- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #79.921
Bu saatte normal benceİki göğüsümden çıkan süt bu yaaaŞaka gibiiii
Emzirmelerin bitince makine ile her iki memendede kalanları sağ canım.tamamen boşalması iyi geliyormuş süt artması için.bende öyle yapıyorum 2 gündür.İki göğüsümden çıkan süt bu yaaaŞaka gibiiii
Hadi yaaaa moralim bozulmuştu benimdeBu saatte normal bence
Aaaa boşalmasımı gerekiyo. Solu boşalttım kalmadı şimdi sağı yapıyorum ozman öyle diyosan bende öyle yapıyım hemen doluyomu, boşalttıkdan sonra bişi yiyio içiyomusum olsun dolsun diyeEmzirmelerin bitince makine ile her iki memendede kalanları sağ canım.tamamen boşalması iyi geliyormuş süt artması için.bende öyle yapıyorum 2 gündür.
Evet canım tamamen boşalınca daha iyi doluyormus memeler.bebegede sagdigindan verirsin 2 saat içinde acikirsa.bol su içmeye çalışıyorum en güzeli su, uyumak ve ılık duş.dusta omuzlarına goguslerine doğru masajda yap.Hadi yaaaa moralim bozulmuştu benimde
Aaaa boşalmasımı gerekiyo. Solu boşalttım kalmadı şimdi sağı yapıyorum ozman öyle diyosan bende öyle yapıyım hemen doluyomu, boşalttıkdan sonra bişi yiyio içiyomusum olsun dolsun diye
Tamam canım bu 60 cc doymaz ama napalımm extra yine mama veririmEvet canım tamamen boşalınca daha iyi doluyormus memeler.bebegede sagdigindan verirsin 2 saat içinde acikirsa.bol su içmeye çalışıyorum en güzeli su, uyumak ve ılık duş.dusta omuzlarına goguslerine doğru masajda yap.
Hatta bence böyle durumları hiç bir yerde dillendirmeyin nazar değmesinİnternete bakınca hep gaz nasıl çıkartılır diye bilgiler var.
Gaz çıkartılmayınca ne olur diye bilgi yok
Demek ki normal
Bence tekrar tıka acısı çıkmasın. Ben gündüz yıkadım. 3 saat uyudu.Offf evet yaaa
Canım tamamen bosalmazsa tekrar dolmuyor. Ama benim ki tüm gün emince sagacak vakit zor buluyorum. Şimdi emiyor bakalım uyuyunca sagicam.Hadi yaaaa moralim bozulmuştu benimde
Aaaa boşalmasımı gerekiyo. Solu boşalttım kalmadı şimdi sağı yapıyorum ozman öyle diyosan bende öyle yapıyım hemen doluyomu, boşalttıkdan sonra bişi yiyio içiyomusum olsun dolsun diye
Bir şey yapmayacak mıyız yaniBenim bildiğim süt parası ayrıca kamu çalışanlarının rapor parası ile birlikte yatıyor. Çocuk parası aile bildirimini işyerine yaptıktan sonra maaşa ekleniyor
657 mi sgk mıBir şey yapmayacak mıyız yani
Allah razı olsun canım sağolGeçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda kavuşsun inşallah
Benim bebeğim hep böyle. Sarılık için uyandırmam lazım ama uyanmıyor. 3-4 saatte zor uyanıyor. Bıraksam 6 saat de uyur.Bugün bebegimi çok zor uyandirdm sürekli uyku halindeydi. Kaldirip emzirdim ama bi memeyi emip uyuya kaldi. En son uyandirmaya calisirken tepki vermedi baygın gibiydi aklım cıktı. Sonunda uyandı emdi simdi yine daldı. Yarin işitme testimiz var. Doktora göstersem mi ki
Ayynen bizim de her pirtta kaka da oluyor. Bazen de 3 kere pirtla beraber kaka yapiyor o gün oyle oldu bi şar şar işedi yan yatiyordu emiyordu üstüme cikti hepBenımki her pırtta az da olsa kaka yapıyor
O yuzden çok sık değiştirmem lazım
2 gece omce uyuyakalmısım pişik olmuş ..
Götü durmuyor ki hiç
Çiş neyse de kaka olunca şart sık değişim. Taşma olmadı hiç belki bez çok durmadığı icin. Ama daha sonra daha kaliteli bez kullanılabilir cunku bu kadar sık değişim olmayacak
Kakalar azalacak
Acaba gevşek mi bagliyorum o zaman. Lastiklerini falan dikkatle düzeltiyorum yoksa kesin cikiyor alelade takiveremiyorumCanım bende sleepy bio natural kullanıyorum. Daha dışarı çıkmadı hiç
11 gün oldu artk atlatmıştır diyordum bugün birden böyle oldu dün öyle degildi zırt pırt meme istiyordu uyanıp etrafi izliyordu bugün psikolojim bozuldu r3smen uyutmaktan daha zor geldi uyandirmak. En son hic tepki vermedi bayıldı mı bişeh oldu dedim agladim resmenBenim bebeğim hep böyle. Sarılık için uyandırmam lazım ama uyanmıyor. 3-4 saatte zor uyanıyor. Bıraksam 6 saat de uyur.
Olabilir canım.Acaba gevşek mi bagliyorum o zaman. Lastiklerini falan dikkatle düzeltiyorum yoksa kesin cikiyor alelade takiveremiyorum
İşte alamıyorum doğru emekli sandığı benim.657 mi sgk mı
Sgk ise yapmaya gerek yok işyeri rapor ile bildirim yapıyor diye biliyorum yine insan kaynaklarına sorun hem rapor parası hem süt prasoı hemde doğum yardımı olmak üzere üç kalem var ayrı ayrı sorun
657 ise onlar alamıyor emekli sandığı kapsam dışı
Can bence 15 günlük olana kadar devam et 2 saat olayina11 gün oldu artk atlatmıştır diyordum bugün birden böyle oldu dün öyle degildi zırt pırt meme istiyordu uyanıp etrafi izliyordu bugün psikolojim bozuldu r3smen uyutmaktan daha zor geldi uyandirmak. En son hic tepki vermedi bayıldı mı bişeh oldu dedim agladim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?