Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nstden sonra benim de düşük çıkıyor
Normalim 11/8 ama nstden sonra 9/6 çıktı hemşire yattığım için olduğunu söyledi.
Nst ye başlarken yattığım gibi ölçüyor ama yatar pozisyondan mı bilemiyorum. Hastanedeki 13 e fazla diyor sağlık ocağındaki iyi dedi bende anlamadım.

Sen yine sor tabi ne olur ne olmaz diye ama muhakkak bir çözümü vardır bence izin alamaz bayramda tek doktorsa.yada yerine başkasını geçireceklerdir falan.zaten gününde dolmuyor atlatırsın hayırlısıyla bence

İnşallah durup durup bayramda gelmesin de Bu seferki daha zorluyor beni daha hareketli falan bekleyemicek gibi geliyor ama bekler inşallah.

Evet maalesef artik hersey zorlasti iyice zaten gecen hafta carsamba viktim hastaneden bu hafta carsamba gitmis olurum tam 1 hafta olur dilegim bir sonraki kontrole gerek kalmadan dogurmak
İnşallah ama bence bu konuyu kafana takma biraz rahatlamayı denesen belki de gelecek. Kaslarının bedenin gevşemesi lazım sen stres yaptıkça kasıyorsun kendini. Bol bol yürü ve squat yap bakalım biraz esneme gevşeme hareketleri biraz bebişinle konuş
Onlar bende de var ama hazırlık ağrısı. Hatta 2.cide anlamadım hazırlık ağrısımı doğum ağrısımı diye o yüzden. düzene girince anladım.
Ay inşallah su gibi doğumun olur yine ebe de öyle söyledi güzel şeyler bunlar doğum başladığında güzel ilerleyecek demek dedi

İnsallah durup durup bayramda gelmesin de Bu seferki daha zorluyor beni daha hareketli falan bekleyemicek gibi geliyor ama bekler inşallah.
Gelmez gelmez hareketli iyidir diyolar hareketsizlesince daha çok şüphelenmek gerek.benimkide çok hareketli bu aralar yeri daraldikca beni darliyor galiba anlamadım

Gelmez gelmez hareketli iyidir diyolar hareketsizlesince daha çok şüphelenmek gerek.benimkide çok hareketli bu aralar yeri daraldikca beni darliyor galiba anlamadım
Benim diğerleri çok sakinlerdi bu sürekli ittiriyor falan tabi eskiye nazaran biraz yeri daraldı ama yine de değişik işte doğunca da böyle olurlarsa yandık

Evet surekli aklimda dogurmak var ondan galiba kaldi icimde cocuk diye dertleniyorum

Benim diğerleri çok sakinlerdi bu sürekli ittiriyor falan tabi eskiye nazaran biraz yeri daraldı ama yine de değişik işte doğunca da böyle olurlarsa yandık
Diğerleri doğunca nasillardi peki benimkide sakin sakin geldi son ay kudurdu canı sıkılıyor herhalde artık içerde

13 sınır gibi düşün. 13 den sonra telaş başlıyor. 14 15 se sıkıntı olarak görülüyor

Arkadaşlar sleepy pek iyi yorumu yok diye baby turco olacağım 3 numara , bi alana ikincisi bir tl kampanyası ile ama kaç tane alayım 3 numara bez kaç adet ideal olur???
Kız diyoz yaa bebekden bebeğe değişiyo bazılarına sleppy bazılarına baby turca, bazıları prima , bazılarına molfiks iyi geliyo , artık onu sen kullana kullana öğrencen neyin iyi geldiğini Ama 3 numara çok kullanıyomuş ona göre allll bence

Yok kuzum sayı soruyorum kaç tane alayım diye 102 li ve 68 li var . Çırtçırtlı alacağım Kilot bez istemiyorum. 68 alırsam 136 adet bez oluyor. 102 alırsam 204 bez oluyor ?? Surrender 204 bez çok olur mu 3 numara için?? Ben hiç bilmiyorum 3 numara bez ne kadar gider bir de baby turco 3 numara boyu falan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…