Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim devlette olcak.doktor her şekilde olur onda sıkıntı yok ama şu topuk kanı olayı kafama takılıyor.hastanede mi yaparlar 2.yide naparlar bilmiyorum.
Ayni şeyleri düşünüyoruz hepimiz ya şu bayram arasına kalanlar olarak pufff
Perşembe dr çıkışı sağlık ocağına gidip sorcam canım illa 7 gün içinde değil de 13 gün sonra falan versek 2. Kanı sorun olur mu dicem sanırım bu ikinci kan devlet hastanesinde verilmiyor bi tek gidip özelde ücretli veriliyormuş ya da bekleyip sağlık ocağına verilir ebeye sorunca yazacağım buraya

Sor bakallim ne diyecekler meraktayim bende.

ssevilll sen nasılsın yukarıda mesajları yarım yamalak okudum başladı mı doğum

Günaydın herkese. Bugünde doğurmadik çok şükür ssevilll durumun nedir? Nasıl oldun?
Kızlar selam. Çok korkunç bir gece geçirdim uyuyamadım bol bol sancım oldu ama sabah hafiflemişti, sanki azalmış gibiydi

Şimdi hastanedeyim yine nst tabiki ne olacak merak içindeyim. Elimde bir paket şeker nst de yatıyorum ama nafile. Yatış gerçekleşecek sanırım kaçışım yok

Hadi hayırlı haberini bekliyoruz

Yatış olursa sezaryene mi alacaklar. Zaten sona gelmişsin artık doğsun da mis gibi kokla öp bizleri habersiz bırakma

Hayırlısı olsun sevil zamanı artik 2 saate yazarsın insaallah kucağımda emziriyorum diye

YouTube’ta Elçin Demirel videolarına bi bak istersen
Bakayim hemen
Sicak suyu beline ver bol bol gevşetir
Belime mi ciddi mi ben hep kasiklarima dogru tutuyordum
Sıcak suyla duş al bol bol. Direk oturma bence.
Havalarda sicak ya hic cekilmiyor kışın kaynar suyla duş aliyordum ne guzel
Benimde ağrı yok ama kütlüyor hep yatakta dönerken kırılacak o olacak eşim kursa gidecek haftaya 4gün umarım o yokken doğurmam dua edin.
Benm kuturtu cok yok ama agri cok oluyor defalarca uyandiriyor gece

Benim devlette olcak.doktor her şekilde olur onda sıkıntı yok ama şu topuk kanı olayı kafama takılıyor.hastanede mi yaparlar 2.yide naparlar bilmiyorum.
Topuk kanı için ille şu gün gelinecek diye bir kuralı yoktur bence çünkü kimi yer 3.gün diyor kimi yer haftasına diyor tatile ilk denk gelen sen değilsin bir çözümü vardır.
Ben inşallah bayramı geçiririm çünkü devlette sadece benim dr.um var nöbetçi falan kalmazsa memleketine vs giderse ne olur hiç bilmiyorum.

Kızlar tansiyon en fazla kaç olursa sorun olmuyor benim sürekli başka başka çıkıyor bir ara 14 çıktı telaşlandılar ama dinlenince düştü ama benim normalim 12-13 zaten yani. Bir de dikkat ettim hastane ve sağlık ocağı 13 ölçüyor nst deki hemşire 10-11 ölçüyor aleti mi bozuktur nedir bende çözemedim ne etkiliyor beni. Ama bebeği etkileyecek kadar kaç olursa sıkıntı?

Yani muhakkak vardır bir cozumude bilmiyoruz ya şu an nasıl olacağını kafaya takılıyor ister istemez.saglik ocağı 5. gün gelin demisdi bana önceden illa 5 mi uzuyormu suresi onuda bilmiyorum tam.tek doktor mi var hastanede tekse izin vermezler bence doktorsuz kalamazki hastane.

Nstden sonra benim de düşük çıkıyor
Normalim 11/8 ama nstden sonra 9/6 çıktı hemşire yattığım için olduğunu söyledi.

2 taneydi diğeri gitti sadece benim dr kaldı valla bayramda yokum gibi bişeyler demişti ama izin vermezler diye düşünüyorum bende. Arifeden 1 gün önce tekrar gitcem muayeneye o zaman sorcam. Tatilin son günü benim de 38. Haftam bitiyor diğerleri 38+5 te doğdular yani erken doğma sancı vs yaşamadım hatta aşağı da inmiyor hiç benim bebekler ama insan bilemiyor inşallah bu da erken gelmez bayramı geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…