- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.801
Herkes doğursun istiyo heraldeNasıl bir heyecan arıyorsun acaba
Ayy doğum günün kutlu olsunnEğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden.bugün dogumgunum bide dileğim bu olsun
Ben sleepy bio natural aldım. Şimdilik kötü bir yanını görmedim. 1 numarasının bir paketi bitti 2. Paket yarilandi.Arkadaşlar sleepy pek iyi yorumu yok diye baby turco olacağım 3 numara , bi alana ikincisi bir tl kampanyası ile ama kaç tane alayım 3 numara bez kaç adet ideal olur???
Doğum günün kutlu olsunEğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden.bugün dogumgunum bide dileğim bu olsun
Doğuran da var bebe konuşan daHerkes doğursun istiyo heraldeSonra da ay gaz ay süt derken iyice psikoya bağlıcaz haberi yok
Akşam parka gitmiştik sırt çantamı aldım su falan götürmek için içinden ped çıktı eşime diyorum eski günlerden hatıraEn azından ondan kar ettik diyo 20-25 gün sonra fazlasıyla kullancam zaten onun da karı kalmadı
Plansiz dogum mesela ani gelişen boyle aksiyonla doluNasıl bir heyecan arıyorsun acaba
Bizim evde de aynı burçlar var ya22 cuma günü oluyor ya eşim yanımda kalacağı ve haftasonu tatil olacağı için cuma olsa diyoruz hem 22.07.2022 daha yakışıklı bir tarih gibiAma dr un ameliyat günü çarşamba olduğu için çarşamba almak istiyor daha da beklersem 40. Hafta olacak dayanamıcam gari Çocuğun kaderi her türlü yengeç yapıcak bişey yok evde ikizler boğa akrep ve yengeç çok eğlenceli olacak
Evet çok karlı olmuyor 2.si 1 tl kampanyaları bezdeVazgeçtim kuzum trendyol da fiyatı aynı arada 30 50 tl fark var hiç de öyle 2. Paket 1 tl olayı gibi bir şey yok mesela 10 lu bez hepsi de 20 tl ise 2. Si ile 20 adet oluyor . Trendyol da direk 20 adeti 40 tl hiç de kar göremedim kalsın şimdilik aslında ikinci bezin parasını ilk bez ile alıyorlar bunu fark ettim
Normal doğum olursa ve aynı gün çıkarsan yeter belki ama kalman gerekirse ve kaka yapmaya başlayınca sürekli yapıyorlar yani bence en az 20 tane alBen de daha fazla almayayım o zaman. Bizim de baya yakın eve hastane.
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsunEğer işe dönmez evde olursam bekleyin benden.bugün dogumgunum bide dileğim bu olsun
Ben 15 koydum 2 gün hastanede kalıcam eksik olursa hastane de veriyormuşYa bu ne elim kadar
Hastaneye kaç tane bez götüreceksiniz kızlar?
15 koyacağım çantaya az mı? Eki Görüntüle 3090800
banada kız arıyor dediler zaten gerçekAyy doğum günün kutlu olsunnben düşünmüyorum zaten daha yaparsam erkeği arıyor dicekler diye bile yapmam
Sen aksiyon yaşamadaPlansiz dogum mesela ani gelişen boyle aksiyonla dolu
Ben tek gece kaldım üstelik.Bende 15 yapayım bari 2 gece kalcaz. Bir de doğumda bağlayacaklarıyla 16 olur.
Hay maşallahBen tek gece kaldım üstelik.
Ay ben de istemeden olduğuna hala ikna edemedim milletibanada kız arıyor dediler zaten gerçek
Devletin vereceğini sanmam ama ev yakın git gel 15-20 dk arabaylaBen 15 koydum 2 gün hastanede kalıcam eksik olursa hastane de veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?