Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
@
136 tane seninkide iyiymiş buysa yildizsavascisi
Yok Kilot bez değil cirtcirtli alcam ben 68 li alırsam 68+68 = 136 adet bez 158 ₺ ediyor
102 alırsam 102+102=204 adet bez 238 tl ediuor

Arkadaşlar sleepy pek iyi yorumu yok diye baby turco olacağım 3 numara , bi alana ikincisi bir tl kampanyası ile ama kaç tane alayım 3 numara bez kaç adet ideal olur???
Canım sen hiç aldın mı önceden var mı elinde yani? Eğer ilk zamanlar için alacaksan 2 no al ama fazla alma. Önceden aldıysan bence hiç alma önce bir dene memnun kalmazsan başka marka alırsın. 2.si 1 tl kampanyası sık sık oluyor nasılsa.

2 numara molfix aldım canım 224 tane var elimde o yüzden 3 numara alayım diyorum baby turco

2 numara molfix aldım canım 224 tane var elimde o yüzden 3 numara alayım diyorum baby turco
Sen bilirsin ama bilmediğin bir markayı çok fazla stoklama derim memnun kalmazsan elinde kalır. Aldığın 224 tane seni uzun süre götürür zaten.

Ben mesela prima premium care aldım 70 tane 1 no 60 tane 2 no birlikteydi başka da almadım stoklamadım çünkü en iyisi de olsa emin olamıyorum memnun kalır mıyım bebeğe kaç no olur vs o yüzden gelişimine göre alırsın bence.

Evet surekli aklimda dogurmak var ondan galiba kaldi icimde cocuk diye dertleniyorum
Heh işte bahsettiğim şey tam olarak bu bak hep aklında doğurmak var düşünmemeye çalış yani şunu getir aklına öyle ya d aböyle zaten günün bitiyor en doğru zamanda bir anda gelcek kafanı dağıt biraz

Sen bilirsin ama bilmediğin bir markayı çok fazla stoklama derim memnun kalmazsan elinde kalır. Aldığın 224 tane seni uzun süre götürür zaten.
O zaman hazır denk gelmişken 204 adet değil de 136 adet bez alayım canım hem cok olmaz sürekli 1 tl kampanyası olur ama her gün de beze zam geliyo

Aslında 2 no aldıktan sonra ben de kesin kararlıyım 3 no almicam bebek gelişimi kilosuna falan göre hareket edicem demiştim ama beze sürekli zam geliyor 1 tl kampanyası da olsa bi ay sonra fiyat degisiyo diye 3 numara da alıp koysam mi diyorum kenara off ne bileyim Türkiye de nefes alırken bile zam geliyor herseye

senin doğumunu heyecanla bekliyorum, ikimiz de 2020 ağustos annelerindeniz yanlış hatırlamıyorsam. hamile kalmak istediğimi bebeğimin küçük olmasından endişe duyduğumu yazdığımda beni yüreklendirmiştin. şimdi de ssvd yapacaksın diye okudum, yanlış anlamadıysam. Ben de 23 ay arayla ssvd istiyorum inşallah. çok benzer noktamız var :)

Haklısın sürekli fiyat artıyor bende diğerlerinde prima kullandım bildiğim marka deyip aldım aylar önce şimdi o fiyata bulamam ama paket bitince prima aktif bebeğe geçicem diğer markaları hiç bilmiyorum çünkü.

@

Yok Kilot bez değil cirtcirtli alcam ben 68 li alırsam 68+68 = 136 adet bez 158 ₺ ediyor
102 alırsam 102+102=204 adet bez 238 tl ediuor
Yanlızzz almış olsam nasılda yanlış alıcam heeeee hiç bakmıyorum kilot bez olduğuna direk beze bakmışımmmm.. bence çok iyi allll 3 numara 102 olanı çok gidiyo fiyatı iyiye geliyo baya

Bende senin gibi bir paket 60 bir paket 70 1 ve 2 numara aldim. Belki ilk 3 ayi tamamlarim beyaz paketle. Sonrada aktif bebekle devam ederim muhtemelen. Ama çok oldu alalı benimde şuan asla alamam o fiyata.

O zaman hazır denk gelmişken 204 adet değil de 136 adet bez alayım canım hem cok olmaz sürekli 1 tl kampanyası olur ama her gün de beze zam geliyo
Ya benim uyarım bebeğe pişik yaparsa sızarsa vs pişman olma elinde kalmasın diye ama her türlü kullanırım sık değiştiririm dersen 204 lü de olur

Yanlızzz almış olsam nasılda yanlış alıcam heeeee hiç bakmıyorum kilot bez olduğuna direk beze bakmışımmmm.. bence çok iyi allll 3 numara 102 olanı çok gidiyo fiyatı iyiye geliyo baya
Memnun kalmazsam diye 68 li olandandan alayım diyorum kuzum ikincisi 1 tl ile toplam 136 bez . 204 bez belki memnun kalmam Pişik falan olur elimde kalır mantıklı mi

Daha 10 günün var kalmadı kalmadı gününe çok var
Kiz 10 gunu gecerse diye korkuyorum bayrama denk geliyor kontrole gidemicem cocuk kakasini yese kordon dolansa haberim olmicak herseyi gectim bayram sonuna suni vericekler korkuyorum dolayisiyla

Memnun kalmazsam diye 68 li olandandan alayım diyorum kuzum ikincisi 1 tl ile toplam 136 bez . 204 bez belki memnun kalmam Pişik falan olur elimde kalır mantıklı mi
2 numarayı hangi marka almıştınnn. Ordan belli olur zaten memnun olup olmaman İnşallah bezler elimizde patlamaz

Sabirsizliktan oluyor hep bunlar kokusunu gulusunu kime benzedigini falan cok merk ediyorum artık kocaman bir bebek heyecani var evde o sebep oluyor haklisin sakinlesmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…