Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sadece çabuk ayaklanmak için de değil. 39+0'da istememe rağmen hep kötü riskler sayılıp gözüm korkutularak sezaryene aldındım. Ne gerçek bir kasılma yaşadım ne nişan, su gelmesi nedir bilmiyorum. inşallah bu sefer tecrübe etmek kısmet olur.

Kızlar tek çocuk olarak size tavsiyem eğer maddi olarak durumunuz da el veriyorsa asla tek çocukla kalmayın ve mümkünse yaş aralığını da çok açmayın.
Yaş aralığı olarak ben de diyorum ki arada bi 6 sene olmalı. Çünkü hamilelik ve doğumdan sonra 2 küçük çocukla uğraşmıyorsun diğeri bilinçli olduğu için
Ben annenin ruh hali acısından bakıyorum olaya

Hayırlısı olsun sevil zamanı artik 2 saate yazarsın insaallah kucağımda emziriyorum diye
Ah ne güzel olurdu ama nst deyim hala. Yatış oldu.
Kontraksiyon testi yapacak. Pozitif çıkarsa sabah sezeryan, çıkmazsa muhtemelen doğum başlayabilir dedi. Sancılar var gibi ama bilemiyorum. Sabaha minik beyden resim gelir umarım

Bence de büyük çocuk tuvaletini yeme içmesini giyinmesini halledecek. Hatta gündüz okulda olacak ki iş yükü azalsın ha beraber büyüsünler oynasınlar diyorsanız o ayrı. 2. Çocuk konusunda yaş farkının her yaş için artıları da eksileri de var. Ben 2. Doğunca çok zorlandım denge kurmakta. Ama tabi herkes benim gibi olmaz. Tek çocukla da inanılmaz rahattım. Gezmesinden iş yüküne kadar zorlamadı. 2. Olunca daha iyi anlıyor insan. Çünkü 2 kalbi mutlu etmek tekini etmekten daha zor.
Şimdi soruyorum size 3 kalbi nasıl mutlu edeceğim ?

Mesela benim arası çok az tek çocuğa bakmak daha zor gelmişti ikisi olunca kolay oldu. Şimdi ikiside tuvalet uyku yemek vs halletti tüm gün okulda olacaklar rahat bakarım gibi geliyor. Yaşayarak göreceğim tabi

Mesela benim arası çok az tek çocuğa bakmak daha zor gelmişti ikisi olunca kolay oldu. Şimdi ikiside tuvalet uyku yemek vs halletti tüm gün okulda olacaklar rahat bakarım gibi geliyor. Yaşayarak göreceğim tabi
Kaç yaş vardı? Benimki büyük 32 aylıktı doğduğunda. Ben de bir suçluluk duygusu oluştu. Büyüğü ihmal etmeyeceğim diye sürekli etkinlik vs yırttım kendimi. Şimdi bile büyük oğlum benden bekler bir şeyleri. Bi de pandemi patlak verdi eve tıkıldık. Uzaktan eğitim küçüğün sürekli emmesi büyüğüm bitmek bilmeyen istekleri arasında sıkıştım ve öfke sorunları yaşadım maalesef. Zamanlama kötü oldu. Tam çıkıp gezeceksen deşarj olacakken eve tıkılmak psikolojime hiç iyi gelmedi.

Ama çocuklar okuldayken bebekle rahatça ilgilenirsin bence iyi olacak senin için. Ben de ikisini okula göndereceğim bari öğleye kadar bebekle başbaşa olayım öğleden sonra da artık delirmeceler

Benim 19 ay arasiyani zaten harika değildi hiçbir şey doğunca çok etkilemedi bide 2.sakindi ilkine göre. Etkinlik vs hep ikisine beraber yaptırdım. Bide hiç kendim tek bakmadım hep evde biri vardı yardıma pandemide dahil

Pandemide annem vardı yanımda
İkisi küçük olunca büyükten beklentin olmamıştır. Ben orda hata yaptım büyükten beklenti içine girdim oysa o da bebekti. Benim ikisi de sakindi aslında ama işte ben hazır değildim belki de

Yani aslında annenin çalışma durumu çocuğa bakıcı durumu çocuğun huyu suyu hepsi etkili çok az yaş farkı yıpratır tabi de çok fazla fark olunca da pek arkadaş gibi olunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…