- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.961
Karni gurul gurulsa aşırı gazlı o zaman. Netten bağırsak gazi masajına baksanaÇ olmadığına eminim emiyor sağıp veriyorum ne yediğini görüyorum bezler zten hep kakalı
Ama karnı gurul gurul gaz damlası veriyoruz kaka yapıyor gaz çıkarıyor masaj yapıyorz hala karnı şiş gergin ve ıkınıuo
Dogru tespit ,ben de oyle dusunuyorum artik. .Bebek mutsuzsa yüzde 99 gaz yüzde 1 ihtimalle aç ben bunu anladm. Ne olsa gaza baglaniyor ucu.
Hemen bakayım yapıyoruz normalde de belki farklı bir şey vardır bilmediğimKarni gurul gurulsa aşırı gazlı o zaman. Netten bağırsak gazi masajına baksana
Çok ise yarıyor
Tek meme veriyorum aynen ikisini vermiyorum ki. Istese de vermiyorum. Kustugundan hiç oluyor. Kac gundur iyi gibiydi bugun hep kustu. Gazını tam cıkaramiyor heralde aslinda iyi geğiriyor ama yetmiyorsa demek. Masajı da denesem iyice kusar mi emin olamadm. Örseleyince fırt çıkaryorCanım sen sürekli meme verirsen bu sefer acıklığında süt yetmez. Tek memeyi ver ve doluysa yetıyor zaten. Diğer memeyi sonraki öğüne sakla yoksa o zaman aç kalır bebek . Şuan istediği kadar emsin yarışı boşa gidiyor cunku
Durmuyorsa yağ ile masaj yap karnına
Önce istemiyorlar gazdan dolayı ama sonra ses etmez.
İşteee söylüyolarr bizi düşünen yokYarim saat gaz çıkarmayla uğraşıyorum zaten ,1 buçuk saat sonra uyandırsam zombi gibi gezerim artik
Mide doluysa masaj kusturabılırTek meme veriyorum aynen ikisini vermiyorum ki. Istese de vermiyorum. Kustugundan hiç oluyor. Kac gundur iyi gibiydi bugun hep kustu. Gazını tam cıkaramiyor heralde aslinda iyi geğiriyor ama yetmiyorsa demek. Masajı da denesem iyice kusar mi emin olamadm. Örseleyince fırt çıkaryor
Merhabalar. Sürekli süngerli emzirme atleti arıyorum fakat lcw dışında bulamadım ondada güncel stok yok siz ne almıştınız acaba?Hani iz yapmayan filan diye sattıkları çamaşırlar var. Onun atleti var bende likralı nereye çekersen gidiyoremzirme için uygun olur. Ama benim ilk doğumdan kalan bir sürü emzirme atleti ve sütyenim var hiç birini de giyememistim. Onları koydum. 2 tane de süngerli emzirme sütyeni aldım. Hatta link atmıştım buraya baya uygundu fiyatı. Pentiden 59 TL ye almıştım. İnşallah bu sefer kullanabilirim. Özenip aldım ama emzir faaliyeti gerçekleşmediği den kullanamadim geçen sefer
Reflü olmasın?Doktora goturcem olmadi cok emdiginden azalttim vermedim kusmasını eng3llemeye calistim ama yok yani ya gaz ya da baska bisey
Göbek adı koyalım Ahmet falanBenim oğlum da deniz demek bu yüzden o sol yumruk hep havada
Bizim de karın hep gurul gürül. Dr normal dedi ama sebebi ne kiÇ olmadığına eminim emiyor sağıp veriyorum ne yediğini görüyorum bezler zten hep kakalı
Ama karnı gurul gurul gaz damlası veriyoruz kaka yapıyor gaz çıkarıyor masaj yapıyorz hala karnı şiş gergin ve ıkınıuo
Artk totoya vurmalar baslayablr mi 40 dan sonrazira bugün gece mahvetti sabirla 40 ı bekliyorum bu bebişlee imtihan valla
Günde 5 kere 20 cc falanNe kadar sıkkıkla ne kadar mama. Verdiniz 3 gün
Aynı benim ki uyku haram oldu eskiden gündüz uyuyordu oda gitti
20 cc az degil mi?Günde 5 kere 20 cc falan
Transa geçiyor elleme cocugu
İlk doğduğum da canım şimdi 80-8520 cc az degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?