- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.681
Ayni şeyleri düşünüyoruz hepimiz ya şu bayram arasına kalanlar olarak pufffBenim devlette olcak.doktor her şekilde olur onda sıkıntı yok ama şu topuk kanı olayı kafama takılıyor.hastanede mi yaparlar 2.yide naparlar bilmiyorum.
Ne yapalimm Merve hikaye mi uyduralim mahidevran gibiBu topigin heycanı meycanı yoook
B- - - - -- - ........ yokkk(tekrar)
Sor bakallim ne diyecekler meraktayim bende.Ayni şeyleri düşünüyoruz hepimiz ya şu bayram arasına kalanlar olarak pufff
Perşembe dr çıkışı sağlık ocağına gidip sorcam canım illa 7 gün içinde değil de 13 gün sonra falan versek 2. Kanı sorun olur mu dicem sanırım bu ikinci kan devlet hastanesinde verilmiyor bi tek gidip özelde ücretli veriliyormuş ya da bekleyip sağlık ocağına verilir ebeye sorunca yazacağım buraya
ssevilll yok mu bisey
ssevilll sen nasılsın yukarıda mesajları yarım yamalak okudum başladı mı doğum
Kızlar selam. Çok korkunç bir gece geçirdim uyuyamadım bol bol sancım oldu ama sabah hafiflemişti, sanki azalmış gibiydi
Cinsiyet yorumu yapar mısınız lütfen
Hadi hayırlı haberini bekliyoruzKızlar selam. Çok korkunç bir gece geçirdim uyuyamadım bol bol sancım oldu ama sabah hafiflemişti, sanki azalmış gibiydi
Şimdi hastanedeyim yine nst tabiki ne olacak merak içindeyim. Elimde bir paket şeker nst de yatıyorum ama nafile. Yatış gerçekleşecek sanırım kaçışım yok
Yatış olursa sezaryene mi alacaklar. Zaten sona gelmişsin artık doğsun da mis gibi kokla öpKızlar selam. Çok korkunç bir gece geçirdim uyuyamadım bol bol sancım oldu ama sabah hafiflemişti, sanki azalmış gibiydi
Şimdi hastanedeyim yine nst tabiki ne olacak merak içindeyim. Elimde bir paket şeker nst de yatıyorum ama nafile. Yatış gerçekleşecek sanırım kaçışım yok
Hayırlısı olsun sevil zamanı artikKızlar selam. Çok korkunç bir gece geçirdim uyuyamadım bol bol sancım oldu ama sabah hafiflemişti, sanki azalmış gibiydi
Bakayim hemenYouTube’ta Elçin Demirel videolarına bi bak istersen
Belime mi ciddi mi ben hep kasiklarima dogru tutuyordumSicak suyu beline ver bol bol gevşetir
Havalarda sicak ya hic cekilmiyor kışın kaynar suyla duş aliyordum ne guzelSıcak suyla duş al bol bol. Direk oturma bence.
Benm kuturtu cok yok ama agri cok oluyor defalarca uyandiriyor geceBenimde ağrı yok ama kütlüyor hep yatakta dönerkenkırılacak o olacak eşim kursa gidecek haftaya 4gün umarım o yokken doğurmam dua edin.
Topuk kanı için ille şu gün gelinecek diye bir kuralı yoktur bence çünkü kimi yer 3.gün diyor kimi yer haftasına diyor tatile ilk denk gelen sen değilsin bir çözümü vardır.Benim devlette olcak.doktor her şekilde olur onda sıkıntı yok ama şu topuk kanı olayı kafama takılıyor.hastanede mi yaparlar 2.yide naparlar bilmiyorum.
İğne kullananlar olarak doğumdan 2 gün önceye kadar devam edeceğiz gibi görünüyor.Coraspini 100mg kullananlar veya kan sulandırı kaçıncı hafta bıraktınız randevu cumaya daha devam ediyorum
Yani muhakkak vardır bir cozumude bilmiyoruz ya şu an nasıl olacağını kafaya takılıyor ister istemez.saglik ocağı 5. gün gelin demisdi bana önceden illa 5 mi uzuyormu suresi onuda bilmiyorum tam.tek doktor mi var hastanedeTopuk kanı için ille şu gün gelinecek diye bir kuralı yoktur bence çünkü kimi yer 3.gün diyor kimi yer haftasına diyor tatile ilk denk gelen sen değilsin bir çözümü vardır.
Ben inşallah bayramı geçiririm çünkü devlette sadece benim dr.um var nöbetçi falan kalmazsa memleketine vs giderse ne olur hiç bilmiyorum.
Ben 2 gece için 10 tane koydum gerekirse eşim gelip evden alır ev yakın.Ya bu ne elim kadar
Hastaneye kaç tane bez götüreceksiniz kızlar?
15 koyacağım çantaya az mı? Eki Görüntüle 3090800
Coraspirin 35. Haftada kesildi . Oksapara devam sezeryansa 48 saat önce , normal doğumsa epidural olacaksa 12 saat önce kesilmesi öneriliyorCoraspini 100mg kullananlar veya kan sulandırı kaçıncı hafta bıraktınız randevu cumaya daha devam ediyorum
Nstden sonra benim de düşük çıkıyorKızlar tansiyon en fazla kaç olursa sorun olmuyor benim sürekli başka başka çıkıyor bir ara 14 çıktı telaşlandılar ama dinlenince düştü ama benim normalim 12-13 zaten yani. Bir de dikkat ettim hastane ve sağlık ocağı 13 ölçüyor nst deki hemşire 10-11 ölçüyor aleti mi bozuktur nedir bende çözemedim ne etkiliyor beni. Ama bebeği etkileyecek kadar kaç olursa sıkıntı?
2 taneydi diğeri gitti sadece benim dr kaldı valla bayramda yokum gibi bişeyler demişti ama izin vermezler diye düşünüyorum bende. Arifeden 1 gün önce tekrar gitcem muayeneye o zaman sorcam. Tatilin son günü benim de 38. Haftam bitiyor diğerleri 38+5 te doğdular yani erken doğma sancı vs yaşamadım hatta aşağı da inmiyor hiç benim bebekler ama insan bilemiyor inşallah bu da erken gelmez bayramı geçiririm.Yani muhakkak vardır bir cozumude bilmiyoruz ya şu an nasıl olacağını kafaya takılıyor ister istemez.saglik ocağı 5. gün gelin demisdi bana önceden illa 5 mi uzuyormu suresi onuda bilmiyorum tam.tek doktor mi var hastanedetekse izin vermezler bence doktorsuz kalamazki hastane.
Ben de daha fazla almayayım o zaman. Bizim de baya yakın eve hastane.Ben 2 gece için 10 tane koydum gerekirse eşim gelip evden alır ev yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?