- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.841
Yine on farklı görüşün olduğu bir çıkmazdayızDoktorum bir gün önce demişti , anestezi uzmanına sordum 5-6 saat ara olsa yeter dedi
Bizde 4 kiz kardesiz en buyuk benim kardesimin 2 gun once istemesi oldu 16 sindada sozu olcak insallah diger ikisi kuck biri 10 digeri 4 yasinda yolumuz uzun dahaBizde 4 kiz kardesiz 4. Oglu eylulde olacak insallah kiz kardesim nişanlancak damat defteri kapancak
Ayyyy allah korusunHem kendi babam hemde eşimin babası hastanede yatıyor. İkiside kanser hastası, eşimin babasının hastalığını daha 1 ay önce öğrendik durumu pek iyiye gitmiyor. Babamın durumu çok daha ağır her an hayatını kaybedebilir. Yaklaşık 25 gün sonra dogumum olacak ama ilk torununu goremeyebilir
Gördüm evet hayirli ugurlu olsunBizde 4 kiz kardesiz en buyuk benim kardesimin 2 gun once istemesi oldu 16 sindada sozu olcak insallah diger ikisi kuck biri 10 digeri 4 yasinda yolumuz uzun daha
Ağrın sızın nasıl oturup kalkarken yatarken dönerken daha iyimisinDoktordan geliyorum bandajımı çıkarttı.
" helal olsun sana kiz. 120 lerde sancın cıktı gıkını çıkarmadın. Başkası olsa hastaneyi ayağa kaldırmıştı. Sen nasıl o sancıyı hissetmezsın hala aklım almıyor " dedi
Kim ben mi,normal yapamadım ama dedim.
" amann boşver ben de yapmadım nornal
Annem o kadar söyledi ama totomda yerinde kalsın " dedi
Ve yollarımız ayrıldı
Sağolun, doktorlar babamın çıkma durumuna imkansız diyor artık, bekliyoruz. Bebeğim için ayakta kalmaya çalışıyorumAyyyy allah korusunİnşallah ikiside sağ sağlim hastaneden çıkar da torunlarını kucaklarına almayı allahım nasip ederrr, Çok zor durum, aileden iki ikişide hastanede olması ve ağır olmaları , allahım korusun ikisinide, çok geçmiş olsun
120 bebegin kalp atisi falan zannederdim heraldeDoktordan geliyorum bandajımı çıkarttı.
" helal olsun sana kiz. 120 lerde sancın cıktı gıkını çıkarmadın. Başkası olsa hastaneyi ayağa kaldırmıştı. Sen nasıl o sancıyı hissetmezsın hala aklım almıyor " dedi
Kim ben mi,normal yapamadım ama dedim.
" amann boşver ben de yapmadım nornal
Annem o kadar söyledi ama totomda yerinde kalsın " dedi
Ve yollarımız ayrıldı
Canim cok buyuk gecmis olsun allahtan umut kesilmez şifasini versin rabbimSağolun, doktorlar babamın çıkma durumuna imkansız diyor artık, bekliyoruz. Bebeğim için ayakta kalmaya çalışıyorum
Kız geldi de ne oldu yine aksiyon yok çok şükürAsla belirtim yok sizin gibi nişanimda gelmedi
Evet aynıydı bizimSeninle günümüz aynı 12 temmuz ama sen sanırım gününü bekliceksinAzzz kaldı zatennn sağ sağlimm sağlıklı bi şekilde alırız bebişleri, doğum zamanı buraya yazmayı unutma hee
Ben de anlamıyorum canim. Doktor söyledi120 bebegin kalp atisi falan zannederdim heralde
Ve bende o kadar buyuk bi sanci nedir bilmiyorum
Aaa bu ben. 1 hafta önce öğretmenler odasında atıp tuttum. Tüm bebek eşyalarını elden çıkardım kesinlikle 3.yü yapmayacağım diyeBiz tadını çıkaralım daha doğurmıcaz bu son(3. yü yaptı )
Toktur 30 haziranla 5 temmuz arasi gelir dedi bikeremSEnde beni umutlandırdın bebek iri dedin durmaz dedin bak şimdi ne oldi
5 temmuza doğurma görcem ben seniToktur 30 haziranla 5 temmuz arasi gelir dedi bikerem
Daha var yaaağni , çatlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?