebemde de ilk kanlarını ve topuk kanıni 48. saat dolduktan sonra alacaklar yeni doğan sünneti yaptıracağımiz için hemen yapılmayacak biz hastaneden çıktıktan sonra doktor bize bilgi verecek bir hafta içerisinde ilk kontrole randevu verecekler daha sonraki günlerde 30 gün içerisinde ultrasonu ve işitme testi yapılacak belki üsteki mesajda eksik yazdımIyi maşallah bakalım bizimki kaç olacak, tansiyon ilaci ile kontrol altına alinirsa dr bayram sonuna atar mı acaba benim doğumu bilemedim
Aynen katılıyorum
Bepanten in hangisi onun da çeşidi var galiba?
Aynen ben de öyle duydum
Senin içecekleri de not aldım ama bi denemek istiyorum sallama rezene aldım ilk 3 gün icecem bakalım ablam önerdi ona fayda etmiş
O kadar süren yok rahat ol 9 ay 10 güne gelmezse 9 ay 11. Gün sezeryan olursun zaten
Bilemedim ya ben de bunu düşündüm saglik ocagi kapalı olacak ve bana gebe eğitiminde üstüne basa basa dediler asıl önemli olan ilk doğduğunda değil ikinci alınan kan mutlaka verin diye sehir hastanesi çocuk acil de falan almazlar mi acaba sağlık ocağı kapalı desek? Ben özele para vermek istemiyorum şahsen bu kan için. Devletin bize verdiği imkan varken
Devlet acilde mi canim ? Ben bize verilen ücretsiz hak varken ikinci kanı özelde paralı vermek istemiyorum açıkçası. Sağlık ocağı 4 değil 9 gün kapalı olur muhtemelen ve süre geçer bize bi ek imkan sunulmalı cidden ikinci kan alımı için
Ben mutlaka vermek istiyorum canım herkesin görüşü farklı tabi . İlk alınan kan biraz yanlış çıkabilir asıl ikinci kan emzirme üzerinden 48 saat geçtikten sonra verilen doğru çıkanmis mutlaka getirilmeli dendi ama araya da bayram giriyor bilemedim ne olacak ..şehir hastanesi çocuk acil de falan alirlar belki sağlık ocağı kapalı diye yani inşallah
Ben de aynısını dedim canım özelde 9 gün tatil hiç sanmıyorum özele gidenler rahat olsun tabi 4 gün içinde doğum olursa dr tatildeyken ona da yapacak bir şey yok şans
Ya ben bana ücretsiz imkan verilmişse gidip araya bayram girdi diye bi de bunu 9 gün yaptılar diye gidip aynı tahlili ankara gibi pahalı bir şehirde ücretli yaptırmak istemem şahsen bunun için bize imkan verilip devlet hastanesi çocuk acil de alımları bayram tatili dönemi bence . Çünkü 9 gün tatil den dolayı sağlık ocağında ikinci topuk kanı verme süresi malesef doluyor
Kızlar topiğinize denk geldim Okuyordumda hemen size söyliyim oğlumla yaklaşık 1 hafta 10 gün hastahanede yattık oğlum 13 14 günlükken topuk kanı verdim ikinci kez bu konuda sorun olmuyor diye biliyorumCanım bununla ilgili aslında net bi bilgi paylaşımı olsa ? İyi öğrenmek gerek , tek sen değilsin onca bebek için sıkıntı yani bu durum, dediğin gibi imkan sağlanması gerek
Ben de seninle heyecanlandım vallaAy çok heyecanlıyım bi hastane ve doğum serüveni başlasa hemen yazıcam, ben öyle kızlar şöyle şöyle böyle böyle doğurdum yazmam
Doğuruyoooruuuuuuuummmmmmmmfalan yazarım
Teşekkür ederiiimmmBen de seninle heyecanlandım vallasağ salim al bebişi kucağına. Hadi bakalım bekliyoruz
Teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğimAynen canım ayrıca izne ayrılmayıp çalışabilir raporu aldığım 5 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?