Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah gönlüne göre olur ilk doğum erken gelmez demek isterdim ama ben ilkini 37+1 de doğurdum
Hakkımızda en sağlıklısı ve hayırlısı olsun
Aminnnn inşallah canimmm yarın bi konuşcam bakalım dr ile ne diyecek bayram öncesi mi sonrası mı benim de kafam karıştı bakalım
Bende şartlar oluşmadıysa suni verir mi yine de acaba dr bilemedim sanki sırf bayram da kafası rahat olsun diye mi almak istiyor emin olamadım
Vala canım 8 temmuza verdi randevu işte haftaya cuma en son 12 gün gerideydi daha da çağırmadı 8 temmuza kadar ins daha da gerilemez en son 35+1 2570 dedi bi 2800 falan olsa bari ya ele avuca gelse bari
İnşallah olur dur bakalım hem zayıf olsa bile ciğerleri gelişmiş olur eme eme kilosu yerini bulur karninda kilo almıyorsa doğunca emerek olmadı mama ile alır inşallah
Ben incia aldım. İlk gün yara olmuştu. Sürdüm hemen geçti
Ben de bugün sipariş verdim bakalım canım
Büyük tuvalet için 3 gün fazla bence onu bi dr una yaz canım. Gelmiş geçmiş olsun Allah bebeğinle güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Ayyyyyy ben de bugün 37+0 im bi yanim dur bayram sonu 14 u gibi diyor bir yanım bayram öncesi al suni sancıyı doğumu başlat sendeki bu şans varken 4 günlük tatilde doğum olur asistan dr eline kalırsın diyor aşırı ikilemdeyim bari bi kanala girse sancı çıksa eyvallah da bende de tik yok , tık yokken de suni sancı almak ne kadar sağlıklı bilemiyorum demekki daha zamanı var çocuğun zorla çıkarmak olmaz ki
Hayırlı mübarek olsun canım kurtuldun çok şükür darısı başımıza Allah evladına güzel ömürler versin inşallah
Dogum yaptım kızlar minik bir kızım oldu 48 cm 2900 gram korkulacak bir şey yok .hepsini yazacağım en ince ayrıntısına kadar
Amaaaninnnnn ne oluyor bu grupta bugün boyleeeee
Bebem frigg emzik sevmedi kizlar ilkten aldi kisa surede uc kismi hafif sisti cok degil ondan sonra migdesi bulandi almadi ama aventi dogdugundan belli kullaniyor
Allah im böyle atıyorsunuz deliriyorum içimde böyle bir canlı var demi farkında değilim ama masaallah pek tatlı
Ben incia aldım, kullanıyorum. Yumuşatıyor bayaa
Ben de verdim sipariş bugün canım
Kızlar sonunda düzelttim mesaj panelini benim minnosumEki Görüntüle 3091493
Maşaallah Süphanallah Allah kem gözlerden korusun ağza burna bak acayip doğurasım geldi
Ah canım çok şükür ki sonu güzel bitmiş olan olmuş önemli olan sonucun iyi olması diyelim. Böylesi bi hastane için de özel e dünya para dökerken yaşadıkların cidden talihsizlik ne diyelim Allah beterinden korusun evladını size bağışlasın bahtı güzel olsun inşallah

Bebeğine sağlıkla kavuşmana çok sevindim canım sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah

Hay maşallah neler olmuş ben de iki gündür her mesajı okuamyamiyordum.

E Ekbl56 Orkide1221 hayırli olsun Allah analı babalı buyütsun insallah.

Morkahve maşallah bebişine nazar değmesin.

obursirin biraz talihsizlikler olmuş ama bebişine kavuşmussun. Masallah yanyanasıniz artık ne güzel

Veee tabiki @M-elek37 bu sefer oldu bence. Dört gözle bekliyoruz guzel bi dogumun olsun inş. Korkma herşey çooook guzel olacak. Grubun nazlı bebişi gelsin artık.

Kızlar kayınpederi doğumda bilenzik gerdanlık falan yapacak olanlar var mı Yada kocası doğum hediyesi yapan falan?
Benim kayınpeder diğer ikisinde para vermişti bunda da çeyrek alacakmış marifet gibi söyledi bir de bayramda kızlarıma 500 er tl veriyor buna şükür
Kocam bi çiçek alır zaten bişe almak istese de ben istemem sonuçta ben çalışmıyorum kese ortak o masrafın ucu bana da girmiş oluyor
Hani madalya gibi altınlar oluyor ya zincirle boyunlarına takıyorlar reşat mı ata mı anlamıyom da gerçi ondan aldırtayım 3.yü doğurarak madalyayı hakediyorum bence

Bizimki ilk torun ne takarlar hiç bilmiyorum konuşmadık da ama eşimden hediye istemedim alma dedim. Cnku biz zaten yeni ev aldik. Çok şükür eşim bugüne kadar ne istediysem de aldı. Sen aldır tabi

Bizimki ilk torun ne takarlar hiç bilmiyorum konuşmadık da ama eşimden hediye istemedim alma dedim. Cnku biz zaten yeni ev aldik. Çok şükür eşim bugüne kadar ne istediysem de aldı. Sen aldır tabi
Yok canım bende istemem benim ki işin şakası zaten altın, takı falan hiç tarzım değil. 3 çocukla yeteri kadar masrafımız olacak sağsağlim atlatalım hiçbişeyde gözüm yok.
Kayınpederim de cimrinin önde gideni olduğu için ne koparsam kar diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…