Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kiz 10 gunu gecerse diye korkuyorum bayrama denk geliyor kontrole gidemicem cocuk kakasini yese kordon dolansa haberim olmicak herseyi gectim bayram sonuna suni vericekler korkuyorum dolayisiyla
Atttt kötüü düşünceleri , bak haziran annelerndeki biri en son 2 gün önce doğum yaptı, tam gününde gelmiş, hiç bişi olammış Biraz zorlanmış amaaa iyi düşün iyi olsunnn..

Bizimde muhtemelen sezaryan saatine göre bir saat verir ona göre yaparız iğneyi. Evet canım doktorum bana doğumdan sonra da 2 hafta kullanacağımı söyledi.

Ya benim uyarım bebeğe pişik yaparsa sızarsa vs pişman olma elinde kalmasın diye ama her türlü kullanırım sık değiştiririm dersen 204 lü de olur
Çok haklısın ben de aynı fikirdeyim ama denk gelmişken alayım dedim.. 204 adet değil de 136 adet alayım o zaman sızdırma Pişik ihtimaline karşı

Ay evett gerçekten öyle hatırlıyorum ben de hem ağustos grubundan hem de gebelik düşünenler grubundan konuşmuştuk şimdi de ssvd. İnşallah güzel doğumlarımız olur gönlümüze göre hemen ayaklanırız da bebeklerimizle ilgilenebiliriz. Bizim yatma lüksümüz yok çocuklarımız çok küçük

Atttt kötüü düşünceleri , bak haziran annelerndeki biri en son 2 gün önce doğum yaptı, tam gününde gelmiş, hiç bişi olammış Biraz zorlanmış amaaa iyi düşün iyi olsunnn..
Hadi hayirlisi bakalim hissediyorum cok az kaldi 40 i bulmicak insallah

Sabirsizliktan oluyor hep bunlar kokusunu gulusunu kime benzedigini falan cok merk ediyorum artık kocaman bir bebek heyecani var evde o sebep oluyor haklisin sakinlesmem lazim
Yaa zaten çok güzel heyecanlar aynı meraklar bende de var ama ilki gibi sabırsız olmuyor insan galiba o kadar iyi anlıyorum ki seni

2 numarayı hangi marka almıştınnn. Ordan belli olur zaten memnun olup olmaman İnşallah bezler elimizde patlamaz
74 adet 1 numara molfix
224 adet 2 numara molfix aldım
Şimdide 204 değil de sizdirma pisik ihtimaline karsi toplam 136 adet 1 tl kampanyasından 3 numara baby turco alayım diyorum

Bende senin gibi bir paket 60 bir paket 70 1 ve 2 numara aldim. Belki ilk 3 ayi tamamlarim beyaz paketle. Sonrada aktif bebekle devam ederim muhtemelen. Ama çok oldu alalı benimde şuan asla alamam o fiyata.
Benim 2 pakedi 265 gibi bir fiyattı yanılmıyorsam. Bunlar bitince veya biraz daha büyüyünce aktif bebeğe devam. Primanın artısı sık değiştirme istemiyordu gece tak sabaha kadar idare ediyordu ama kalite hala aynı mı bilemiyorum sızdırıyor diyenler de oluyor. Etrafımda da bebekli 2 insan var biri premium care kullanıyor çocuk 2,5 yaşında hala devam diğeri sleepy. Sleepy lastiğini koparıyor çocuk ne zaman çiş yapsa üstüne çıkıyor her çiş yapışında hem bez hem üst baş değiştiriyor o zaman bir karı yok bence günde 5 bez yerine 10 bez olacak gece de huzursuzlanacak sürekli üst değiştirmekte mesele. Ama çok memnun olanlar da var işte bilemiyoruz mesela bim in bezine de çok iyi diyenler var deneye deneye görcez gerekirse.

Abooowww Ben daha o arabayı çatıdan indirtip e bebekte kurdurtcam Yalnız geçende hepsiburada da mı ne 1600-1700 gibi bir fiyata düşmüştü nasıl oldu öyle bilmem belki teşhirleri gönderdiler veya siparişleri iptal etmiş bile olabilirler sanmıyorum çünkü vereceklerini o paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…