- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.661
Çok az kalmış 9 gün, her an herşey olabilir bence38+5 iz bebegin gelmeye hic niyeti yok sanırım, normal doğumu bekliyoruz
Bazı yerlerde okuyorum çünkü, o acıkınca kendi uyanır sizin uyandırmanıza gerek yok fln diyolar.. ama dediğin gibi ozman ilk 15 gün uyandırayım sonra ona bırakıyım o uyanıcak zaten illaAslında sarılık için kritik dönem ilk 15 gün. 15 günden sonra yükselmez. Bu sürede 2 saate bir emzirmek lazım. Ondan sonra 4 saat uyuyabilir demişti çocuk doktorumuz öncesinde uyandırma demişti. Ama gaz olayı başlarsa bu sefer kendileri uyanmaya başlıyor
Listeye yazdımmmm az kaldıCanım 7 temmuzda olucak kısmetse doğum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
1. Haftası gızListeye yazdımmmm az kaldıTemmuzun ikinci haftası geliyo hee bebiş
1-2-3 temmuzu ilk haftası olarsk saymışım1. Haftası gız
60-65 arasi duzenli geliyor ama acilmam yok gunluk kontrol ile haftaya kadar goturecez insallahKac çıktı sancı canım?
Valla yok, bi mucize olsında ev alalım inşBiz de mecbur oturacağız bu evde .resmen kredi öder gibi kira ödeyeceğizSatılık evlere baktık o kadar artmış o kadar artmış ki 600 binlik ev 1.5 ayda 1.3 milyon lira olmuş. Kimsenin derdi ne evini kiraya vermek ne de satmak .herkes enayi arama peşinde. Bilmiyorum ben arsa almaya karar verdim .Bu ev fiyatlarının kiraların gidişi gidiş değil. Ayrıca bu adamların seneye bizden 15.000 kira istemeyeceginin garantisi yok
Oturduğum ev icradan satılmış, isterseniz 10 bin verin yinede çıkacaksınız dedi. Şuan ayda 3000 ödüyorduk.Bulunduğun ev kaç istiyordu ki
Benimde ağrı yok ama kütlüyor hep yatakta dönerkenGünaydın ağrılı bir sabahtan merhaba kizlar gece sutekli sirt ustu donup bacaklarimi acinca olusan agriyla uyaniyorum cati agrisi mi oluyor bu kasiklarimin alt kisminde pelvis denen yerde oluyor ozellikle bacaklarimi iki yana yatirdigimda kemiklerimi kiriyorlar gibi agriyor
Çok geçmiş olsun. Tansiyon problemi yaşadığın için ben tedirgin oldum. Doktorun dediğinde kaç artı kaç olacaksın ? Senin teklif etmeyi düşündüğün tarihte kaç artı kaç olacaksın? Araya bayram girmesi biz temmuz annelerini hep böyle arafta bıraktı. Ama ben inanıyorum her ne tarihte ne şekilde olursa olsun tüm bebelerimiz sağlıkla doğacak büyüyeceklerArkadaşlar Allah a çok şükür dün tansiyon ilacını 3 e çıkardığımızdan beri iki saat arayla ölçümlerim hep iyi çıktı 8.5 i geçmedi küçük tansiyon..
Perşembe dr a söylesem de doğumu bayramdan hemen önce haftaya değil de 4 gün bayram tatili sonrası o hafta düşünsek desem diyorum kabul eder mi acaba ? Günahını almayayım sanki bayram öncesi aradan çıkartmak istedi beni ya da cidden tansiyon kaynaklı almak istedi bilmiyorum ama ilac ile kontrollü giderse bekleme teklifim mantıklı olur mu sizce bayram sonu ayın 14 u gibi falan??
Kuzum ben tüm lohusalık boyunca kullanacağım.yildizsavascisi @gocmenkizi_35 E c e kızlar doktorumla görüştüm oksoparı doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi şimdi içim rahatladı şükür ayrıca doğumdan sonra belli bir süre daha iğne kullanmaya devam edecekmişim. Sizinkiler doğumdan sonra kullandıracaklar mı bana da bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Bayram sonu 13 u falan beklemez mıymış?60-65 arasi duzenli geliyor ama acilmam yok gunluk kontrol ile haftaya kadar goturecez insallah
Amin inşallah canım. Haftaya çarşamba perşembe alirsa yani bayramdan iki gun önce falan o zaman 38 haftaya yeni girecek 37+6 ya da 38+0 olacak . Bayram tatili olan 4 gunu geçirip ayın 14 u olursa 39 hafta olacak canimÇok geçmiş olsun. Tansiyon problemi yaşadığın için ben tedirgin oldum. Doktorun dediğinde kaç artı kaç olacaksın ? Senin teklif etmeyi düşündüğün tarihte kaç artı kaç olacaksın? Araya bayram girmesi biz temmuz annelerini hep böyle arafta bıraktı. Ama ben inanıyorum her ne tarihte ne şekilde olursa olsun tüm bebelerimiz sağlıkla doğacak büyüyecekler
Bayram tatili uzatilmis malesefBayram sonu 13 u falan beklemez mıymış?
Tam net emin değilim ancak normal doğumda sulandırıcı iğne üzerinden 12 saat geçerse epidural vuruluyor, ani sezeryan a alinirsan bir gün önde kesemeden o zaman da epudural deği spinal uygulaniyormus ama tam dr a sormadım ordan burdan duydum . Ben ilk aşılama sonrası dr bana doğum sonrası 15 ila 20 gün kullanacaksın demişti ancak dogum sonrası dr kan tahlili yapıp karar verirmiş galiba göreceğiz doğum sonrası kac gun kullanacağızKuzum ben tüm lohusalık boyunca kullanacağım.
Ama ben iğneye nörolojik bir sebepten dolayı(dilimde hissettiğim uyuşma sebebiyle hastanede kaldım), tedbir amaçlı başladım. 29. haftadaydım. Normalde pıhtılaşma sorunum yok.
O yüzden belki sen daha az süre kullanırsın.
Anestezi için ne diyor? Epidural veya spinal olur muymuş?
Ani gelişen doğumlarda, iğne yeni yapılmışsa, felç ihtimalinden dolayı genel öneriyorlar diye biliyorum.
Devlette mi yapacaksin doğumu ozeller 4 gün tatil sadece 9 10 11 12 tatil 13 u iş başıBayram tatili uzatilmis malesef13 temmuz benimde günüm ama tatil o zamanda iyice sıkıntıya sokacak bizleri bu durum sanırım.
Benim devlette olcak.doktor her şekilde olur onda sıkıntı yok ama şu topuk kanı olayı kafama takılıyor.hastanede mi yaparlar 2.yide naparlar bilmiyorum.Devlette mi yapacaksin doğumu ozeller 4 gün tatil sadece 9 10 11 12 tatil 13 u iş başı
22 cuma günü oluyor ya eşim yanımda kalacağı ve haftasonu tatil olacağı için cuma olsa diyoruz hem 22.07.2022 daha yakışıklı bir tarih gibiAslan burcu olsun madem o kadar duracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?