- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.501
Bizde de bilezik felan alınır ama ben beklemiyorum kv den bakalımBizde annemler gelinlere her doğumlarinda gerdanlık kolye bileklik yaptılar. Benim kv sagolsunlar uçak biletini bile bize aldirdilar, durumlarida fazla fazla iyi ama enterasan insanlar ne diyeyimhoş annemler banada yaptı her seferinde gelin kız ayirmadi.
Şimdi belki çeyrek takarlar bebeğe yine ama uçak bilet parasıyla kapatırlar o açığı
Seni biliyorum da nickin zor geliyor banaBen varım yaa dr 20 temmuza gün verdi buralar bomboş kalacak tek başıma yazıp çizerim artık
Doguracagına hala inanmıyorum da bekliyorum75 kişiden melekde doğurursa 20 kişi temmuz olmadan doğmuşşş olcakkkabboowww
Buna da şükürAlacakmış işte çeyrek altınÇocuklara da bayram harçlığı tamam gerisi bir dahaki bayrama
Aslin da ben sezeryan tarihine göre yazmıştımTahimi doğum 10 temmuz, sezerryan için 7temmuza vermiş, baya geç değilmi gün için
Girip yazmayan da çok kişi var 50 olmuştur o doğuranlar75 kişiden melekde doğurursa 20 kişi temmuz olmadan doğmuşşş olcakkkabboowww
AynenBuna da şükür
Yok bunula bi alakaları yok bunada bisey olmazAma bu seferki dede farklı değil miYine de umut var
Çikolatada olacak iş değil yaİlk torunda iki tane cikolata alıp geldi kp olacak bozuntu. İkinci hic biseyve kapanıs.
O yuzden yorum yapmıyım ben
Sen temmuz ilk hafta olan gruba girersin benceBen varım doğmaz bu bebe yarında
He 2 eur ya hallettiler sagolsunlarÇikolatada olacak iş değil ya
Öyle derse hemen anneme bilet alırım annemsiz olmazEvet belki bayram oncesi der
Sürece değil sonuca odaklanCok korkuyorum nolue dua edin bana
Yalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .Ayy hadi rast getirsin rabbim
Hani 2. Bebede 2 cm aciklik otomatik oluyordu
O sende neden olmadiki
Tabi canım aktif olmayanları sildim benn listedenn baya bi kişi, belki onlardan doğuran vardırGirip yazmayan da çok kişi var 50 olmuştur o doğuranlar
Mikoda veriyo gazı vallaSürece değil sonuca odaklan
Sen yarına anca dogurursun bacımYalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
Beklediğin atraksiyon geldi kızzzzAhaaaaa
Sonunda foşurdattin kizzzhadi guzel haberlerle gel
Heeee öyle desene bende diyorum nasıl bu kadar gece veriyorAslin da ben sezeryan tarihine göre yazmıştımsonrada duzetmedim şuan 36+3 günlük hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?