Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İki göğüsümden çıkan süt bu yaaa Şaka gibiiii
Emzirmelerin bitince makine ile her iki memendede kalanları sağ canım.tamamen boşalması iyi geliyormuş süt artması için.bende öyle yapıyorum 2 gündür.

Bu saatte normal bence
Hadi yaaaa moralim bozulmuştu benimde
Emzirmelerin bitince makine ile her iki memendede kalanları sağ canım.tamamen boşalması iyi geliyormuş süt artması için.bende öyle yapıyorum 2 gündür.
Aaaa boşalmasımı gerekiyo. Solu boşalttım kalmadı şimdi sağı yapıyorum ozman öyle diyosan bende öyle yapıyım hemen doluyomu, boşalttıkdan sonra bişi yiyio içiyomusum olsun dolsun diye

Evet canım tamamen boşalınca daha iyi doluyormus memeler.bebegede sagdigindan verirsin 2 saat içinde acikirsa.bol su içmeye çalışıyorum en güzeli su, uyumak ve ılık duş.dusta omuzlarına goguslerine doğru masajda yap.

Tamam canım bu 60 cc doymaz ama napalımm extra yine mama veririm Dediklerini yapıyım şimdi Çok sağol canım

Bugün bebegimi çok zor uyandirdm sürekli uyku halindeydi. Kaldirip emzirdim ama bi memeyi emip uyuya kaldi. En son uyandirmaya calisirken tepki vermedi baygın gibiydi aklım cıktı. Sonunda uyandı emdi simdi yine daldı. Yarin işitme testimiz var. Doktora göstersem mi ki

Canım tamamen bosalmazsa tekrar dolmuyor. Ama benim ki tüm gün emince sagacak vakit zor buluyorum. Şimdi emiyor bakalım uyuyunca sagicam.

Bir şey yapmayacak mıyız yani
657 mi sgk mı
Sgk ise yapmaya gerek yok işyeri rapor ile bildirim yapıyor diye biliyorum yine insan kaynaklarına sorun hem rapor parası hem süt prasoı hemde doğum yardımı olmak üzere üç kalem var ayrı ayrı sorun
657 ise onlar alamıyor emekli sandığı kapsam dışı

Benim bebeğim hep böyle. Sarılık için uyandırmam lazım ama uyanmıyor. 3-4 saatte zor uyanıyor. Bıraksam 6 saat de uyur.

Ayynen bizim de her pirtta kaka da oluyor. Bazen de 3 kere pirtla beraber kaka yapiyor o gün oyle oldu bi şar şar işedi yan yatiyordu emiyordu üstüme cikti hep

Benim bebeğim hep böyle. Sarılık için uyandırmam lazım ama uyanmıyor. 3-4 saatte zor uyanıyor. Bıraksam 6 saat de uyur.
11 gün oldu artk atlatmıştır diyordum bugün birden böyle oldu dün öyle degildi zırt pırt meme istiyordu uyanıp etrafi izliyordu bugün psikolojim bozuldu r3smen uyutmaktan daha zor geldi uyandirmak. En son hic tepki vermedi bayıldı mı bişeh oldu dedim agladim resmen

İşte alamıyorum doğru emekli sandığı benim. fbtl sen baska bir şeye başvurdum mu? Bende edevlette doğum parası görünüyor 400 TL. Bizim alacağımız başka bir şey var mı

Can bence 15 günlük olana kadar devam et 2 saat olayina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…