Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sersemlikten unutmuşum bez sipariş vermeyi Allah'tan daha bitmemişti pazar günü verdim hala gelmedi kargoda görünüyor son bez altında gidip marketten vs idare edecek kadar alcam mecbur

Karni gurul gurulsa aşırı gazlı o zaman. Netten bağırsak gazi masajına baksana
Çok ise yarıyor

Bebek mutsuzsa yüzde 99 gaz yüzde 1 ihtimalle aç ben bunu anladm. Ne olsa gaza baglaniyor ucu.
Dogru tespit ,ben de oyle dusunuyorum artik. .
Ağzını acıyo bariz araniyo memeye geliyo sonra tekrar kivraniyo biraz masaj yapıyorum uyuyo hemen, demekki ac değilmiş diyorum

Tek meme veriyorum aynen ikisini vermiyorum ki. Istese de vermiyorum. Kustugundan hiç oluyor. Kac gundur iyi gibiydi bugun hep kustu. Gazını tam cıkaramiyor heralde aslinda iyi geğiriyor ama yetmiyorsa demek. Masajı da denesem iyice kusar mi emin olamadm. Örseleyince fırt çıkaryor

Bizimkide çok gazlı yaaa , çıkarıyo duyuyorum ama bitmiyo gazı aslaaa hep çıkartmak istiyo 2 gün oldu yapmıyo zaten 2 günde bi yapıyodu bekliyorum bugun yapmasını

Mide doluysa masaj kusturabılır

Merhabalar. Sürekli süngerli emzirme atleti arıyorum fakat lcw dışında bulamadım ondada güncel stok yok siz ne almıştınız acaba?

B
Bizim de karın hep gurul gürül. Dr normal dedi ama sebebi ne ki

Artk totoya vurmalar baslayablr mi 40 dan sonra zira bugün gece mahvetti sabirla 40 ı bekliyorum bu bebişlee imtihan valla

40 günden sonra ne oluyormuş ki?
Ay şu yeni anneleri nasıl yiyorlar şu geçsin biter bu geçsin azalır diye

Hayır yani bir çocuk bir bebekle ben göremedim o kırk çıktı mı biter dedikleri şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…