- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.921
Psıkolojık olarak da cok zorBide daha 3 cm yolun çok başı anne yorgun olmasa önemli değilde.
Acayip sinir oldum şuan yaArada kaldiriyolar
Evet devlet hast
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artik
Oy canım sonunda kavuşuyorsunKızım yarın çıkıyor çok şükür kan kültürü sonucu bekliyorduk iyi gelmiş enfeksiyonu bitmiş sarılığı 8 e düşmüş çok zor bi süreçti geçti gitti inşallah
Aslında emzik aşırı büyük değil. Fotolarda öyle çıkıyorYerim ben onuemziği kendinden büyük
Böyle söyleyince baya kilolu gibi geliyor insana ama değiller emin ol :)Bende kontrole gttim bugün 38+1 im bebek yine kilo almışnereye kadar alacak bilmiyorum 4235 olmuş kilosu nstde de tık yok.3 dört gün sonra yine gel takipde kalalım dediler.oynama olur ama demi falan dedik olur ama 200 300 falan olur dedi bilmiyorum bakalım ne olacak.
benim için farketmiyo da plasentam hep öndeydi şimdi de öyle çatı muayanesine göre karar verecek ,bi de tedavyle olduğu için benim riske de girmek istemiyorum açıkçası.Aynen canim , sen normalmi istiyorsun bi baksin uygunsa beklersin bayrama kalabilir ama
Ay maşallah kuzuma okula yazdırılacak olmuş neredeyseBende kontrole gttim bugün 38+1 im bebek yine kilo almışnereye kadar alacak bilmiyorum 4235 olmuş kilosu nstde de tık yok.3 dört gün sonra yine gel takipde kalalım dediler.oynama olur ama demi falan dedik olur ama 200 300 falan olur dedi bilmiyorum bakalım ne olacak.
inşallah en kısa sürede sağlıcakla alırsın kucağınaHelloooo
Bğ doğurdum diyemeyen ben yine güncelleme yapmaya geldim. Sıcak banyo egzersiz squat vs 4 cm olduk sonunda. Sanırım biraz daha ilerleme olunca epidural olabileceğim oldukça sancım var çok dermansız kaldım artık.
Bugün olacak bu iş inanıyorum dedi ay gerçekten olsun ama artık bebek kokusuna ihtiyacım var. Bide hormonların tavan yaptı sanırım durup durup ağlıyorum bunu yaşayan var mı? Sabah kızım geldi gitti giderken ağladım tutamadım kendimi oda üzüldü kıyamam
Kolaylıkla gelir inşallah ya ,Rabbim yardımcın olsunBen hala doguramadim geceden beri suni sanci veriyolar acilma 3 cm dayanamiyorum bu sanciya sezeryana da almiyolar
Öyledir tabiki canım 300 500 Gr ne kadar fark edecekkinzaten bir bebekdeBöyle söyleyince baya kilolu gibi geliyor insana ama değiller emin ol :)
Ama anne karnı ya da vajinal doğum icin bisi dıyemıyorum. :) çıkışı acısından. Özellikle kafa
Tabii yine de doğduğunda verecek en net ölçüyü
Maşallah tospaa
Sorma sormaAy maşallah kuzuma okula yazdırılacak olmuş neredeysesağlıcakla gelsin inşallah
Bende almıstım ya ondan hangisini daha iyi emiyorAslında emzik aşırı büyük değil. Fotolarda öyle çıkıyor
2 emziği de dönüşümlü kullanıyorum. Silikona alışsın diye
Kauçuk olanBende almıstım ya ondan hangisini daha iyi emiyor
Maşallah kuzum ne yiyip iciyosun bize de söyleBende kontrole gttim bugün 38+1 im bebek yine kilo almışnereye kadar alacak bilmiyorum 4235 olmuş kilosu nstde de tık yok.3 dört gün sonra yine gel takipde kalalım dediler.oynama olur ama demi falan dedik olur ama 200 300 falan olur dedi bilmiyorum bakalım ne olacak.
Canım benim de plesanta önde ama bu normale engel değil ki? Acaba aşağıda mı?benim için farketmiyo da plasentam hep öndeydi şimdi de öyle çatı muayanesine göre karar verecek ,bi de tedavyle olduğu için benim riske de girmek istemiyorum açıkçası.
Hadi hayırlısı canım neredeyse yolu yarılamışsın İnşallah bundan sonrası çok kısa sürerHelloooo
Bğ doğurdum diyemeyen ben yine güncelleme yapmaya geldim. Sıcak banyo egzersiz squat vs 4 cm olduk sonunda. Sanırım biraz daha ilerleme olunca epidural olabileceğim oldukça sancım var çok dermansız kaldım artık.
Bugün olacak bu iş inanıyorum dedi ay gerçekten olsun ama artık bebek kokusuna ihtiyacım var. Bide hormonların tavan yaptı sanırım durup durup ağlıyorum bunu yaşayan var mı? Sabah kızım geldi gitti giderken ağladım tutamadım kendimi oda üzüldü kıyamam
Valla nst de yanımdaki kız da aynı şeyi sorduMaşallah kuzum ne yiyip iciyosun bize de söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?