- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.521
Git eve bekle evde yaaaa böyle hastanede beklemek sıkıcıYalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
Ya benim doppler 24.haftadan beri sıkıntılı çıkıyor zaten. Asıl doktorum 38 dolar dolmaz alırım ben bu çocuğu dışarda olması daha hayırlı dedi. Sonra Aydan Biri hoca gördü bekleyebiliriz herşeyi iyi deyince beklemeye döndü.Benim de öyle ama 2 farklı doktor da alalım dedi. Hem anne hem bebek için risk başlıyor 38den sonra dediler. Ama benim kordonum da kısa, 38den sonra bebeğe yeterli akışı sağlayamazmış.
Karıda bi agız var milleti haziranın son gunu doktu hastaneyeBeklediğin atraksiyon geldi kızzzz
İşte görevini aşkla yapan biriTabi canım aktif olmayanları sildim benn listedenn baya bi kişi, belki onlardan doğuran vardır
Hep bu ani beklemis megerseİşte görevini aşkla yapan biri
Aahahahahaa bendeMaşallah tosuncukben bunun yarısını doğuruyorum
Ah neler neler yapıyorum. Eşim diyoki biraz dinlensenn keşke. Hayır dedim. Zor oluyor zorlanıyorum hala açılma yok sancılar düzenlendi gibi. Aktif faza girsem hızlanacak amaAyyy resmen heyecanlandım yaasanki benimki başlamış gibi içim kıpır kıpır çömelme hareketlerini yap bol bol sevil hadi inşallah. Normalinde sıkıntısı bu işte geldiğini biliyorsun ne kadar süreceğini bilmiyorsun insanlar 14 saat fln diyor ya gözümde büyüyüor nasıl geçer ki o kadar saat
Hayırlısıyla güzel haberlerle gel canım sağlıkla gelsin bebişKizlar gelen suymus giriyorum doguma
İşte görevini aşkla yapan biri
Hep bu ani beklemis megerse
Temmuz da bir ben bir yıldız doğurcak heralde bir de madonna var
Aşk olsun günümüz aynı beni nasıl unutursunSeni biliyorum da nickin zor geliyor banabiz aynı haftalarda hemen hemen doğurur uz işte artık
Kız meleek hadi gözün aydın inanılmaz heyecanlandımKizlar suyum geldi galiba hastaneye gidiyoruz simdi durmuyo akmaya devam ediyor
Aynı gün doğurur mutuz dersnAmin diyorum 3ünde geliyor doktor keşke dogursam 4unde ne güzel olur
Ah sevilim inşallah bir an önce sağlıkla kavuşursun bebeğineYalanmış o Mervem ya hainler 9 ay boyunca vay ikinci şöyle rahat böyle kolay kandırdılar beni .
Doktor bile ilk doğummuş gibi yavaş ilerliyor dedi
BencedeSen yarına anca dogurursun bacım
Doğurup ortadan kaybolma bak biz daha buralardayızEn başında demişti yapıyım diye bilmiyoduk kismetinşalllah cumadan sonrada hakkıyla yaparım temmuz sonuna kadar
Gitt doğurmaya sen doğuramadın bari ben doğurayım dedi kızMelek nerde doğurdu mu melek
Kız bir pırtlayıp doğuracak ne var sanki bundaMikoda veriyo gazı valla
Benide boyle gazla bak bizzat gozlerim seni aricam. Ben hastane köşelerinde it gibi titrerken
Hayırlı dogumların olsun sağlıcakla al yavrunu dualarım sizinleKizlar gelen suymus giriyorum doguma
En kötü 1 hafta aksatırım, eşim işe başlayınca, emzirirken yine gelirimDoğurup ortadan kaybolma bak biz daha buralardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?