- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.861
Ben de perşembe gidicemYarina kontrolum vardi ne guzel
Doktprumun babasi ameliyat olcakmis yarin gelmeyin dediler ,persembe gidecegiz 11 gundur yavrumu gormuyordum
Sadece çabuk ayaklanmak için de değil. 39+0'da istememe rağmen hep kötü riskler sayılıp gözüm korkutularak sezaryene aldındım. Ne gerçek bir kasılma yaşadım ne nişan, su gelmesi nedir bilmiyorum. inşallah bu sefer tecrübe etmek kısmet olur.Ay evett gerçekten öylehatırlıyorum ben de hem ağustos grubundan hem de gebelik düşünenler grubundan konuşmuştuk şimdi de ssvd. İnşallah güzel doğumlarımız olur gönlümüze göre hemen ayaklanırız da bebeklerimizle ilgilenebiliriz. Bizim yatma lüksümüz yok çocuklarımız çok küçük
Ben açıklama yapmayı bıraktım. Geçen biri dediki ya kız olmasaydı mecbur 4. Yü yapacaktık dedimAy ben de istemeden olduğuna hala ikna edemedim milleti
Doguracam dogmazsa foşurdatttiracam zornan5 temmuza doğurma görcem ben seni
Yaş aralığı olarak ben de diyorum ki arada bi 6 sene olmalı. Çünkü hamilelik ve doğumdan sonra 2 küçük çocukla uğraşmıyorsun diğeri bilinçli olduğu içinKızlar tek çocuk olarak size tavsiyem eğer maddi olarak durumunuz da el veriyorsa asla tek çocukla kalmayın ve mümkünse yaş aralığını da çok açmayın.
Seni etiketledim mesajimi görmüyormusunuz bağyanBen de perşembe gidicem
Ben nerdeyse hergün fırçalıyorum artı oğlumu klozete kaldır indir yapmaktan tuvalette doğuracağım ama gelen giden nişan vs yok sadece bolca çişim geliyor
Ah ne güzel olurdu ama nst deyim hala. Yatış oldu.Hayırlısı olsun sevil zamanı artik2 saate yazarsın insaallah kucağımda emziriyorum diye
Maşallah gözün aydın.
Sırayla okudum ondanSeni etiketledim mesajimi görmüyormusunuz bağyan
Mesela benim arası çok az tek çocuğa bakmak daha zor gelmişti ikisi olunca kolay oldu. Şimdi ikiside tuvalet uyku yemek vs halletti tüm gün okulda olacaklar rahat bakarım gibi geliyor. Yaşayarak göreceğim tabiBence de büyük çocuk tuvaletini yeme içmesini giyinmesini halledecek. Hatta gündüz okulda olacak ki iş yükü azalsınha beraber büyüsünler oynasınlar diyorsanız o ayrı. 2. Çocuk konusunda yaş farkının her yaş için artıları da eksileri de var. Ben 2. Doğunca çok zorlandım denge kurmakta. Ama tabi herkes benim gibi olmaz. Tek çocukla da inanılmaz rahattım. Gezmesinden iş yüküne kadar zorlamadı. 2. Olunca daha iyi anlıyor insan. Çünkü 2 kalbi mutlu etmek tekini etmekten daha zor.
Şimdi soruyorum size 3 kalbi nasıl mutlu edeceğim ?
Allahdan umut kesilmez , umudu yitirme hiç bi zamanSağolun, doktorlar babamın çıkma durumuna imkansız diyor artık, bekliyoruz. Bebeğim için ayakta kalmaya çalışıyorum
Ooooo sıkıntı başlıyo desene, inşallah daha çok yorulmassın kv gelinceEvet aynıydı bizimAmin inşallah yazarım yarın kayınvalidem geliyor kafam yerinde olur umarım lohusalık benim için yarın başlıyor delirmezsem buralarada gelirim mutlaka
Kaç yaş vardı? Benimki büyük 32 aylıktı doğduğunda. Ben de bir suçluluk duygusu oluştu. Büyüğü ihmal etmeyeceğim diye sürekli etkinlik vs yırttım kendimi. Şimdi bile büyük oğlum benden bekler bir şeyleri. Bi de pandemi patlak verdi eve tıkıldık. Uzaktan eğitim küçüğün sürekli emmesi büyüğüm bitmek bilmeyen istekleri arasında sıkıştım ve öfke sorunları yaşadım maalesef. Zamanlama kötü oldu. Tam çıkıp gezeceksen deşarj olacakken eve tıkılmak psikolojime hiç iyi gelmedi.Mesela benim arası çok az tek çocuğa bakmak daha zor gelmişti ikisi olunca kolay oldu. Şimdi ikiside tuvalet uyku yemek vs halletti tüm gün okulda olacaklar rahat bakarım gibi geliyor. Yaşayarak göreceğim tabi
Benim 19 ay arasiKaç yaş vardı? Benimki büyük 32 aylıktı doğduğunda. Ben de bir suçluluk duygusu oluştu. Büyüğü ihmal etmeyeceğim diye sürekli etkinlik vs yırttım kendimi. Şimdi bile büyük oğlum benden bekler bir şeyleri. Bi de pandemi patlak verdi eve tıkıldık. Uzaktan eğitim küçüğün sürekli emmesi büyüğüm bitmek bilmeyen istekleri arasında sıkıştım ve öfke sorunları yaşadım maalesef. Zamanlama kötü oldu. Tam çıkıp gezeceksen deşarj olacakken eve tıkılmak psikolojime hiç iyi gelmedi.
Ama çocuklar okuldayken bebekle rahatça ilgilenirsin bence iyi olacak senin için. Ben de ikisini okula göndereceğim bari öğleye kadar bebekle başbaşa olayımöğleden sonra da artık delirmeceler
Pandemide annem vardı yanımdaBenim 19 ay arasiyani zaten harika değildi hiçbir şey doğunca çok etkilemedi bide 2.sakindi ilkine göre. Etkinlik vs hep ikisine beraber yaptırdım. Bide hiç kendim tek bakmadım hep evde biri vardı yardıma pandemide dahil
Yani aslında annenin çalışma durumu çocuğa bakıcı durumu çocuğun huyu suyu hepsi etkili çok az yaş farkı yıpratır tabi de çok fazla fark olunca da pek arkadaş gibi olunmuyor.Yaş aralığı olarak ben de diyorum ki arada bi 6 sene olmalı. Çünkü hamilelik ve doğumdan sonra 2 küçük çocukla uğraşmıyorsun diğeri bilinçli olduğu için
Ben annenin ruh hali acısından bakıyorum olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?