- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.481
Ayyy heyecanlandım leeeyynnnnHey maşallahhh merakla bekliyoruz
Hadi bakalım çok şükür geldi demek sonunda zamanıKizlar gelen suymus giriyorum doguma
İnşallah koparırsn hersey o kadar pahalı ki zaten. Benimkiler de ne takacak hiç bilmiyorum çok heyecanlilar ama bisi demiyorlar bakalımYok canım bende istemem benim ki işin şakası zaten altın, takı falan hiç tarzım değil. 3 çocukla yeteri kadar masrafımız olacak sağsağlim atlatalım hiçbişeyde gözüm yok.
Kayınpederim de cimrinin önde gideni olduğu için ne koparsam kar diye bakıyorum
Basladın mı ananas hurma kuvete yatma falan yap ne varsa abanAmin diyorum 3ünde geliyor doktor keşke dogursam 4unde ne güzel olur
Bir de benTemmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
Benide unutmayınBir de ben
Ben varım yaa dr 20 temmuza gün verdi buralar bomboş kalacak tek başıma yazıp çizerim artıkTemmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
Bizim ilk torun olunca bilezik takacaklar sanırım bir de bebeğe isimli bileklik takacaklarmışKızlar kayınpederi doğumda bilenzik gerdanlık falan yapacak olanlar var mıYada kocası doğum hediyesi yapan falan?
Benim kayınpeder diğer ikisinde para vermişti bunda da çeyrek alacakmış marifet gibi söyledi bir de bayramda kızlarıma 500 er tl veriyor buna şükür
Kocam bi çiçek alır zaten bişe almak istese de ben istemem sonuçta ben çalışmıyorum kese ortak o masrafın ucu bana da girmiş oluyor
Hani madalya gibi altınlar oluyor ya zincirle boyunlarına takıyorlar reşat mı ata mı anlamıyom da gerçi ondan aldırtayım 3.yü doğurarak madalyayı hakediyorum bence
Benimde 19Ben varım yaa dr 20 temmuza gün verdi buralar bomboş kalacak tek başıma yazıp çizerim artık
Sen bizden önce doğurcan yine hayırlısıyla geçti zaman ayyy bak heyecanlandımBir de ben
Senin baya varmış daha canım.Ben varım yaa dr 20 temmuza gün verdi buralar bomboş kalacak tek başıma yazıp çizerim artık
ÇoğaldıkBenide unutmayın
Ben de yarın gün alıcam bakalım kaçı olacak 14 ü olabilirBenimde 19
Bizde annemler gelinlere her doğumlarinda gerdanlık kolye bileklik yaptılar. Benim kv sagolsunlar uçak biletini bile bize aldirdilar, durumlarida fazla fazla iyi ama enterasan insanlar ne diyeyimYok canım bende istemem benim ki işin şakası zaten altın, takı falan hiç tarzım değil. 3 çocukla yeteri kadar masrafımız olacak sağsağlim atlatalım hiçbişeyde gözüm yok.
Kayınpederim de cimrinin önde gideni olduğu için ne koparsam kar diye bakıyorum
İlk torunda iki tane cikolata alıp geldi kp olacak bozuntu. İkinci hic biseyBizim ilk torun olunca bilezik takacaklar sanırım bir de bebeğe isimli bileklik takacaklarmış
75 kişiden melekde doğurursa 20 kişi temmuz olmadan doğmuşşş olcakkkAyyy heyecanlandım leeeyynnnn
Alacakmış işte çeyrek altınİnşallah koparırsn hersey o kadar pahalı ki zaten. Benimkiler de ne takacak hiç bilmiyorum çok heyecanlilar ama bisi demiyorlar bakalım
Ben varım doğmaz bu bebe yarındaTemmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
Evet belki bayram oncesi derBen de yarın gün alıcam bakalım kaçı olacak 14 ü olabilir
Ama bu seferki dede farklı değil miİlk torunda iki tane cikolata alıp geldi kp olacak bozuntu. İkinci hic biseyve kapanıs.
O yuzden yorum yapmıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?