- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.501
Ben bunu sağlık ocağındaki hemşireye sordum. İkinci topuk kanı 5. Gün alınır ama seninki bayrama denk geleceği için tatil dönüşü verirsin çok önemli değil 5. Gün olması dedi. Zaten başka hiçbiyer de almaz topuk kanını sağlık ocakları kontrol amaçlı alıyor 1.yi teyit etmek için, 1. Yi vermiş olacağın için sıkıntı olmaz dedi.Arkadaşlar adaçayı kan basıncını yükseltir bu sebeplede tansiyonu yükseltir yazıyor ben zaten tansiyon ile baş ediyorum şuan. Yarın alacaktım vazgeçtim
Canım yanlış anladın doğum anında alınan topuk kanı zaten alınacak , doğumdan 7 gün sonra ikinci kez sağlık ocağında kan alınıyor ya bayram giriyor araya diye alınamıyor vakit geçmiş oluyor sağlık ocağıda gidip bayram denk geliyorsa özelde verin ikinci kanı diyormuş. Devletin ücretsiz hizmeti varken parayla vermek istemiyorum. Bunun için doğum bayram zamanı kncesine denk gelenlere devlet hastaneleri çocuk acilde bu ikinci kan alimi için imkan sunulmalı bence diyorum
Migde çok yanıncamı saçlı oluyodu çocukMigde yanmasindan olucem artik
Ayy miden yanıyorsa bebiş aşağı inmemiş demek kiMigde yanmasindan olucem artik
Ay kıyamambu geceki kadeh uykusuz analara gelsin
Sütümüz bol olsun dedik. Ama çocuklarımız saatinde uyanık olsun demedikSarılık değerimiz çok yüksek maalesef. Dr yagis vermek istedi ama ben 2 gün güzel beslerim toplarız diye düşündüm ama kız uyanmiyor bakalm bu gece nasıl geçecek
Öyle diyolar evetMigde çok yanıncamı saçlı oluyodu çocuköyle bişi vardı
Ben aska olan inancimi kaybettim askoMigde çok yanıncamı saçlı oluyodu çocuköyle bişi vardı
Desme yarami desme son gunlerde çok artti yanma dayanamiyorum artikAyy miden yanıyorsa bebiş aşağı inmemiş demek ki
Onu yapıyoruz.Ay kıyamamsağıp biberonla verebilsen keşke
Emmek yoruyor zor geliyor biberonla daha hızlı beslerdin..
Tahmin et daha once bahsetmistim
Ayyy canım gözün aydın çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunun sana bağışlasın. Sağlıklı hayırlı evlat olsun. Nasıl iştahla okudum sonuna kadar. Sende zahmet edip bu halde uzun uzun yazdın bize Allah razı olsun senden.Selamun aleykum kizlar herkesin güzel mesajlarini okudum hepinizden Allah razi olsun doğum yapanlar saglikli guzel gunelrde buyutsun yapacak olanlar bir cirpida sorunsuz kurtulsun insAllah
Şuan yürümek için kalktm yaziyorum sürecim biraz sarpa sardi gündüz 4 te yatis yapacaklardi daha erken alicaz erken gel diye aradilar geldik yatis yapildi damar yolu vs acildi ama benden once acil hasta olunca ben 5 bucuk altiya kaldim ameliyatta bebegimi gordukten sonra sakinlestirici istedim yaptk dediler ama asla yaptiklarni dusunmuyorum cnku bi tık bile sersemlemedim busefer tüm sürece dahil oldum ve hatirliyorum.. bebegim saglikla dogdu 2 gün once usgde 3150 gr 49 cm cikan bebis 51 cm 2850 gr dogdu beb odama ciktim karnimada bastilar alttanda parmakladilar kum torbasida koydular ilk dogumumla alakasi asla yoktu ayni hastane olmasina ragmen .. ve doktot yeme icmeyi sabah 9 da kes demesine ragmen garanti olsun diye aksamdan yemeyi icmeyi kestim ama bu bana kotu bir sekilde döndü.. sondama idrar gelmedi kucuk tuvalet akisi olmadi cok su icmeme serum yememe ragmen dogumdan iki saat sonra yurumem gerekirken 6-7 saat sonra yurumeye basldim (sonda xikmadan yurutmuyorlarmis ve belli bir seviye ustune cikmasi lazimmis idrarin) o surec korkuttu beni yoksa bir skntimi var diye ama atlaatim cok sukur suan geriye kalan bol bol yurumek ve buyuk tuvaletmerak ettiginiz baska birsey varsa sorablrsnz
Benim bebegim dogumdan snra bir kat giydi ve yeterli oldu suanlik elleri ayaklri sicak usumuyor hatta ara ara ustunu ortmeden yatiriyoruz iki kere kakasini yapti mama vermediler meme emiyor süt degil kolostrommu ne sari bisi geliyor ama cok az az bunun yetrli olacgni soylediler henuz idrar yaptgni gozlemlemedik ama hemsire yapmstr kakasina karsmistr dedi hepinizi seviyorum ve dua ettim Allahim kolay dogumlar nasip etsin
Ben buraya mesaj yazmıştımEveet kizim uyandi bakalim bu gece geri kacta uyuyacak
Çocuk 2 yaşadi sendromu da kabus gibi basladi resmen
Merak etme canım doğurunca da uyuyamıycaksınUyuyamıyorum delircem
Ne demek canim Allah senden razi olsun guzel dualarin icin tesekkur ederimAyyy canım gözün aydın çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunun sana bağışlasın. Sağlıklı hayırlı evlat olsun. Nasıl iştahla okudum sonuna kadar. Sende zahmet edip bu halde uzun uzun yazdın bize Allah razı olsun senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?