- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.821
He he melekCok zor bi hamilelik gecirdim daha dogum olmadan gozum korkuyor ayni seyleri yasamaktan bide dogumda zorsa imkansiz gibi benim icin 2. Cocuk
Asla belirtim yok sizin gibi nişanimda gelmediSen aksiyon yaşamada
15 tane ideal gibi ya günde 6-7 kere pisletmesi gerekiyor diye biliyorum zaten yetmezse gider getirir eşinDevletin vereceğini sanmam ama ev yakın git gel 15-20 dk arabayla
Kizimi dogurduktan sonra melek gibi duusnmeye baslamistim len baktim bebe buyuyor bir sekilde ama zorluk cektigimde 2. Cocuga tovbeler cekiyordumm anaa baktim surpriz yapti bizim bebe patt diyeHe he melekdaha yaşın 20 senin çok değişir düşüncelerin unutursun da ayrıca yaşadığın zorlukları, sonra korunyrken sürprizi var bu işin bizim gibi yaşlı olsan neyse de düşünüyorsan çok dikkat et bak
Kiz bu bebe beni kocatttiHe he melekdaha yaşın 20 senin çok değişir düşüncelerin unutursun da ayrıca yaşadığın zorlukları, sonra korunyrken sürprizi var bu işin bizim gibi yaşlı olsan neyse de düşünüyorsan çok dikkat et bak
Annen olabilirim 36 da 4.doğurarakKiz bu bebe beni kocatttivalla 20 yas daha almisim gibi hamilelikte diyen kizin anasi 36 yasinda 4. Dogurdu
YuvarlanıyorumBizim grubun sesizleri;
@Ayseee8145
S seva19
@Orkide1221
gizemcik540
@pcoscuk
Bu kadar şimdilik bulabildim, kızlar doğum yaklaşıyo haber vermeyi unutmayın heneler geçiyosun anlatın
Yalnız tarihi geri cekmistin yine aynı zamana almışsın umudun ne kadar azaldıysa
Hem kendi babam hemde eşimin babası hastanede yatıyor. İkiside kanser hastası, eşimin babasının hastalığını daha 1 ay önce öğrendik durumu pek iyiye gitmiyor. Babamın durumu çok daha ağır her an hayatını kaybedebilir. Yaklaşık 25 gün sonra dogumum olacak ama ilk torununu goremeyebilirBebeğinin maşallahı varda senin neyin var Neden noldu da öyle dedinn
Akisyon seven kadınsın ne de olsaKizimi dogurduktan sonra melek gibi duusnmeye baslamistim len baktim bebe buyuyor bir sekilde ama zorluk cektigimde 2. Cocuga tovbeler cekiyordumm anaa baktim surpriz yapti bizim bebe patt diye
Ama bizim 4. De kiz olduAnnen olabilirim 36 da 4.doğurarak
Hee o tarihe kadarda gelmezse takvimi 30 temmuz yapacam son temmuz anasi bükücü olurumYalnız tarihi geri cekmistin yine aynı zamana almışsın umudun ne kadar azaldıysa
Doktorum bir gün önce demişti , anestezi uzmanına sordum 5-6 saat ara olsa yeter dediİğne kullananlar olarak doğumdan 2 gün önceye kadar devam edeceğiz gibi görünüyor.
Ben sevdikce hayat bana diyor nau nau nauAkisyon seven kadınsın ne de olsa
Senin hayatın heyecanı meyecanı var işte
İçi dolu olduğu için fazlaca geliyorsa ve tazyikli geliyorsa almak istemez. Ucunu almak da zor oluyorSert ama ondan mı ki agizina alıyor iki emiyor sonra uyuya kalıyor. Ama biraz emzirmeyi başardım. Buraya yazdıktan sonra 20 dk emdi. Sonra 1 saat uyanık kaldı. Şimdi yine 25 dk di uyudu
Benim kız olsa 2de bırakırdım yaAma bizim 4. De kiz oldusuan 40 yasinda iki tane oglu oldu 3 sene icinde biri 26 biri 23 yasinda
Oda erkek aradi iste ama bulamadiBenim kız olsa 2de bırakırdım ya
Bizde 4 kiz kardesiz 4. Oglu eylulde olacak insallah kiz kardesim nişanlancak damat defteri kapancakOda erkek aradi iste ama bulamadisonra damadi oldu 2 tane seninde gelinin olur uzulme
Seninle günümüz aynı 12 temmuz ama sen sanırım gününü bekliceksinYuvarlanıyorumarada girip kim doğurmuş bakıyorum hızlıca .uykular haram ,mide yanmam hat safhada ,birde diş ağrısı eklendi son günleri zirvede yaşıyorum şiştim sıcaklardan bende durumlar şimdilik böyle .. yarın kontrolüm var geçen hafta sancı filan çıkmadı nst de bakalım bu hafta ne dicek .sadece suyun sınırda bol su iç demişti şimdilik normal doğum yolunda ilerliyoruz bir sorun sıkıntı olmadığı sürece inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?