- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.981
Her bebek farklıdır canim benimki taş catlasın 80 cc içiyor mesela .
Ve bebeği çatlayana kadar doyurmak iyi degil. Kendi kusar fazlasını, veya istemezse bırakır mantığı yanlısmıs.
Benimki genelde 60 cc içiyorDün iki defa mama verdim. İkisinde de 20-30cc bıraktı
Anne sütünde de yaptı aynısını.
Emmek isterse almam demiyor emiyor ama emse de mama içse de fazla gelince kusuyor.
Benimki genelde 60 cc içiyor
Seninki kaç cc içiyor?
Olabilir ondan süpheleniyorum saglik ocagindaki doktor normal dedi olmadi cocuk poliklinigine gitcem artk cok yedirmekten diye 4 5 gündur az yedirmeyi denedim iyiydi ama bugün yine başa dondük az yemesine ragmen kustu. Üşüttü mü diyorum ama ne biliyim iyice sebep aramaktan beynim yandi. Doktorlar da normal deyip geciyorlar anlık gorüp yanlş teşhis de yapabiliyor iyi bi doktor bulmak lazmReflü olmasın?
Doktorlar da herseye normal diyor normal de bu işin kolayı rahatlatma sekli yok mu yani bunu demiyorlar hiçB
Bizim de karın hep gurul gürül. Dr normal dedi ama sebebi ne ki
O işin girgırı yaa 40 olunca büyümüş oluyor sanki bebek yine aynı bebek valla derdi tasasi bitmiyor. Napcen annelere bi hedef koymuslar 40 olunca su geccek 3 ay da bu geccek 6 ay ek gıda da böyle olcak 1 yaş olsun şöyle derken derken.level atlaya atlaya motive oluyorz heralde40 günden sonra ne oluyormuş ki?
Ay şu yeni anneleri nasıl yiyorlar şu geçsin biter bu geçsin azalır diye
Hayır yani bir çocuk bir bebekle ben göremedim o kırk çıktı mı biter dedikleri şeyi
Reflü yatağı var mı ?Olabilir ondan süpheleniyorum saglik ocagindaki doktor normal dedi olmadi cocuk poliklinigine gitcem artk cok yedirmekten diye 4 5 gündur az yedirmeyi denedim iyiydi ama bugün yine başa dondük az yemesine ragmen kustu. Üşüttü mü diyorum ama ne biliyim iyice sebep aramaktan beynim yandi. Doktorlar da normal deyip geciyorlar anlık gorüp yanlş teşhis de yapabiliyor iyi bi doktor bulmak lazmyıldum ya
Benim bebe biberonla 60 ccDün kısmen boş memeyi emdikten sonra mama verdim çok anlayamadım o yüzden. 35 - 40cc falan içti.
Bugün aç karna verip bakıcam kaç cc içtiğine
Kızlar bebeğim memede çok kalmak istiyor ama bu seferde kusuyor. Doyup fazlasını emdiği için mi kusuyordur. Memeden ayırınca da uyumuyor
Var aldim. ona yatirdim az once. Hatta meme emdi uyuyakaldi. Yatirdim yan yatirdim. Uyandi 5 dk sonra fırk kustu.Reflü yatağı var mı ?
Canım bugün kirkimiz çıktı haftaya sünnet olacak inşallahErkek anaları sünneti ne zmn yapmayı düşünüyorsunuz 40 ı çıkar çıkmaz yapayım diyorum ama eşim bekle az daha diyor sizce
Amy benimki cok mu iciyor acaba bugun nerdeyse 60 cc icti süt. Biberonla verdm. Ne kadar ictigini bilmiyordum ilk defa biberonla icirdim. Ama biberondan sonra uyudu kusmadi. Simdi memeyle verdm kustu.Benim bebe biberonla 60 cc
Dolu memeyi alırsa heralde 90-100 cc ıcıyordur .garip degil mi? :)
Bizimki niye 120 cc içiyo yaaa genelde 60-70 bilerek çekiyorum sinirleniyo ağlıyo istiyo mecbur veriyorum. Kusmasıda yok hiç kusmuyo herkes az cc yazıyo bi korkuyo değilimBenimki genelde 60 cc içiyor
Seninki kaç cc içiyor?
Aslında her bebeğin kapasitesi farklıdır. Deneyip görüyorsunAmy benimki cok mu iciyor acaba bugun nerdeyse 60 cc icti süt. Biberonla verdm. Ne kadar ictigini bilmiyordum ilk defa biberonla icirdim. Ama biberondan sonra uyudu kusmadi. Simdi memeyle verdm kustu.dedigin gibi memeyle fazla mı iciyor aceba
2.ay gelmeden düşünüyoruz bizdeErkek anaları sünneti ne zmn yapmayı düşünüyorsunuz 40 ı çıkar çıkmaz yapayım diyorum ama eşim bekle az daha diyor sizce
Bebeğe gore değişebiliyormuş canim. Baya içiyor gerçekten seninki:) kilo kontrolünde doktor yönlendirme yapacaktır. 1 kilodan fazla aldıysa demek ki çok fazla veriyorsun. Genelde 1 kilo alırlar ya bebekler ilk aylarBizimki niye 120 cc içiyo yaaa genelde 60-70 bilerek çekiyorum sinirleniyo ağlıyo istiyo mecbur veriyorum. Kusmasıda yok hiç kusmuyo herkes az cc yazıyo bi korkuyo değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?