Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende kontrole gttim bugün 38+1 im bebek yine kilo almış nereye kadar alacak bilmiyorum 4235 olmuş kilosu nstde de tık yok.3 dört gün sonra yine gel takipde kalalım dediler.oynama olur ama demi falan dedik olur ama 200 300 falan olur dedi bilmiyorum bakalım ne olacak.

Böyle söyleyince baya kilolu gibi geliyor insana ama değiller emin ol :)
Ama anne karnı ya da vajinal doğum icin bisi dıyemıyorum. :) çıkışı acısından. Özellikle kafa

Tabii yine de doğduğunda verecek en net ölçüyü

Maşallah tospaa

Aynen canim , sen normalmi istiyorsun bi baksin uygunsa beklersin bayrama kalabilir ama
benim için farketmiyo da plasentam hep öndeydi şimdi de öyle çatı muayanesine göre karar verecek ,bi de tedavyle olduğu için benim riske de girmek istemiyorum açıkçası.

Ay maşallah kuzuma okula yazdırılacak olmuş neredeyse sağlıcakla gelsin inşallah

inşallah en kısa sürede sağlıcakla alırsın kucağına
diğer güncellemen doğurdum, emzirdim, dinleniyorum olsun

Öyledir tabiki canım 300 500 Gr ne kadar fark edecekkinzaten bir bebekde
Aldı zaten artık alacağı kadar hayırlısı valla normal istemezsen zorlamazlar dediler bugün kg i gorunce ama bakalım inşallah.
Zaten normalden çekiniyorum şimdi istemiyorum yani büyüdükçe

Ay maşallah kuzuma okula yazdırılacak olmuş neredeyse sağlıcakla gelsin inşallah
Sorma sorma inşallah bakalım hayırlısı inşallah.

Maşallah kuzum ne yiyip iciyosun bize de söyle

Hadi hayırlısı canım neredeyse yolu yarılamışsın İnşallah bundan sonrası çok kısa sürer
Ben daha doğurmadan ya da hastaneye gitmeden her gün 2-3 posta sürekli ağlıyorum hastane ortamında ya da doğuma giderken ne olur hiçbir fikrim yok

Maşallah kuzum ne yiyip iciyosun bize de söyle
Valla nst de yanımdaki kız da aynı şeyi sordu yok valla öyle sağlıklı besleneyim kilo aldirsin diye hicbiseyde yapmıyorum açıkçası.genetik bence eşimin aileside hep öyleymiş bizde.yoksa öyle süt muz kaşara falan hiç böyle dikkatli yemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…