- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.741
Atttt kötüü düşünceleri , bak haziran annelerndeki biri en son 2 gün önce doğum yaptı, tam gününde gelmiş, hiç bişi olammışKiz 10 gunu gecerse diye korkuyorum bayrama denk geliyor kontrole gidemicem cocuk kakasini yese kordon dolansa haberim olmicak herseyi gectim bayram sonuna suni vericekler korkuyorum dolayisiyla
Bizimde muhtemelen sezaryan saatine göre bir saat verir ona göre yaparız iğneyi. Evet canım doktorum bana doğumdan sonra da 2 hafta kullanacağımı söyledi.yildizsavascisi G gocmenkizi_35 @LorenaEce kızlar doktorumla görüştüm oksoparı doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi şimdi içim rahatladı şükür ayrıca doğumdan sonra belli bir süre daha iğne kullanmaya devam edecekmişim. Sizinkiler doğumdan sonra kullandıracaklar mı bana da bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Çok haklısın ben de aynı fikirdeyim ama denk gelmişken alayım dedim.. 204 adet değil de 136 adet alayım o zaman sızdırma Pişik ihtimaline karşıYa benim uyarım bebeğe pişik yaparsa sızarsa vs pişman olma elinde kalmasın diye ama her türlü kullanırım sık değiştiririm dersen 204 lü de olur
Ay evett gerçekten öylesenin doğumunu heyecanla bekliyorum, ikimiz de 2020 ağustos annelerindeniz yanlış hatırlamıyorsam. hamile kalmak istediğimi bebeğimin küçük olmasından endişe duyduğumu yazdığımda beni yüreklendirmiştin. şimdi de ssvd yapacaksın diye okudum, yanlış anlamadıysam. Ben de 23 ay arayla ssvd istiyorum inşallah. çok benzer noktamız var :)
Hadi hayirlisi bakalim hissediyorum cok az kaldiAtttt kötüü düşünceleri , bak haziran annelerndeki biri en son 2 gün önce doğum yaptı, tam gününde gelmiş, hiç bişi olammışBiraz zorlanmış amaaa iyi düşün iyi olsunnn..
Yaa zaten çok güzel heyecanlarSabirsizliktan oluyor hep bunlarkokusunu gulusunu kime benzedigini falan cok merk ediyorum artık kocaman bir bebek heyecani var evde o sebep oluyor haklisin sakinlesmem lazim
Rahat ol Merve salHadi hayirlisi bakalim hissediyorum cok az kaldi40 i bulmicak insallah
Bende çok heyecanlıyım muhtemelen doğurup tekrar içime sokasım gelecek sevgi patlamasindanYaa zaten çok güzel heyecanlaraynı meraklar bende de var ama ilki gibi sabırsız olmuyor insan galiba o kadar iyi anlıyorum ki seni
74 adet 1 numara molfix2 numarayı hangi marka almıştınnn. Ordan belli olur zaten memnun olup olmamanİnşallah bezler elimizde patlamaz
Ahh ahh evetYaa zaten çok güzel heyecanlaraynı meraklar bende de var ama ilki gibi sabırsız olmuyor insan galiba o kadar iyi anlıyorum ki seni
Bizde molfix pişik yapmıştı74 adet 1 numara molfix
224 adet 2 numara molfix aldım
Şimdide 204 değil de sizdirma pisik ihtimaline karsi toplam 136 adet 1 tl kampanyasından 3 numara baby turco alayım diyorum
Benim 2 pakedi 265 gibi bir fiyattı yanılmıyorsam. Bunlar bitince veya biraz daha büyüyünce aktif bebeğe devam. Primanın artısı sık değiştirme istemiyordu gece tak sabaha kadar idare ediyordu ama kalite hala aynı mı bilemiyorum sızdırıyor diyenler de oluyor. Etrafımda da bebekli 2 insan var biri premium care kullanıyor çocuk 2,5 yaşında hala devam diğeri sleepy. Sleepy lastiğini koparıyor çocuk ne zaman çiş yapsa üstüne çıkıyor her çiş yapışında hem bez hem üst baş değiştiriyor o zaman bir karı yok bence günde 5 bez yerine 10 bez olacak gece de huzursuzlanacak sürekli üst değiştirmekte mesele. Ama çok memnun olanlar da var işte bilemiyoruz mesela bim in bezine de çok iyi diyenler var deneye deneye görcez gerekirse.Bende senin gibi bir paket 60 bir paket 70 1 ve 2 numara aldim. Belki ilk 3 ayi tamamlarim beyaz paketle. Sonrada aktif bebekle devam ederim muhtemelen. Ama çok oldu alalı benimde şuan asla alamam o fiyata.
Abooowww
Biz tadını çıkaralım daha doğurmıcaz bu sonBende çok heyecanlıyım muhtemelen doğurup tekrar içime sokasım gelecek sevgi patlamasindan
İlk dogumun bulacak 40 ıHadi hayirlisi bakalim hissediyorum cok az kaldi40 i bulmicak insallah
Haber mi verdi gıNau nau39+ larda gelcek biliyorum
Kalan 3 tanesi de erkekmiş bideNe yapalimm Merve hikaye mi uyduralim mahidevran gibibenim bebek aslında dördüzmüs 3 u saklanmış icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?