Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de öyle ama 2 farklı doktor da alalım dedi. Hem anne hem bebek için risk başlıyor 38den sonra dediler. Ama benim kordonum da kısa, 38den sonra bebeğe yeterli akışı sağlayamazmış.
Ya benim doppler 24.haftadan beri sıkıntılı çıkıyor zaten. Asıl doktorum 38 dolar dolmaz alırım ben bu çocuğu dışarda olması daha hayırlı dedi. Sonra Aydan Biri hoca gördü bekleyebiliriz herşeyi iyi deyince beklemeye döndü.

Maşallah tosuncuk ben bunun yarısını doğuruyorum
Aahahahahaa bende
Ah neler neler yapıyorum. Eşim diyoki biraz dinlensenn keşke. Hayır dedim. Zor oluyor zorlanıyorum hala açılma yok sancılar düzenlendi gibi. Aktif faza girsem hızlanacak ama

Kizlar suyum geldi galiba hastaneye gidiyoruz simdi durmuyo akmaya devam ediyor
Kız meleek hadi gözün aydın inanılmaz heyecanlandım zinciri kırdın
Amin diyorum 3ünde geliyor doktor keşke dogursam 4unde ne güzel olur
Aynı gün doğurur mutuz dersn başından beri 2 temmuzu da beraber seçmiştik yalnız herkes bana nişanın geldiyse doğumun başlaması gerekirdi diyor ben anlamadım. İki doktorumda ebemde belli olmaz o iş bir hafta sonra da iki hafta sonra da olur dedi.
Yalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
Ah sevilim inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğine

Kızlar süreci anlatayım ancak yazabiliyorum .Öncelikle benim anestezi doktorum geldi. Bana yapacagi her aşamayı anlattı, damar yolumu açtı. Serum verdi .Ben bir süre bekledim çünkü ameliyathanede acil hasta vardı. Sonra ameliyathanede takacaklari epidurali odada taktılar. Bir baskı hissi kızlar. Böyle elektrik çarpması gibi .Ya da uçağın ilk kalkış anında yaşadığın o baskı hissi gibi .biraz tuhaf bir his korkmayın. Ben aksine sevdim bile :) Sonra ameliyata alindim .Her şey çok hızlı oluyor. Oksijen veriyorlar .Üstünüzu ortuyorlar .siz anlamıyorsunuz. Bebeği hemen çıkarıyorlar zaten .Allahim ne harika bir his pamuk gibi maşallah. Çıkarınca hemen emzirmeye verdiler .Sadece sağ tarafimda bir ağrı oldu kızlar. Ben sandım sadece sağı kestiler .Emin olun benim bogaz enfeksiyonum daha kötüydü.
Sonrasında da çok az ağrım oldu .şimdi emzirmekle uğraşıyoruz. Ben epidurale bile basmadım.
Asla korkmayın. Hiccc zor değil. Benim canim öyle tatlıdır ki hemen ağrı kesici alırım. Allah veriyor sabrını
Kendime Maşallah diyorum .Ve asla korkmayın diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…