- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.761
Evrene msj gonderiyoruzHaber mi verdi gıo degilde bıhtıhhh yaaa
Hahahah deme gız gorurum seni üj bej sene sonraEvrene msj gonderiyoruzvalla bihtihhh bidaha hamile kalmak mi Allah isteyene versin
Bencede ya bende doğurmam tadını çıkarayım. (2024 temmuz annelerine katildiBiz tadını çıkaralım daha doğurmıcaz bu son(3. yü yaptı )
Molfixe alışabilir popiş,74 adet 1 numara molfix
224 adet 2 numara molfix aldım
Şimdide 204 değil de sizdirma pisik ihtimaline karsi toplam 136 adet 1 tl kampanyasından 3 numara baby turco alayım diyorum
Yok bacım baglat ben baglatıcam yoksa annem suriyeye gonderecek beniBencede ya bende doğurmam tadını çıkarayım. (2024 temmuz annelerine katildi)
O allahin emri benim kocadan kız olmaz ben onu kabullendimKalan 3 tanesi de erkekmiş bide
Suriyeye gerek yok türkiyenin farkı kalmadı gel beklerizYok bacım baglat ben baglatıcam yoksa annem suriyeye gonderecek beni
Bana yer ayarla sizin oralardan dimi cokta uzaga gitmiyimSuriyeye gerek yok türkiyenin farkı kalmadı gel bekleriz
2026 gibi ben etiketleyebilirimHahahah deme gız gorurum seni üj bej sene sonraBeni etiketle sakın unutma
Gel beraber yaşayalım bacım kocamdan hayır yok bari 6 çocukla kafayı beraber yerizBana yer ayarla sizin oralardan dimi cokta uzaga gitmiyim
Sen gec kaldın yapın dogurun elinizden tutup cennete goturecek sanki pehhh2026 gibi ben etiketleyebilirimhedefim o yuıllar
Ayyy elimi nereye atsam cocukGel beraber yaşayalım bacım kocamdan hayır yok bari 6 çocukla kafayı beraber yeriz
Benimki de erkeği bulamadı yapacak bişey yok harbiden 4 tane çıkarsa birini gönderirsin artıkO allahin emri benim kocadan kız olmaz ben onu kabullendim
Bu karı gozunu karartmısYalnız ben 4.olur hele bide kız olursa hepinizi etiketlerim
Mini kreş gibiAyyy elimi nereye atsam cocukBen artık cocuk sevmiyom
Eğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden.Bu karı gozunu karartmıs
1 ₺ kampanyası bana biraz kurnazlık gibi geldi 68+68 = 136 adet bez 1 tl ile hepsiburada da 153 tl ediyor . Trendyol da 136 adet bez 190 tl ediyor arada 38 tl fark varmış yahu madem 136 adet bez 190 tl , hepsinurada 1 tl kampanyasında neden 68 adet bez 153 tl aslında yine ikinci paket bezin parasını da alıyorlarMolfixe alışabilir popiş,Olmadı deidğin gibi azından al denemiş olursun bebişe
Hadi inşallah eğer istersen tekrar doğurmak inşallah kız olur. Ben dükkanı kapatıyorum erkek damatlarım olacak kısmetseYalnız ben 4.olur hele bide kız olursa hepinizi etiketlerim
Tüh ya Cok kötü en azından çok uzak değil ama bari biraz mühlet verselerdi bu durumda sizeOturduğum ev icradan satılmış, isterseniz 10 bin verin yinede çıkacaksınız dedi. Şuan ayda 3000 ödüyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?