- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.701
Nst ye başlarken yattığım gibi ölçüyor ama yatar pozisyondan mı bilemiyorum. Hastanedeki 13 e fazla diyor sağlık ocağındaki iyi dedi bende anlamadım.Nstden sonra benim de düşük çıkıyor
Normalim 11/8 ama nstden sonra 9/6 çıktı hemşire yattığım için olduğunu söyledi.
Şuanda perşembeyi bile beklemesi mucize olur dedi doktorum bakalım artık nasipBayram sonu 13 u falan beklemez mıymış?
Sen yine sor tabi ne olur ne olmaz diye ama muhakkak bir çözümü vardır bence izin alamaz bayramda tek doktorsa.yada yerine başkasını geçireceklerdir falan.zaten gününde dolmuyor atlatırsın hayırlısıyla bence2 taneydi diğeri gitti sadece benim dr kaldı valla bayramda yokum gibi bişeyler demişti ama izin vermezler diye düşünüyorum bende. Arifeden 1 gün önce tekrar gitcem muayeneye o zaman sorcam. Tatilin son günü benim de 38. Haftam bitiyor diğerleri 38+5 te doğdular yani erken doğma sancı vs yaşamadım hatta aşağı da inmiyor hiç benim bebekler ama insan bilemiyor inşallah bu da erken gelmez bayramı geçiririm.
İlk günler pek çiş kaka yapmıyorlar zaten günde 5 bez idare eder gibi geldi ama yeni doğum yapanlar daha iyi bilir ben unuttumBen de daha fazla almayayım o zaman. Bizim de baya yakın eve hastane.
İnşallah durup durup bayramda gelmesin deSen yine sor tabi ne olur ne olmaz diye ama muhakkak bir çözümü vardır bence izin alamaz bayramda tek doktorsa.yada yerine başkasını geçireceklerdir falan.zaten gününde dolmuyor atlatırsın hayırlısıyla bence
İnşallah ama bence bu konuyu kafana takma biraz rahatlamayı denesen belki de gelecek. Kaslarının bedenin gevşemesi lazım sen stres yaptıkça kasıyorsun kendini. Bol bol yürü ve squat yap bakalım biraz esneme gevşeme hareketleri biraz bebişinle konuşEvet maalesef artik hersey zorlasti iyice zaten gecen hafta carsamba viktim hastaneden bu hafta carsamba gitmis olurum tam 1 hafta olur dilegim bir sonraki kontrole gerek kalmadan dogurmak
Ay inşallah su gibi doğumun olur yineOnlar bende de var ama hazırlık ağrısı. Hatta 2.cide anlamadım hazırlık ağrısımı doğum ağrısımı diye o yüzden. düzene girince anladım.
Gelmez gelmezİnsallah durup durup bayramda gelmesin deBu seferki daha zorluyor beni daha hareketli falan bekleyemicek gibi geliyor ama bekler inşallah.
Ben 10 tane koydum ebe bana 5 dedi. Ama hastane veriyor benim bir de yetmezse alınadabilir eczaneden. Ona rağmen iki katı koydum bence 15 yeter de artar bile.Ya bu ne elim kadar
Hastaneye kaç tane bez götüreceksiniz kızlar?
15 koyacağım çantaya az mı? Eki Görüntüle 3090800
Benim diğerleri çok sakinlerdi bu sürekli ittiriyor falan tabi eskiye nazaran biraz yeri daraldı ama yine de değişik işte doğunca da böyle olurlarsa yandıkGelmez gelmezhareketli iyidir diyolar hareketsizlesince daha çok şüphelenmek gerek.benimkide çok hareketli bu aralar yeri daraldikca beni darliyor galiba anlamadım
Evet surekli aklimda dogurmak var ondan galibaİnşallah ama bence bu konuyu kafana takma biraz rahatlamayı denesen belki de gelecek. Kaslarının bedenin gevşemesi lazım sen stres yaptıkça kasıyorsun kendini. Bol bol yürü ve squat yap bakalım biraz esneme gevşeme hareketleri biraz bebişinle konuş
Ay inşallah su gibi doğumun olur yineebe de öyle söyledi güzel şeyler bunlar doğum başladığında güzel ilerleyecek demek dedi
Diğerleri doğunca nasillardi pekiBenim diğerleri çok sakinlerdi bu sürekli ittiriyor falan tabi eskiye nazaran biraz yeri daraldı ama yine de değişik işte doğunca da böyle olurlarsa yandık
13 sınır gibi düşün. 13 den sonra telaş başlıyor. 14 15 se sıkıntı olarak görülüyorKızlar tansiyon en fazla kaç olursa sorun olmuyor benim sürekli başka başka çıkıyor bir ara 14 çıktı telaşlandılar ama dinlenince düştü ama benim normalim 12-13 zaten yani. Bir de dikkat ettim hastane ve sağlık ocağı 13 ölçüyor nst deki hemşire 10-11 ölçüyor aleti mi bozuktur nedir bende çözemedim ne etkiliyor beni. Ama bebeği etkileyecek kadar kaç olursa sıkıntı?
Daha 10 günün var kalmadı kalmadı gününe çok varEvet surekli aklimda dogurmak var ondan galibakaldi icimde cocuk diye dertleniyorum
Kız diyoz yaa bebekden bebeğe değişiyo bazılarına sleppy bazılarına baby turca, bazıları prima , bazılarına molfiks iyi geliyo , artık onu sen kullana kullana öğrencen neyin iyi geldiğiniArkadaşlar sleepy pek iyi yorumu yok diye baby turco olacağım 3 numara , bi alana ikincisi bir tl kampanyası ile ama kaç tane alayım 3 numara bez kaç adet ideal olur???
Yok kuzum sayı soruyorum kaç tane alayım diyeKız diyoz yaa bebekden bebeğe değişiyo bazılarına sleppy bazılarına baby turca, bazıları prima , bazılarına molfiks iyi geliyo , artık onu sen kullana kullana öğrencen neyin iyi geldiğiniAma 3 numara çok kullanıyomuş ona göre allll bence
Kaçlı var ben geçen 2. Si 1 tl ye aldımYok kuzum sayı soruyorum kaç tane alayım diye
İkisi de çok sakin ve uykucuydular bu da öyle olsa çok iyi olacak ama gözüm korkuyorDiğerleri doğunca nasillardi pekibenimkide sakin sakin geldi son ay kudurdu canı sıkılıyor herhalde artık içerde
Sağol cnm13 sınır gibi düşün. 13 den sonra telaş başlıyor. 14 15 se sıkıntı olarak görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?